Брансън нарече Тръмп наивен заради споразумението за климата

Милиардерът: Чистата енергия е по-евтина от въглищата и нефта
9 юни 2017 08:04, Елка Василева
13
Брансън нарече Тръмп наивен заради споразумението за климата
Ричард Брансън. Снимка: архив, Reuters

Британският милиардер Ричард Брансън нарече президента на САЩ Доналд Тръмп много "наивен" заради оттеглянето му от Парижкото споразумение по климата, предаде Асошиейтед прес.

По думите на Брансън Тръмп не признава, че чистата енергия е по-евтина от въглищата и нефта и ще създаде "много повече работни места".

Бизнесмагнатът, екоактивист и филантроп също така изрази учудване относно решението на Тръмп да постави "Америка на първо място", при положение че климатът и водата в океаните нямат бариери.

"Искахме Съединените американски щати да не говорят егоистично, а да бъдат част от този свят, който няма стени и да ни помогнат да го спасим", каза Брансън.

"Историята ще е милостива към нас, ако направим нещо за внуците си и безпощадна, ако ги пренебрегнем. Да ги пренебрегнем, значи да не се грижим за околната среда, за океаните, за животинските видове на Земята и да бъдем егоисти", каза Брансън.

Вчера основателят на конгломерата "Върджин груп" разговаря с журналисти и даде интервю за Асошиейтед прес в Ню Йорк в кулоарите на конференция на ООН по случай Световния ден на океана.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
sdfsfs преди 6 години
Този брансън много загрихен ужким. То неговите фирми авио и космическа най-много СО2 отделят. Ще ги спре ли? Няма. Тръмп си е прав търговията с възлеродни емисии си е в ущърб на САЩ. Новите технологии ще се въведат когато станат икономически изгодни. Винаги е било така.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТРЪМП Е БИЗНЕСМЕН!!!!ВИДИШ ЛИ ДЪРВО! ОТРЕЖИ ГО! ВИДИШ ЛИ ЯЗОВИР ПРЕСУШИ ГО! ЩО ГОЛФ ИГРИЩА ИМА ТРЪМП НАПРАВИЛ НЕ Е ИСТИНА И ТАМ МИЛОСТ ЗА ПРИРОДАТА НЯМА НО КИНТАТА СИ Е КИНТА!
8
0
 
7
 
! Отговори
м..да-продължение преди 6 години
Тръмп също знае ,че мита с глобалното затопляне е един много сладък бизнес за група хора и той не иска да играе по тяхната ***. Но Брансън е прав ,че трябва да се смени източника на енергии, както и че трябва да се работи в посока глобално ПОЧИСТВАНЕ на земята.Обаче концерните ,които най-много замърсяват Земята -същите ТЕ стоят за проекта-,,Глобално затопляне'' и осребряват страховете на хората.
7
3
 
6
 
! Отговори
м..да преди 6 години
Глибално затопляне -няма. Най-много ,което може да се случи-Гренландия отново да стане Зелена Земя. Това ,което някои учени се опасяват е от глбално застудяване.Това с което всички учени са съгласни -са смяна и изместване на полюсите-магнитните. Също се наблюдава и вероятност течението Гълфстрийм да се измести.Човечеството в случая обаче не може да направи нищо-тези процеси ,както затопляне или застудяване зависят отслънчевата активност. Това Тръмп го знае.
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брансън е коректен мъж и затова е използвал това определение "наивен". Всъщност всички знаят какво точно е имал предвид.
5
2
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
нека се пукат зелените кратуни
4
3
 
2
 
! Отговори
ИМаме проблем преди 6 години
Холограмните оръжия имат връзка с тн"Пред пермски декодиращи" довели до изключително жестоки войни в края на *** и до колапс на живота на сушата ,океаните и моретата в края на ПАлеозоя..ПО страшна война от тази палеонтологията не помни..
3
3
 
3
 
! Отговори
ИМа ИЗМАМА от ПАриж преди 6 години
Много тежки увреждания на климата нанасят нашествениците освен с принудително включени скенери и с холограмни оръжия произвеждани под техен обемен контрол.ПОлзват ги за трайно декодиране и повреждане на огромни региони чрез облъчване вкл от дронове,сателити ,цигарени кутии и автомобили..Чрез тях ударно растопяват ледниците.АКО имаше споразумение за КЛИМАТА щяха да ги забраняват веднага и да спрат движението с включени фарове денем.ИМА нагло престъпеN ПРОЕКТ ПРОКАРАН С ИЗМАМА В ПАРИЖ
2
4
 
1
 
! Отговори
JJIvanov AMAN преди 6 години
С тн"електрожени" всички водачи на МПС над един милиард вече имат трайни увреждания на очите като официално предупредиха експерти че ще стане.Уврежданията са НЕЛЕЧИМИ.Скенерите заслепяват водачите денем и нощем и са причина з аубииства на пътя вкл на колоездачи. Пет минути сутрин срещу включени фарове и скенери и вече не виждате добре даже с очила.Движението с включени фарове против мъгла/каквито са тн дневни сканери/светодиодни/ е ЗАБРАНЕНО ДЕНЕМ И НОЩЕМ
1
8
 
1
 
! Отговори
STOP фаровете денеm преди 6 години
Zasega най тежки увреждания на климата се правят чрез нови нагло престъпни режещи скенери монтирани на стотици милиони автомобили вместо доказано безвредни фарове../жълти/Пробивите са огромни ,,има риск от колапс на биосферата. За един ден трябва се спрат от движение всички с опасни скенери подават от Англия има риск от междузвездна война .