Над 200 хиляди души се събраха за гей парада в Тел Авив

Градът е едно от най-привлекателните места за хомосексуалисти
9 юни 2017 22:41, Анисия Иванова
53
Над 200 хиляди души се събраха за гей парада в Тел Авив
Снимка: БТА

Хиляди хора от цял свят се събраха за гей парада в Тел Авив, смятан за най-големия в региона, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

По данни на градската община в тазгодишната проява под наслов "Бисексуална видимост" участват над 200 хиляди човека.

За охраната на процесията са разположени хиляди полицаи. Парадът тръгна от парка "Мейр", ще премине през града и ще завърши в парка "Чарлз Клор", където предстои среднощно празненство на открито.

Тел Авив става едно от най-привлекателните места в света за посещение на хомосексуалисти. Но други райони на Израел са далеч по-нетолерантни в тази насока.

Хомосексуалисти служат открито в израелските въоръжени сили и в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
21
 
! Отговори
ЗапененСополивПубер преди 6 години
Рокфелер и Сорос - туморите на Земята !
13
3
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Няма ли някой *** от ИД да им резне една бомбичка?
12
6
 
20
 
! Отговори
Петьо преди 6 години
Бях там предисловие един месец със дедето страшна работа мъже на по 40 се лижат на плажа по улиците ходят начервени във женски дрегхи момчета отвратителна работа
11
3
 
30
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Когато извратеното стане нормално и пси.хичните отклонения се рекламират шумно....следва Содом и Гомор.То верно,покрай сухото гори и мокрото,ама нейсе!
10
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-лесно е да мразиш. Не съм убеден дали трябва да има чак паради на гейовете, защото сексуалната ориентация хетеро-, хомо- или би- не е повод за гордост. Но ако има шествия против насилието срещу гейове, аз съм за.
9
7
 
12
 
! Отговори
ВДВ 98 дивизия преди 6 години
ДОЛУ БОКО ТИКВАТА. ДОЛУ ГЕРП.ГЕРП Е АНТИ БЪЛГАРСКА СИСТЕМНА КРИМИНАЛНА ПОЛИТИЧКА ОРГАНИЗАЦИА .
8
20
 
6
 
! Отговори
до 12 преди 6 години
Къв бог и божии закони бе камилар.Взимай си камилата и бягай се скрий в някоя пещера и говори с бог на воля.Писна ми вече от релегиозни фанатици и откачалки.Такива психопати като тебе дето чуват божии гласове се взривяват по площади и газят с камиони.Примитивни откачалки.Ши налагате вериати,църкви,догми,папи,ходжи,и кви ли не кърлежи.Такива като теб трябва са в лудницата.
7
5
 
30
 
! Отговори
Няма страшно бе преди 6 години
Това са ценностите на ЕС.Маса посолства са ни изпратили официални писма да подкрепим извратенията......Все повече и повече да толерираме извратеняците и да погазваме Божиите закони.Все повече политици забравят Бога, но Той няма да забрави да накаже за ужасиите и гаврата с всичко свято.
6
4
 
14
 
! Отговори
Сталин преди 6 години
Шабесите обожават изкривени сексуални похвати.Шабесите са изкривени генетично а най много обичат да правят лява ръка десен джоб.Докато Бях жив и на власт доста от тях унищожих но мойте наследници се оказаха предатели.Я гражданин Советсгого Союза клинус уничтожат п редателей и вся осталная свололоч.
5
6
 
42
 
! Отговори
Трол преди 6 години
Ционистите са сатанисти, а сатанистите подстрекават и разпространяват гейството, защото е сатанистко. Напълно в разрез с християнството и човешките ценности- семейство и деца. Наопаки на Библията, където пише, че хората трябва да се множат и че ако мъж си ляга с мъж или жена с жена, трябва да бъдат предадени на смърт. Но всички знаем, че Израел е най- ционистката държава в Света.
4
4
 
36
 
! Отговори
Абе, преди 6 години
Малко му остава на този свят.
3
5
 
27
 
! Отговори
Я преди 6 години
Иврит ска му работа! Така де по-нежно за да не ги убида.
2
7
 
38
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Оппааа. И ко стана със Стария завет? Там е него тия неща не вървят. А и нали поради Стария завет, им дали тази територия да си направят държавичка - там в Палестина с парите от репарациите от Германия през 47-***, заради Холокоста, който май не е бил в тия мащаби в които го знаем...
1
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали там някъде беше Содом и Гомор 2