Путин: Война между САЩ и Русия? Няма да има оцелели!

"Надежда винаги има, докато не ни понесат към гробищата"
7 юни 2017 10:15, Елка Василева
314

Ако между САЩ и Русия избухне въоръжен конфликт, оцелели няма да има – това заяви президентът на Русия Владимир Путин в интервю за режисьора Оливър Стоун.

"В случай на "гореща" война дали САЩ биха доминирали? - попита Стоун руския президент. - "Мисля, че никой няма да оцелее", отговори Путин.

Руският държавен глава заяви също така, че не губи надежда за промени в руско-американските отношения.

Още по темата

"Надежда винаги има, докато не ни понесат към гробищата", отговори Путин на въпрос какво според него може да се очаква от победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ.

Части от интервюто са публикувани в YouTube канала на Showtime. Пълното интервю на Путин ще бъде излъчено в четири епизода на 12-15 юни.

През май, представяйки разговора си с Путин, Оливър Стоун отбеляза, че Западът неправилно възприема президента на Русия. По думите на режисьора имиджът на Путин в САЩ и Европа е обусловен от политика и идеология.

"Той не е комунист и мисли не като комунист. Путин мисли като образован човек, като юрист", заяви Стоун.

Говорейки за срещите си с руския президент за създаването на филм за него, Стоун заяви, че забранени теми не е имало. Режисьорът твърди, че Путин подробно е разказал за руските интереси по света и те не се свързани с "империя или с разширяване, или с агресия, или с връщане към миналото", пише Газета.ru.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
20
 
8
 
! Отговори
време е преди 6 години
Путин е време да сдава властта .Това е основния извод от това интервю на предателя Оливър Стоун .Още ме е яд ,че руснаците откраднаха ядрената бомба,а още повече че не бяха бити както каза Патън .Сега нямаше да рекетират планетата.
220
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Промити мозъци до оня ден говорехте за хибридна война, сега за ***. Помислете тая омраза ви се насажда, заради финансови интереси.
219
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЯДРЕНИ РАКЕТИ НАД ЕВРОПЕЙСКА РУСИЯ ОЗНАЧАВАТ ГИБЕЛ ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА.ГОЛЯМ БРОЙ РУСКИ ЯДРЕНИ ПОДВОДНИЦИ СА НА ВАХТА КРАЙ АМЕРИКАНСККИТЕ БРЕГОВЕ В ДВАТА ОКЕАНА.ВЪОБЩЕ ПРАВ Е ПУТИН, ЧЕ ОЦЕЛЕЛИ НЯМА ДА ИМА
218
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 257Няма да има оцелели хора на планетата ! Такива са сегашните оръжия. Те не подбират русофили и русофоби и съответните американо фили или фоби.
217
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СИ РУСКО ***.НО СИ АМЕРИКАНСКО. И К`ВО ЩЕ ПРАВИШ СЕГА?
216
9
 
18
 
! Отговори
БАКЮФ ПУТИН от Враца преди 6 години
САШ не могат да бият северна корея, камо ли РОССИИ!ТВА че имат най-голям бюджет не означава че могат да спечелят всяка война!Вижте Виетнам например. САШ СА КЙОРФИШЕК измамници. Правят всичко само привидно, но напрактика няма как да им се получат гожната
215
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро май ще се вее руски флаг над Белия Дом.
214
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
преди време янките бяха правили модел на война м/у сащ и русия. Оказа се, че основния проблем щял да бъде намирането на някой от ръководството да подпише пълната им капитулация :)
213
7
 
4
 
! Отговори
Ако бях руско мекере преди 6 години
Ако бях руско *** бих закопал няколко атомни бомби дълбоко в земната *** и ако видя че губя война, ще самоубия цялата планета, като разтворя земната ***.
212
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Слава Велика Русия!чувал съм, че имали ядрени ушaнки!
211
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Слава Велика Русия!САЩ дори не предполагат с какви мощни и модерни оръжия разполага Велика Русия!в ютуб нали :)
210
10
 
18
 
! Отговори
Слава Велика Русия! преди 6 години
Путин сте опитва да баламосва западняка. На всички е ясно, че Велика Русия може да унищожи краварите за по-малко от седмица и дори няма да разберат какво става. САЩ дори не предполагат с какви мощни и модерни оръжия разполага Велика Русия!
209
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Война между САЩ и Русия? Няма да има оцелели!няма да има оцелели руснаци :)
208
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ тестваха в пустините си. Без последствия. Надземни водородни опити над океаните. Без последствия.
207
1
 
4
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
до 250Има камъни за чакъл, разбира се!! Но наистина се на далечни разстояния! Може да ви е смешно но е вярно. Ако ти се налага да строиш път дебелина на чакълената настилка от порядъка над 1 метър, ще разбереш, че не е смешно.
206
2
 
7
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До 251Каква бедна провинция Финландия, бълнувате! Финландия от първия до последния ден в рамките на Руската империя е била с привилегирован статус...
205
4
 
14
 
! Отговори
Слава на Русия преди 6 години
кой го интересува смешната Финландия бе? Бог на небето, Русия на земята!
204
6
 
4
 
! Отговори
До трола Боби преди 6 години
Троби, Троби, не случайно за пример ди дадох Финландия-бившата руска провинция, която е показа какво може да се постигне в бедна северна страна, когато няма комунизъм и не се краде. Но явно липсва всякакъв смисъл да споря с липса на мисъл. Да ти напомня и където няма блата, торф и прочее пътищата им са безобразни! И не само пътищата!Затлъстяването на мозъка е нелечимо!
203
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бобек, в цяла русия ли няма камъни?В смисъл такива обикновени, за стеоителство? Скъпоценни знаем от теб, че ей така се търкалят в прахта.
202
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще има много оцелели извън САЩ и Русия. Африка, Латинска Америка, Австралия. Китай, Индия. Няма да се усети изобщо.