След финала на Шампионска лига – стотици ранени в Торино

Паника настъпила след изстрели и информация за експлозии
4 юни 2017 08:13,
10

Снимка: БТА

Фенове на Ювентус, които гледаха финала от Шампионската лига на централния площад "Сан Карло" в Торино пострадаха след паника, настъпила вследствие изстрели и фалшива информация за експлозии, пише The Guardian.

След намесата на медицинските екипи, италианската информационна агенция Ansa съобщи, за около 600 ранени, като двама души, включително едно дете, са в критично състояние.

Още по темата

Снощи Реал Мадрид успя да влезе в историята, след като надви Ювентус с 4:1 на финала за Шампионската лига, който се игра на стадион "Милениум" в Кардиф пред препълнени трибуни.

Мачът между тези два тима се превърна в истинско зрелище и отборите показаха изключителен футбол, но индивидуалните качества на Роналдо и по-добрата игра на "кралския клуб" на моменти наклони везните в полза на мадридчани.

С тази победа "кралете" станаха и първият отбор, който успява да защити трофея си от Шампионската лига и да го спечели за втора поредна година, след като до момента никой не бе постигал нещо подобно. Това е 12-и трофей от турнира на богатите за мадридчани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вкарвайте ислямисти, после бягайте...И после като някой ми каже, че българите били прости...Не са прости българите...западноевропейците са изключително прости!
7
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страхът ни превръща първо в подлеци. После ни убива.Колко просто става всичко.Няма нужда от специално оборудване.Създай ПАНИКА...Оръжието на бъдещето.
6
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щуротията из Европа става все по-голяма.
5
7
 
38
 
! Отговори
беше време и у нас преди 6 години
В Бг ,по време на тероризма ставаха същите работи - съберат се хората и току някой извика :"юруш на бананите " и почват да се тъпчат един друг за връзка банани.
4
9
 
40
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 години
съдийски отобри са и Реал и Ювентус .... Реал печелят за 2ри път ШЛ заради съдийско рамо във важните момента ....отпадаха още на 1/4финала срещу Байерн !
3
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЯМА НУЖДА ОТ ТЕРОРИСТИ.Тези се трепят сами доброволно.
2
1
 
83
 
! Отговори
ужас преди 6 години
Терористите победиха Европа,всяка пиратка вече всява паника и страх,хората вече нямат сигурност.
1
7
 
53
 
! Отговори
Гон Зо преди 6 години
И нямат ли телевизори у дома жабарите !!!