Свидетелите разказват: Трима с ножове изскочиха и почнаха да нападат

Някои очевидци твърдят, че са видели един от нападателите мъртъв
Обновена: 4 юни 2017 06:42 | 4 юни 2017 06:40,
58

Снимка: Reuters


Свидетели на снощното терористично нападение на Лондон Бридж разказват, че са видели трима души, въоръжени с ножове, да изскачат от ван и да започват атаката.

Според кореспондентът на BBC Том Саймъндс ванът се е разбил в пешеходци от южната страна на Лондон Бридж и след това тримата нападатели са изскочили. Той разказва, че малко след това полицията е започнала да стреля, но не е станало ясно кой е бил застрелян и какъв е броят на уцелените.

Някои очевидци твърдят, че са видели един от нападателите мъртъв или поне неподвижен, и още един, който е лежал на земята и е възможно да е оживял.

Алекс Шелъм е с приятелката си и други двама колеги в кръчмата Mudlark, на метри от „Лондон Бридж“.

"Тя кървеше тежко откъм врата - сякаш гърлото й е бе прерязано. Хората се опитваха да спрат кръвотечението, а ресторантът затвори.Полицията ни нареди да чакаме в кухнята, докато те обикаляха наоколо, след което ни заповядаха да напуснем ресторанта по най-бързия начин, съпроводени от въоръжени полицаи", разказва очевидеецът пред BBC.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Блъкнете бе роби........водачът с Червеният байрак от Банкя и котилото му .......И продава Червеноводачът от Банкя ,и концесии вечни и Турски поток им продаде и АЕЦ ги уреди и Ада тепе им бутнаи другото злато в Родопата и всичко което е останало от мръсният социялизъм.
41
4
 
28
 
! Отговори
с преди 6 години
Наистина мюсюлманите масово живеят на помощи в Англия. Със съпруга ми живеем тук от години, и двамата работим здраво и плащаме общо над 2000 паунда данъци на месец, няма лошо- пътищата са пътища, улиците чисти и осветени и лекарствата са покрити от застраховка. Но всяка сутрин като карам детето на градина виждам по пътя черни жени с хиджаб да бутат двойна количка и още 3-4 деца да бягат около нея. Не работи, ражда и смърди и паразитира. Същия проблем който имате в БГ знаете с кой.
40
4
 
4
 
! Отговори
прочети преди 6 години
До Закон и СъдФашизъм -фашо = сноп слама/клечки, обединението прави силата, заличаване на границата между военните и цивилното население, създаване на мощни корпорации и силно едно партийно управление на държавата. С тези характеристики в България се установявасоц. правителство от 1946 год.
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да каже нещо за Брекзит сега, а??? Умници??? Колко пък да е пило погрешно решението да се изолират от наплива на гадната кална вълна ислямисти към тях? Ние да му мислим.
38
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ислямът - религията на мира. Високата духовност и стремежът към непорочност. Неограничената съзерцателност, интелигентност и извисеност на вярващите.
37
0
 
7
 
! Отговори
До Блъкнете бе роби преди 6 години
Сега сигурно ще ни обясниш, че е нужно да сме единни,но пред нас да вървят водачи с червен байрак,които да предават водачеството по партийно-роднинска линия и да прокарват през иглени уши всеки, който не им е нито роднина и съпартиец, но иска да прогресира,вместо безропотно да приема преразпределението на благата (извършвано от някой друг,който му пее приспивна песен на тема"Трай, та да сме единни").Първо ще прочистим мърдата и ***. Единството идва по естествен път, не по партийна повеля
36
1
 
21
 
! Отговори
ЗнаемКоиСа ножарите преди 6 години
Нуждаят най-напред от дресировка, чак след това - от възпитание и образование.Преди малко един каза нещо разумно по ТV - недопустимо е да отидеш на хиляди километри от родината си, за да живееш там на соц.помощи и да започнеш агресивно да налагаш традициите на своето племе.Да ги налагаш на онези, които те храня.Но не са те канили, за да си готованец на трапезата им.Това беше общият смисъл на изказването.После друг започна да замазва - всеки да си пазел традициите, та да има мултиКултиКак не!
35
11
 
5
 
! Отговори
До главните букви преди 6 години
Тоя *** с главните букви е на път да стане национален предател.Путин отрича Българския характер на Българската азбука. *** вика Путин в България вместо да изгони посланика. Този иска да остане в историята като Иванко Убиеца на Асеня.
34
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярващите са жертва на своята религия. Виждаме метастазите на комунистическата вяра. Още не можем да се отървем от ужасяващите последствия.
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в София във всеки павилион по спирките се продава мачете. Защо? От тъпопия.
32
5
 
7
 
! Отговори
жалко преди 6 години
Преди години бяха на мода книги за разузнавачи и там пишеха как рашисти отиват като бежанци в гнилия запад , и децата им от малки са с мисия да учат нещо конкретно за да намерят работа в сектор от където могат да научат нещо и да работят за родината. Същото като терорягите - все второ и трето поколение капиталисти
31
1
 
6
 
! Отговори
Сандокан преди 6 години
мале с двата ножа
30
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СКОРО ЗАПОЧВА ВЕЛИКА ВОЙНА. ВРЕМЕ Е ДА НАМЕРИМ СЪЮЗНИЦИ. АКО НЕ ГО НАШРАВИМ ЩЕ БЪДЕМ ПОМЕТЕНИ.ТИВА ЩЕ БЪДЕ ВОЙНА НА ИМПЕРИИ, А ЖЕРТВИТЕ МИЛИОНИ.ВСИЧКИ ИМПЕРИИ ЩЕ СЕ БИЯТ ПОМЕЖДУ СИ.ВРЕМЕ Е ДА СКЛЮЧИМ ВАЖЕН СЪЮЗ С ЕС И РУСИЯ. НИЕ ЪРЯБВА ДА БЪДЕМ МОСТ МЕЖДУ ЕС И РУСИЯ. АКО РУСИЯ И ЕС НЕ СЕ ОБЕДИНЯТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА ЗА ВИНАГИ.-АМЕРИКА-ЯПОНИЯ-КАНАДА-МЕКСИКО-ЕС (АНГЛИЯ ЩЕ ОБЯВИ НЕУТРАЛИТЕТ)-КИТАЙ-С.КОРЕЯ- ИНДИЯ- ОБЕДИНЕНИ АРАБСКИ ЕМИРСТВА(ТРЪМП ИМ ДАДЕ ОРЪЖИЯ ЗА МИЛЯРДИ)- РУСИЯ
29
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При демокрацията се появиха родители,които продават кръв,костен мозък и т.н. ,за да изхранват децата си.Лично съм виждал мъж с дървено рало,теглено от магаренце,водено от момче на около 8 год,да оре нечия земя в реални граници,за да "оживяват".Вероятно тези деца на демокрацията,ако са оживели,са вече мъже с много ясни отговори на въпроса "Как да изхранвам семейството си"! Ако някой не се сеща за отговора, да го зададе на депутатите и извънпарламентарните хампарцуняни,учили Маркс и Енгелс !
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ СА ВИНОВНИ РЕЛИГИИТЕ А ГРОЗДЕТО НЕ Е УЗРЯЛО ОЩЕ
27
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТГЛЕДАХА СИ ГИ С ЛЮБОВ ЗАКРИЛЯХА СИ ГИ С ПРАВА СЕГА ЗА БЛАГОДАРНОСТ РЕЖАТ ТЕХНИТЕ ГЪРЛА.
26
7
 
10
 
! Отговори
Закон и Съд преди 6 години
Къде е БГ закон и съд и защо са на свобода още лидерите на фашистките партиии коитоденонощтно насаждат етническа злоба и омраза в обществото ни...ще позволим ли на ПсевдоПатриотите-фашистите тази картина от запада да се появи и в БГ....има ли ДАНС.ПРОКУРАТУРА и къде са и защо се толерира в БГ проповядването на фашизъм,за тероризма и нацистките методи на ПсевдоПатриотите-фашистите на границата които блокираха на своя глава още няма резултат....и какво чакаме още.........
25
1
 
20
 
! Отговори
Цивилизацията преди 6 години
До АнонименНе ... това е точно исляма в истинската му същност !!!
24
3
 
18
 
! Отговори
? преди 6 години
ислям та ислям що не каже някой нещо за будизма. Ами защото хората си напяват мантри и нищо не ти правят.
23
6
 
9
 
! Отговори
няма няма преди 6 години
Няма да позволим на варварите да посегнат на вярата ни,на религията ни,на семействата ни,на домовете ни,на децата ни,на родителите ни...те са свещенни за нас,и варварите да си понесат заслужено отговорноста си за кланетата в близкия изток