Първата жертва: Канадка, загинала в ръцете на годеника си

Кристин Арчибалд е първата идентифицирана жертва
5 юни 2017 11:45,
134
Първата жертва: Канадка, загинала в ръцете на годеника си
Снимка: Twitter

Кристин Арчибалд е първата идентифицирана жертва на терористичната атака в Лондон, при която 7 души загинаха. Кристин е загинала в ръцете на своят годеник.

Тя е от Касългар в Британска Колумбия и е била в Лондон с годеника си Тайлър Фъргюсън, разказа сестрата на Тайлър Каси пред канадския CBC.

Още по темата

"Той я е държал и я е гледал как умира в ръцете му", споделя Каси.

Семейството на Кристин разпространи заявление, в което заявяват, че тъгуват за загубата на тяхната "красива, обичаща дъщеря и сестра".

Кристин е работила като доброволец в приют за бездомни и се е преместила в Европа, за да бъде със своя годеник.

"Тя не би разбрала отвратителната жестокост, която причини смъртта й", твърди семейството.

Кристин е първата идентифицирана жертва на атаката. Канадският премиер Джъстин Трюдо заяви, че е "съсипан", че канадец е сред убитите.

"Канада строго осъжда безмилостната атака, която се случи в Лондон, Великобритания, която уби и нарани много невинни хора", заявява Трюдо.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който иска да се изразява на турски. Може и на (северно)корейски. Не ми пречи. Ние да не сме вие. Все нещо ни пречи и то все е Русия предимно.
31
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толерантността има граница, много политици не разбират, че тези хора имат друг манталитет, култура и живеят в друг свят. Независимо от всичко случващото се, пак се призовава за толерантност и приемане, продължават да се продават оръжия и тези хора да идват към Европа. Та нима няма как да има мир там, защо не се помага на място? Това са огромни пари, политика....светът се обърках, жертвите са много...защо, животът е толкова кратък.
30
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А къде работи НЕДОБРОВОЛНО? Всеки си има някакво хоби. Ама ако то беше да участва във филми за възрастни дали щяха да го изтъкнат със същата милозливост? Ти кажи.
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 32 Прав си! Нека всички да започнат да казват истината на турски - сега! :D Мамин той защитник на Русия :)
28
11
 
4
 
! Отговори
... преди 6 години
За всички, които роптаят срещу неадекватната реакция на политиците и световните лидери срещу тероризма(нещо с което и аз съм сългасен!) искам да кажа едно:Кажете ми как да ги познаем, как да ги "сортираме" и още утре взимам пушката и тръгваме! Но ако ще убием дори 1 невинен човек, не ме бройте. Айде давайте идей! Стига сте хейтвали.Измислете нещо градивно!
27
1
 
11
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 28Пиша ти последно, защото не ми се спори с ниско образован и глупав човек. Жената работи ДОБРОВОЛНО в приют. Ти доброволно ли караш таксито ? Ако й плащаха за това нямаше да се изразят така. Прочети книга и стига се излага в коментарите.
26
2
 
4
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До бай ХНе е много ясно точно къде е бил годеника. Може да е бил далеч, до тоалета и т.н Не бързай да го изкарваш страхливец. А може и да е страхливец. Не се знае.
25
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"не знам кой предположи, че с това си вади хляба жената и се възмути" То си е написано. Достатъчно е да можеш да четеш. Що иначе да не напишат че е а касиерка, счетоводителка или не знам си кааква. Или това буди повече съжаление в плебса, а Поаро?
24
6
 
9
 
! Отговори
бай Х преди 6 години
на никои ли не му прави впечатление че годеника и е жив и здрав докато тия са я ръгали или мачкали смятай кви мъже имат тияи лошото е че на всички в европа им звучи нормално еми няма как да оцелееш при такава обстановка на безумие
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Мисля бъди спопкоен иииииииииии как го каза духовно съм чист най малкото защото не съм заразен от червен путинофилизъм"Когато аргументите приключат на помощ винаги идва Путин. Обвиняваш го за всичко, а по-умните от теб за негови привърженици и си готов. Лягаш да спиш с чиста съвест за добре свършена работа и измити ръце, Пилате.
22
2
 
7
 
! Отговори
Бау преди 6 години
до 23не знам кой предположи, че с това си вади хляба жената и се възмути от Канада и как може от това да се печелят пари :) И все пак се връщаме на факта, че не си особено умен :) Добре, че е интернет да имаш трибуна..
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 17Я учил восемь лет в русскую школу, м-р капуста. Езици знам глупи и то не само по две думи. Просто не се пише на руски в български сайт. Този, който не е научил българския да не споделя мнение тук.
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Доброволна работа в приют не значи, че с това си вади хляба.. Просто ходи да помага доброволно в свободното си време...."Вече изгради и теория за битието на жертвата. Евалата си инспектор Дюдю. Потърси си работа в Скотланд ярд. Такъв ценен криминалист теоритик.
19
4
 
12
 
! Отговори
Петкан преди 6 години
Дават терористите как правят атентати, а не дават как британските самолети пускат бомбите в Сирия и близкия изток, и умиращите там хора.
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като ценят повече неграмотния пакистански овчар-ислямист от източноевропейския водопроводчик-поляк, значи проблема е в централния им компютър и да си носят последиците.
17
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"15 такива като теб не са хора"Мисли за собственото си спасение и духовна чистоплътност. Не се прави на месия и Хесус.
16
2
 
10
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 15Ох ама ти верно си доста глупав :) Доброволна работа в приют не значи, че с това си вади хляба.. Просто ходи да помага доброволно в свободното си време. Ти обаче гледаш чуждото и завиждаш, защото си нещастен беден и най-вероятно слабо образован. Никой не ти е виновен за това. Разбери го. Само и единствено ти..
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Или научаваш български или отиваш да пишеш в руски сайт. Просто е."Яд те е че не знаеш чужди езици ли. Това вече е предпоставка да мразиш умните, красивите и превъзхождащите теб. Така се ражда тероризЪма.
14
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бау.Лош опит. Липса на интелект и причинно-следствена връзка. Доброволната работа в приют за бездомни не те храни в България. В Канада обаче явно може. А защо може? Оставям те да мислиш въпреки че ти е трудно. По-лесно ти е да слагаш меченца и да рониш крокодилски сълзи на чужди гробища.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джъстин Трюдо, бай Дончо уби твой сънародник. Нека си кажем истината.