Първата жертва: Канадка, загинала в ръцете на годеника си

Кристин Арчибалд е първата идентифицирана жертва
5 юни 2017 11:45,
134
Първата жертва: Канадка, загинала в ръцете на годеника си
Снимка: Twitter

Кристин Арчибалд е първата идентифицирана жертва на терористичната атака в Лондон, при която 7 души загинаха. Кристин е загинала в ръцете на своят годеник.

Тя е от Касългар в Британска Колумбия и е била в Лондон с годеника си Тайлър Фъргюсън, разказа сестрата на Тайлър Каси пред канадския CBC.

Още по темата

"Той я е държал и я е гледал как умира в ръцете му", споделя Каси.

Семейството на Кристин разпространи заявление, в което заявяват, че тъгуват за загубата на тяхната "красива, обичаща дъщеря и сестра".

Кристин е работила като доброволец в приют за бездомни и се е преместила в Европа, за да бъде със своя годеник.

"Тя не би разбрала отвратителната жестокост, която причини смъртта й", твърди семейството.

Кристин е първата идентифицирана жертва на атаката. Канадският премиер Джъстин Трюдо заяви, че е "съсипан", че канадец е сред убитите.

"Канада строго осъжда безмилостната атака, която се случи в Лондон, Великобритания, която уби и нарани много невинни хора", заявява Трюдо.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
4
 
! Отговори
Гошо интелекта баце преди 6 години
До Партизанкатада празнуваме Спасов ден на Бузлуджа с тебе ;)
71
1
 
0
 
! Отговори
Фактолог преди 6 години
За 10 години над милион избити мюсулмани от "Ислямския тероризъм" и нищо .А сега много жертви.Много са и един невинен да умре е много....
70
8
 
10
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
До 79Доколкото знам, приятелю, ислямските главорези в Чечня ги въоръжи пак кой... да познаем! Щатите! Ама Русия не ви любимата Европа! Там някой посмее ли да направи нещо, после не му мърда руснаците са с топки, за разлика от гейропейците...
69
6
 
13
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
ДО АНОНИМЕН И ОСТАНАЛИТЕНе разбирам минусите и заяждането... Но всеки знае, че Червените кхмери ги обучи и въоръжи ЦРУ... И не знам отде ги изкарахте толкова милиони при Сталин... Вашето, уважаеми съфорумци, е " Смешен плач"! На Запада не му пука за нас, за славяните, той ни цеди като лимони, но българинът продължава да плаче... Пет века бяхме под турско робство, тук ни клаха и избиваха, някой на Запад плака ли? Плачете за поробителите си!
68
2
 
6
 
! Отговори
АккА преди 6 години
"Ислямския тероризъм" и ИД избиха милиони мюсулманина и няколко хиляди християни.Мюсулманите трябва да унищожат този гнусен орден за избиване на мюсулмани .ИД избиват всеки ден стотици мюсулмани.ИД е проект .
67
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко , много хубава жена.Мир на праха и.
66
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко жалко за момичето мирната религия обива по най-долния начин в гръб на беззащитни , за това че си ги хранил ,подслонил, обличал и гледал прав е Тръмп ,че трябва да се сложи край на потоците от пришълци.
65
4
 
7
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
Не е виновен ислямът. Шиитският ислям е прекрасна религия, и само профан може да говори глупости. Виновен е сунитския ислям, ФИНАНСИРАН ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ, ВИНОВНИ СА САЩ, ЕС, ИЗРАЕЛ И КАТАР, КОИТО СЪЗДАВАТ ТЕРОРИСТИ! КАКТО СЪЗДАВАТ БАНДЕРОВЦИ И НАЦИСТИ! КАКТО ИЗДИГАТ ЛУДИ ДИКТАТОРИ И ГЕНЕРАЛИ! В Сащ, както правилно са отбелязали някои по - долу, населението пука от глад, няма достъп до здравеопазване и образование. Но янките са толкова затъпели и дебели, че не са емигрирали за Русия.
64
6
 
9
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
КОЙ Ще ОСЪДИ ЕЖЕДНЕВНИТЕ АТАКИ НАД ГАЗА, ДАМАСК, ДОНЕЦК, ЙЕМЕН, ЮГОСЛАВИЯ, БЕНГАЗИ, БАГДАД И СЕЙГОН?!
63
6
 
13
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
" Тя не би разбрала отвратителната жестокост, която причини смъртта й". А десетките милиони, избити от Сащ и Запада разбраха ли отвратителната жестокост, която причини смъртта им? Ние в България разбрахме ли отвратителната жестокост, която уби толкова хора тук? В Украйна, Сирия, Виетнам, Палестина, Африка, Ирак, Либия разбраха ли?! Всички останали не сме ли наранени? Лека й пръст на момичето, да почива в мир!Като стана дума за бежанци... англосаксите да си вървят от Америка и Австралия!
62
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, тъй като не могат да си позволят да си купят храна. Това става ясно от изследване, което показва ширещ се глад в най-богатата страна в света, пише "Гардиън".
61
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Саудитска Арабия купува от САЩ оръжия за 350 млрд. долара. На тържествена церемония в Рияд саудитският крал Салман удостои американския президент Доналд Тръмп с най-високото саудитско отличие - орден "Крал Абдул Азиз", на името на основателя на управляващата династия, съобщиха от кралския двор.
60
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо я няма новината за намесата на рушките тайни служби в Македония? Днес.бг защо не сте споменали нито дума? Това е голям скандал!!!!
59
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно трябва да е ясно - в днешно време, животът на един, двама, десет европейци или по-общо казано християни не струва пукнат цент, щом залогът са сделки за милиарди долари. Нещо, което ви е убягнало... Случаите в Англия започнаха след брекзит, интересно съвпадение, нали? Изглежда има много недоволни кукловоди от това напускане на ЕС.
58
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
26 май 2017. Най-малко 106 цивилни, сред които 42 деца, са убити при въздушни удари в сирийския град Маядин, нанесени от оглавяваната от САЩ многонационална коалиция.
57
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия, които не могат да разберат отвратителната жестокост с която ги убиват, те умират. А отвратителната жестокост на убийците си има име - Аллах Акбар.
56
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора.
55
1
 
5
 
! Отговори
до Гадорян преди 6 години
У нас може да притежаваш огнестрелно оръжие.Варианти-за самоохрана,за спортни цели,за лов или колекционерско.Друг въпрос е,как и на кого се дава.Що се отнася до САЩ,в различните щати има разлики в нормативните уредби,но като цяло няма кой знае какви ограничения за закупуване и регистрация на оръжие за защита на частната собственост и семейството,НО,разрешително за носене извън дома,ловната територия или стрелбището се дава ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРУДНО!
54
6
 
4
 
! Отговори
до 63 преди 6 години
До АнонименГорките американци ! Очаквам от американска страна огромен бежански поток към Русия!
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган и Ципрас използваха кризите на европа за решаване на своите въпроси. Но ние, нали сме благородни, си траем. Примерно, сега БОко можеше да направи едно дипломатично изявление със съболезнования до Лондон, че ето докато бг имигранти са подлагани на гонения, всъщност проблемът на Англия е ислямският радикализъм.