Руски изтребител прехвана US В-52 над Балтийско море

Бомбардировачът летял близо до руското въздушно пространство
6 юни 2017 15:37, Елка Василева
150
Руски изтребител прехвана US В-52 над Балтийско море
Снимка: архив, Reuters

Руското министерство на отбраната съобщи, че негов изтребител е прехванал американски стратегически бомбардировач, летял близо до руското въздушно пространство, предаде Асошиейтед прес.

Изтребител Су-27 е бил изпратен тази сутрин в район над Балтийско море, след като руските радари засекли прелитащ покрай границата на въздушното пространство на Русия летящ обект.

Още по темата

Според министерството руският самолет го идентифицирал като американски стратегически бомбардировач В-52 и го съпроводил, докато се отдалечил.

Такива случаи близо до границите на руското въздушно пространство е имало и преди. През септември руски изтребител прелетя само на 3 м от разузнавателен самолет на военноморските сили на САЩ над Черно море. Тогава САЩ окачествиха като опасен начина, по който е било извършено прехващането.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно няма откъде другаде да мине това В, че си фърка там. Американците са наглеци и някой ден ще им натрият носа. Това не е Северна Корея, макар, че тия пъзльовци не смеят там да направят нещо, ами карат друг да им вади кестените от огъня.
39
14
 
10
 
! Отговори
РУСКА ДЕМАГОГИЯ преди 6 години
Курск подводная лодка в мутной воде (Запрещн к показу в России)Документальные фильмы DocumentariesЗАЩО ТОЗИ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА КУРСК Е ЗАБРАНЕН В РУСИЯ ?! РУСНАЦИТЕ В ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ НЕ МОГАТ ДА ГО ГЛЕДАТ ПО ЮТУБ ПОНЕЖЕ Е БЛОКИРАН !ПУТИНОВА РАБОТА ,ГУЗНА РАБОТА !
38
12
 
3
 
! Отговори
РУСКА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ преди 6 години
Курск подводная лодка в мутной воде (Запрещн к показу в России)Документальные фильмы DocumentariesЗАЩО ТОЗИ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА КУРСК Е ЗАБРАНЕН В РУСИЯ ?! РУСНАЦИТЕ В ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ НЕ МОНАТ ДА ГО ГЛЕДАТ ПО ЮТУБ ПОНЕЖЕ Е БЛОКИРАН !ПУТИНОВА РАБОТА ,ГУЗНА РАБОТА !
37
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краварите да внимават защото ще ядат много бой от Русия! Браво на изтребителя, но е трябвало да свали американския самолет. Какво дири БОМБАРДИРОВАЧ на границата с Русия?? Как не им писна на англо-саксонските бандити да провокират славянските народи!
36
11
 
3
 
! Отговори
ЗАБРАНЕН В РУСИЯ преди 6 години
Курск подводная лодка в мутной воде (Запрещн к показу в России)Документальные фильмы DocumentariesЗАЩО ТОЗИ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА КУРСК Е ЗАБРАНЕН В РУСИЯ ?! РУСНАЦИТЕ В ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ НЕ МОНАГ ДА ГО ГЛЕДАТ ПО ЮТУБ ПОНЕЖЕ Е БЛОКИРАН !ПУТИНОВА РАБОТА ,ГУЗНА РАБОТА !
35
5
 
11
 
! Отговори
тонката преди 6 години
Питам за един приател(: $Турските$ Ф16 такова СУ ли изчаластриха над Сирия или некво по-модерно беше?(:(:
34
4
 
8
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
Абе ако бяха турците да са го свалили натрапника...
33
2
 
8
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
понеже има т ъ п и псрчета ,да взема да им кажа защо се праща( и руснаци и американци ,че и ние самолет за прехват когато чужд самолет е в близост до възд прострснсео на някоя дърцава. Ми просто е, опознаване, превенция а при нарушавсне и по сериозни мерки.Така че нищо кой знае кскво няма. Те и пилотите си се познавст , игрички.
32
2
 
8
 
! Отговори
тонката преди 6 години
Аз пък знам,че на повечето другаре децата им учат в САЩ и Западна Европа.Корни не се ослушвай бе кере с керето (:
31
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 29 Точно щото са алкохолици и не им пука от никой и като нищо ще ви затрият ако дадете повод. Само че хамериканското шубе от тия алкохолици вече 100 години навссякъде по света голям страх се оказва. Що така, бе хамериканско Миме? От едни алкохолици да се изпонасиррате..бива ли? А уж сте най-голямата работа в света?...Каввали жалки.
30
17
 
5
 
! Отговори
Рашко Gовняшко преди 6 години
До Анонимен 25 Че то Балтийско море кога стана руско??? Американските самолети могат да летят там също както и китайските,японските и т.н.
29
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 29а бе не знам алкохолици ли са какви са ама ако тръгнат нямат спиране , в белия дом ще се вее Руски флаг
28
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 23А да коментираш филмчето снимано от екипажа на кораба които снимаха прелитащия самолет и се смееха и му махаха ? :)) Ама това не е толкова "интересно" нали :) това русофлите сте толкова издухани ...
27
9
 
0
 
! Отговори
гледай в youtubе преди 6 години
До АнонименГурбетрчийска педдеруго я дай един материал където пишат че американци са потопили Курс, ***!---------------------------------В ЮТУБ НА РУСКИ ЕЗИК -Курск подводная лодка в мутной воде (Запрещн к показу в России)Документальные фильмы DocumentariesНА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК -Курск: Подводница в мътни води (пълният филм с БГ субтитри)
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 23Смешно е как още вярвате на това ютуб филмче :)))
25
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците просто тестват за колко време ще дойдат алкохолиците стига сте се подмокряли напълно нормална процедура :)
24
17
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Следващия път свалени рашунгерски консерви
23
2
 
7
 
! Отговори
Циник до 26 преди 6 години
Не го ли запомни вече?На ханъмата ти шалвара се тресе !Пхахаха - ръб!
22
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
м дааа , и после руснаците все биле лоши , тая тенекия къв го дири в балтииско море , аз ако бях на путин намястото щях да издам заповед веднага да изчезне от радарите , все едно руски бомбандировач да се разхожда на границата с америка , а сега кажете кой е провокатора
21
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полина Гагарина - Кукушка (OST Битва за Севастополь)Мачкай хамериканската сгган, Владимире!