Тръмп след атентата: Да спрем с политическата коректност!

Ако не станем по-умни, ще става по-лошо, написа той в Twitter
Обновена: 4 юни 2017 17:16 | 4 юни 2017 17:10, Анисия Иванова
115
Тръмп след атентата: Да спрем с политическата коректност!
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова днес да се спре с политическата коректност по въпросите на сигурността, предаде ТАСС.

"Необходимо е да престанем да бъдем политически коректни, трябва да се заемем с организирането на сигурността на нашите граждани. Ако не станем по-умни, всичко само ще става по-лошо", написа Тръмп в Twitter след атентата в Лондон снощи.

Американският президент цитира в явна критика думи на кмета на британската столица Садик Хан, че няма повод за безпокойство, предаде Ройтерс.

"Най-малко 7 убити и 48 ранени и кметът на Лондон казва, че "няма причина да бъдем обезпокоени!", написа Тръмп в Twitter.

По-рано Хан призова хората да не се тревожат от засиленото полицейско присъствие по улиците на града след атентата, отбелязва Ройтерс.

Миналата година той стана първият мюсюлманин, избран за кмет на голяма западна столица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже и аз който бях анти Тръмп,го приветствам с две ръце за този призив!Браво!Добър,лош,но в този случай мисли единствено правилно,за спасението,както на американската нация,така и същото важи за всяка нация по света!Политическа "коректност",само при ясно очертано и ненарушимо разграничение - имайте си политиката,правете,каквото си искате,но не се бъркайте в живота на другите!А такива,като шмъркелица,които ни нахлузиха тази разрушителна перверзност - направо на бесилото,без никакъв съд!
58
1
 
17
 
! Отговори
1 преди 6 години
Напълно съм съгласен с Тръмп ! Политическата коректност не води до никъде !Забраната на свободата на словото води само към лошо !!!
57
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Противният, нагъл риж пуяк скоро и атомно оръжие ще продаде камиларите. Колко е лицемерен, просто нямам думи.
56
4
 
19
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
Затова сключи най голямата сделка в историята за доставка на оръжие със Саудитска Арабия,която е най-големия износител на ислямски тероризъм в света.
55
3
 
14
 
! Отговори
ksarax преди 6 години
Какъвто и да е, май е прав!!!!
54
7
 
24
 
! Отговори
Мюсюлманин преди 6 години
САЩ създадоха ИДИЛ и ги въоръжиха и сега вече дават акъл как трябва да се постъпи,колко са лицемерни и долни.
53
1
 
18
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Тръмп след атентата: Да спрем с политическата коректност!---------Крайно време е!!!!!!Но, уви!ЛибералоГлистите са на друго мнение! Тяхната просто---тия е безкрайна, като Вселената!!!!За съжаление, цената за "толерантноста" им към камиларите ще я платят невинните заспали европейци!
52
2
 
10
 
! Отговори
Путин преди 6 години
Трябва да свикам евразийските лидери и да наложа санкций на европейските.В 3 държави направиха военни министри жени...А вътрешните им министри са мъже ама ходят с токчета..Бре Бреее...Да очаквам скоро време Ахмед Муса председател на евроарабоислямския парламент....
51
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се спре приемът на мигранти-мюсюлмани в ЕС.Тези,които вече са на територията му,трябва да бъдат наблюдавани,а незаконнопребиваващите-екстрадирани.За всяко провинение,да бъдат задържани и да им се отнема европейския паспорт,на тези,които го имат.С демократични средства,не може да се пребори нещо,което не признава демокрацията.На Путин не трябва да се вярва,закото руските служби са в тайна връзка с терористите и хакерите.Русия води мащабна война срещу свободния свят,докато говори за "мир
50
29
 
14
 
! Отговори
Жоро павето преди 6 години
Тоя нема ли кой да му удари два шамара,а *** с опакото та да му фръкне цивката....Егаси и чвора е !!!
49
5
 
6
 
! Отговори
Оправление преди 6 години
За кога,бе драги се пънеш.Нищо не се носи на оня свят.Гледай си бабините.
48
10
 
36
 
! Отговори
От мен преди 6 години
Точно за това скачаха всички толерантни и демократи срещу Тръмп,защото разбраха че няма да могат да си разиграват театрите с фалшивите ценности...тръгна да гони нелегалните мързеливци живеещи от помощи и то не бяха стачки на маймуните,розови шапки на к***те....
47
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 60Какво още е нужно да се случи за да разбере света че трябва да се наложат икономически и всякви други санкции на ФАЩ та да престанат да въоръжават терористите по света?!Лично Трумпета сключи сделка за милиарди със саудитците преди седмица авсички знаят че има тероризъм защото го подържат петро-доларите на Саудитска Арабия.
46
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама моля ви, каква политическа коректност, Хитлер и Сталин са му нужни на тоя психопат.
45
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво още е нужно да се случи и по колко пъти трябва да умират невинни граждани, в това число и деца за да се проумее, че тероризмът трябва да бъде унищожаван по всякакъв начин и навсякъде. Тази чума на последните 100 години не може да бъде превъзпитана и озаптявана, тя може да бъде само унищожавана.
44
5
 
42
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Дедо ви Тръмп може и да е щур, но е прав, че с толерантност и коректност не се бори тероризма. Терористите именно на това разчитат, на безгранично опрощение, хуманно отношение и прословутата толерантност на цивилизованите страни ... иначе казано на базнаказаност. Ако на тероризма не се отговори по неговия начин - нехуманно, нетолерантно и без проява на милост, вероятно някои от варварите, които го управляват ще се замислят за следващите си действия.
43
0
 
4
 
! Отговори
До 54 преди 6 години
Не можах да ти хвана бързата мисъл, на кого да се благодарим, на терористите ли, че не са се сдобили още със Атомна бомба?
42
3
 
17
 
! Отговори
До 53 преди 6 години
Тръмп например, със идването си на власт се опита да прокара подобен закон за превантивно справяне със този проблем. Не да ги екстрадира, а изобщо да не ги допуска!!!Но явно тарамбуките имат силно лоши в Щатите и въпреки това, там атентатите последните години са чисто криминални, липсва религиозният мотив! Капиш?
41
1
 
16
 
! Отговори
До 53 преди 6 години
Масова екстракция - екстрадиране на всички обекти на съответните разузнавателните служби, които имат и минимална оценка за рискови такива! Това може да стане със приемането на такъв закон, който да се базира именно на зачестилите терористични актове, както осъществени, така и предотвратена! Във 80% от случаите, които аз поне съм чел терористите са обект или са били обект на наблюдение. Това няма да направи атентатите - 0%, но значително ще ги намали и ще покаже явно желание за борба!
40
5
 
16
 
! Отговори
спокойно преди 6 години
Трябва да се благодарим че засега атентатите са предимно със автомати,ножове и МПСта ако имаха възможност атомна бомба щяха да взривът тези атентатори в центара на голям европейски град.Още нямат финансите и нужните хора но и това ще стане па било то след 5 или 10 години.