Първата жертва: Канадка, загинала в ръцете на годеника си

Кристин Арчибалд е първата идентифицирана жертва
5 юни 2017 11:45,
134
Първата жертва: Канадка, загинала в ръцете на годеника си
Снимка: Twitter

Кристин Арчибалд е първата идентифицирана жертва на терористичната атака в Лондон, при която 7 души загинаха. Кристин е загинала в ръцете на своят годеник.

Тя е от Касългар в Британска Колумбия и е била в Лондон с годеника си Тайлър Фъргюсън, разказа сестрата на Тайлър Каси пред канадския CBC.

Още по темата

"Той я е държал и я е гледал как умира в ръцете му", споделя Каси.

Семейството на Кристин разпространи заявление, в което заявяват, че тъгуват за загубата на тяхната "красива, обичаща дъщеря и сестра".

Кристин е работила като доброволец в приют за бездомни и се е преместила в Европа, за да бъде със своя годеник.

"Тя не би разбрала отвратителната жестокост, която причини смъртта й", твърди семейството.

Кристин е първата идентифицирана жертва на атаката. Канадският премиер Джъстин Трюдо заяви, че е "съсипан", че канадец е сред убитите.

"Канада строго осъжда безмилостната атака, която се случи в Лондон, Великобритания, която уби и нарани много невинни хора", заявява Трюдо.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 2010 година всяко 7мо дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които федералното правителство отпуска на бедните американски семейства. През 2016 година тази цифра е вече всяко 5то дете.
51
3
 
5
 
! Отговори
Айкидис преди 6 години
Каратето не важи, истината е айкидото, в айкидото има по яки фатки против теросисти и зриф. Всеки яйкидис ги знае. Тренирайте айкидо срещу терористи.
50
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците и англичаните като бомбардират сватби в Ирак и Афганистан, кой плаче?
49
1
 
3
 
! Отговори
4i4o dяdko преди 6 години
отайка
48
1
 
5
 
! Отговори
men преди 6 години
поредните кризисни актьори в поредните кризисни сценки. разтурвайте жидофските седенки и богоизбраните на кладата
47
1
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
До ГАДОРЯНеми то и да не дойде шерията, тия неща дето ги описа пак ще им дойде края. дали шериат, дали антишериат, с тия лигавщини за равенство и права ще се приключи до 20-30 години. всичко сладко трае кратко, това е положението.
46
1
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Много бил съсипан Трюдо но пълни с бързи темпове Канада с ислямските ***!
45
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички са мноого потресени и съсипани от поредния терористичен акт, но когато сключват сделки за милиарди със страните разпространяващи и подкрепящи финансово радикалния ислям, няма никакъв проблем - бизнес преди всичко. Ми като е бизнес да е бизнес. Не се правете, че ви пука за поредния загинал - жена, дете, млад човек, стар човек, все тая, нали? За политиците тероризма е бизнес, за медиите - трагедиите са бизнес, за горките жертви и семействата им остава само да плачат и да страдат. Нищо друго
44
24
 
3
 
! Отговори
До 52 преди 6 години
Провалил си се ти. Работя в Ситито, половината ми колеги са от 10-15 държави. Разбираме се перфектно. Дай да върнем некой луд диктатор заради няколко ***. Приключи тая драги пътя е друг.
43
3
 
17
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Каратето не помага хаха. Но един Хеклер и Кох или Валтер , вършат чудеса. Любими марки са ми. Беретата нещо ми прави номерца. Глок също е супер точен. Но проблемът е че у нас не може да притежаваш оръжие. Не е като в САЩ. Затова практика на стрелбище
42
7
 
4
 
! Отговори
Каратис преди 6 години
Тренирайте карате. В каратето има фатки срещу зриф на терористи.
41
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да почива в мир душата на канадката. А защо няма никакви новини 106те цивилни, сред които 42 деца, които преди два дни бяха взривени в сирийския град Маядин от бомбите и ракетите на оглавяваната от САЩ многонационална коалиция. Какво става със близките и семействата им, как за загинали децата? Има ли пострадали в кричично състояние?
40
2
 
18
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
И един безплатен съвет! Ходете и тренирайте стрелба. Ще ви потрябва след време. Школата по стрелба винаги бие школата по фектовка ;)))
39
1
 
10
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Денят си личи от сутринта! Любим лаф на баща ми. Ясно е накъде е тръгнала Европа.
38
2
 
28
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Изтървана работа. Сега да обясня. Когато мюслитата станат около 50 % е тогава ще е голямото шоу. Нали се сещате че тогава вече няма да говорим за атентати. Те няма да са нужни. Просто ще стане шериата. Край с науката край с равенството на половете и каквот се сетите
37
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако трябваше всички нации и народности да живеят на едно място защо Господ ни е разделил на континети държави и нации? Ами точно поради тази причина че всяка националност сама по себе си е различна с различни виждания за живато нравите и обичаите! Защо кравата коня магарето кокошката овцата козата не са в един обор? Същото е и с народите. На всеки народ е дадено мястото където да живее и да се развива. Но тава го разбират само тези които могат да вникнат в същноста на проблема!
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук има свобода на словото. Ако напишеш "Я, Москва" или цитат от песен на Вахтанг Кикабидзе ще ти изтрият коментара. Но ако се разцивриш с "Je suis Paris" ще ти дадат грант и даже ще те цитират 20-тина пъти за да се умножи и набие на очи. Затова Москва не вярва на сълзи. Je suis Paris, alo, alo, повтарям I am London.
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Айде давайте идей! Стига сте хейтвали.Измислете нещо градивно!"Тя работата е изпусната. Ти можеш ли да въстановиш счупена кристална чаша? Давай некакви идеи.
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
35, отличен коментар. Храни куче да те лае, и работи в НПО интеграционен център да те заколят неинтегриращите се.
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 32много лесно се сортират като не се пускат а тия дето им поемат пътните - да им резнат т......ките