Свидетелите разказват: Трима с ножове изскочиха и почнаха да нападат

Някои очевидци твърдят, че са видели един от нападателите мъртъв
Обновена: 4 юни 2017 06:42 | 4 юни 2017 06:40, Боряна Павлова
58

Снимка: БТА


Свидетели на снощното терористично нападение на Лондон Бридж разказват, че са видели трима души, въоръжени с ножове, да изскачат от ван и да започват атаката.

Според кореспондентът на BBC Том Саймъндс ванът се е разбил в пешеходци от южната страна на Лондон Бридж и след това тримата нападатели са изскочили. Той разказва, че малко след това полицията е започнала да стреля, но не е станало ясно кой е бил застрелян и какъв е броят на уцелените.

Някои очевидци твърдят, че са видели един от нападателите мъртъв или поне неподвижен, и още един, който е лежал на земята и е възможно да е оживял.

Алекс Шелъм е с приятелката си и други двама колеги в кръчмата Mudlark, на метри от „Лондон Бридж“.

"Тя кървеше тежко откъм врата - сякаш гърлото й е бе прерязано. Хората се опитваха да спрат кръвотечението, а ресторантът затвори.Полицията ни нареди да чакаме в кухнята, докато те обикаляха наоколо, след което ни заповядаха да напуснем ресторанта по най-бързия начин, съпроводени от въоръжени полицаи", разказва очевидеецът пред BBC.


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До Блъкнете бе роби........водачът с Червеният байрак от Банкя и котилото му .......И продава Червеноводачът от Банкя ,и концесии вечни и Турски поток им продаде и АЕЦ ги уреди и Ада тепе им бутнаи другото злато в Родопата и всичко което е останало от мръсният социялизъм.
41
4
 
27
 
! Отговори
с преди 1 година
Наистина мюсюлманите масово живеят на помощи в Англия. Със съпруга ми живеем тук от години, и двамата работим здраво и плащаме общо над 2000 паунда данъци на месец, няма лошо- пътищата са пътища, улиците чисти и осветени и лекарствата са покрити от застраховка. Но всяка сутрин като карам детето на градина виждам по пътя черни жени с хиджаб да бутат двойна количка и още 3-4 деца да бягат около нея. Не работи, ражда и смърди и паразитира. Същия проблем който имате в БГ знаете с кой.
40
4
 
3
 
! Отговори
прочети преди 1 година
До Закон и Съд
Фашизъм -фашо = сноп слама/клечки, обединението прави силата, заличаване на границата между военните и цивилното население, създаване на мощни корпорации и силно едно партийно управление на държавата. С тези характеристики в България се установява
соц. правителство от 1946 год.
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой да каже нещо за Брекзит сега, а??? Умници??? Колко пък да е пило погрешно решението да се изолират от наплива на гадната кална вълна ислямисти към тях? Ние да му мислим.
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ислямът - религията на мира. Високата духовност и стремежът към непорочност. Неограничената съзерцателност, интелигентност и извисеност на вярващите.
37
0
 
6
 
! Отговори
До Блъкнете бе роби преди 1 година
Сега сигурно ще ни обясниш, че е нужно да сме единни,но пред нас да вървят водачи с червен байрак,които да предават водачеството по партийно-роднинска линия и да прокарват през иглени уши всеки, който не им е нито роднина и съпартиец, но иска да прогресира,вместо безропотно да приема преразпределението на благата (извършвано от някой друг,който му пее приспивна песен на тема"Трай, та да сме единни").
Първо ще прочистим мърдата и ***. Единството идва по естествен път, не по партийна повеля
36
1
 
20
 
! Отговори
ЗнаемКоиСа ножарите преди 1 година
Нуждаят най-напред от дресировка, чак след това - от възпитание и образование.

Преди малко един каза нещо разумно по ТV - недопустимо е да отидеш на хиляди километри от родината си, за да живееш там на соц.помощи и да започнеш агресивно да налагаш традициите на своето племе.Да ги налагаш на онези, които те храня.Но не са те канили, за да си готованец на трапезата им.Това беше общият смисъл на изказването.
После друг започна да замазва - всеки да си пазел традициите, та да има мултиКулти
Как не!
35
11
 
4
 
! Отговори
До главните букви преди 1 година
Тоя неграмотник с главните букви е на път да стане национален предател.
Путин отрича Българския характер на Българската азбука. Курнелия вика Путин в България вместо да изгони посланика. Този иска да остане в историята като Иванко Убиеца на Асеня.
34
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярващите са жертва на своята религия. Виждаме метастазите на комунистическата вяра. Още не можем да се отървем от ужасяващите последствия.
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И в София във всеки павилион по спирките се продава мачете. Защо? От тъпопия.
32
5
 
6
 
! Отговори
жалко преди 1 година
Преди години бяха на мода книги за разузнавачи и там пишеха как рашисти отиват като бежанци в гнилия запад , и децата им от малки са с мисия да учат нещо конкретно за да намерят работа в сектор от където могат да научат нещо и да работят за родината. Същото като терорягите - все второ и трето поколение капиталисти
31
1
 
5
 
! Отговори
Сандокан преди 1 година
мале с двата ножа
30
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СКОРО ЗАПОЧВА ВЕЛИКА ВОЙНА. ВРЕМЕ Е ДА НАМЕРИМ СЪЮЗНИЦИ. АКО НЕ ГО НАШРАВИМ ЩЕ БЪДЕМ ПОМЕТЕНИ.

ТИВА ЩЕ БЪДЕ ВОЙНА НА ИМПЕРИИ, А ЖЕРТВИТЕ МИЛИОНИ.

ВСИЧКИ ИМПЕРИИ ЩЕ СЕ БИЯТ ПОМЕЖДУ СИ.
ВРЕМЕ Е ДА СКЛЮЧИМ ВАЖЕН СЪЮЗ С ЕС И РУСИЯ. НИЕ ЪРЯБВА ДА БЪДЕМ МОСТ МЕЖДУ ЕС И РУСИЯ. АКО РУСИЯ И ЕС НЕ СЕ ОБЕДИНЯТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА ЗА ВИНАГИ.


-АМЕРИКА-ЯПОНИЯ-КАНАДА-МЕКСИКО
-ЕС (АНГЛИЯ ЩЕ ОБЯВИ НЕУТРАЛИТЕТ)
-КИТАЙ-С.КОРЕЯ
- ИНДИЯ
- ОБЕДИНЕНИ АРАБСКИ ЕМИРСТВА(ТРЪМП ИМ ДАДЕ ОРЪЖИЯ ЗА МИЛЯРДИ)
- РУСИЯ
29
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При демокрацията се появиха родители,които продават кръв,костен мозък и т.н. ,за да изхранват децата си.Лично съм виждал мъж с дървено рало,теглено от магаренце,водено от момче на около 8 год,да оре нечия земя в реални граници,за да "оживяват".Вероятно тези деца на демокрацията,ако са оживели,са вече мъже с много ясни отговори на въпроса "Как да изхранвам семейството си"! Ако някой не се сеща за отговора, да го зададе на депутатите и извънпарламентарните хампарцуняни,учили Маркс и Енгелс !
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕ СА ВИНОВНИ РЕЛИГИИТЕ А ГРОЗДЕТО НЕ Е УЗРЯЛО ОЩЕ
27
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОТГЛЕДАХА СИ ГИ С ЛЮБОВ ЗАКРИЛЯХА СИ ГИ С ПРАВА СЕГА ЗА БЛАГОДАРНОСТ РЕЖАТ ТЕХНИТЕ ГЪРЛА.
26
7
 
9
 
! Отговори
Закон и Съд преди 1 година
Къде е БГ закон и съд и защо са на свобода още лидерите на фашистките партиии коитоденонощтно насаждат етническа злоба и омраза в обществото ни...ще позволим ли на ПсевдоПатриотите-фашистите тази картина от запада да се появи и в БГ....има ли ДАНС.ПРОКУРАТУРА и къде са и защо се толерира в БГ проповядването на фашизъм,за тероризма и нацистките методи на ПсевдоПатриотите-фашистите на границата които блокираха на своя глава още няма резултат....и какво чакаме още.........
25
1
 
19
 
! Отговори
Цивилизацията преди 1 година
До Анонимен
Не ... това е точно исляма в истинската му същност !!!
24
3
 
17
 
! Отговори
? преди 1 година
ислям та ислям що не каже някой нещо за будизма. Ами защото хората си напяват мантри и нищо не ти правят.
23
6
 
8
 
! Отговори
няма няма преди 1 година
Няма да позволим на варварите да посегнат на вярата ни,на религията ни,на семействата ни,на домовете ни,на децата ни,на родителите ни...те са свещенни за нас,и варварите да си понесат заслужено отговорноста си за кланетата в близкия изток