Мигранти, бежанци, стени, но оградите не решавали проблемите

Важното било да се намери решение на причините, които гонят хората
143
Мигранти, бежанци, стени, но оградите не решавали проблемите
Снимка: Reuters, архив

Според германския канцлер Ангела Меркел издигането на стени няма да реши проблемите, пред които
страните са изправени заради имиграцията, предаде Ройтерс.

Още по темата
Меркел припомни, че историята е показала, че само когато империите са премахвали стени с техни съседи миграционните проблеми са били решавани по начин, който да гарантира стабилност.

Така Меркел индиректно разкритикува американския президент Доналд Тръмп и плановете му да построи стена по границата на САЩ с Мексико, отбелязва ДПА.

Меркел каза, че по-важно е да се намери решение на причините, поради които хората бягат от страните си.

Германският канцлер направи това изявление на бизнесфорум в столицата на Мексико, на който присъства и мексиканският президент Енрике Пеня Нието.

Канцлерът е на тридневна обиколка в Латинска Америка. Тя вече беше в Аржентина, припомня ДПА. /БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
12
 
! Отговори
Реотан преди 6 години
Тази нещо бавен реотан. Хората пропищяха от тези а тя току що леко загрява че има проблем. Напълниха Европа с отпадъците на Близкия Изток и Африка.В Лондон яко забулени с 2-3 деца всяка, разни банди брадати на всеки ъгъл и тук там британец да видиш. В Париж я мръднеш извън центъра на града и същата картина. Като бях в Рим, от Термини отзад банди Африканци спят по полянките надрусани. По-добре да се обезлюдеят малко градовете отколкото да ги пълнят с ***.
85
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Драскате за Западна Европа, защото си мислите, че като живеете там и вие ще станете, упс, децата ви ще станат първа ръка хора, но получавате ш.у.т в главата.Българинът се чувства велик, когато има на кой да се присмее, но си остава питек-антроп.Апропо, аз съм българка и смятам, че жените сме по-читавата половина от този народ и чуждите мъже така смятат.
84
2
 
6
 
! Отговори
Циник до 94 преди 6 години
В Анадола си си добре! Седи си там!
83
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 82:да, колкото и сигурна да е една ключалка, винаги ще се намери някой ДОСТАТЪЧНО УМЕН за да я разбие, но когато домът ти е отворен за всеки, влизат и кучета.
82
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Континентът Европа си е заслужил всичкото зло, че и още отгоре.На този континент живеят себични, мързеливи, крадливи люде със самочувствие, че всички освен тях са втора ръка хора.
81
4
 
10
 
! Отговори
СКАРЛЕТ преди 6 години
Континента европа умишлено се напълни с хуманоиди, с други видове хора ГЛАВОРЕЭИ - АНТИХОРА!!! Апропо, няма кой да паэи европа, имам предвид бойци готови да воюват, стрелят и убиват, да биват убивани!!! Эаличава се, унищожава се хилядолетната история на човечеството!!!
80
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
причината за бежанците от арабския свят е знаем коя е , но ми е чудно защо след като С..А..Щ разпалиха война в региона не прибраха бежанците а ги изпратиха в европа , тук е загадката
79
2
 
13
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
швабите нямат да мирясат докато накрая не @$$ майката на Европа!Хитлер не успя но за бабката вече почвам да се притеснявам!
78
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не ви харесват мюсюлманите бягайте в Япония. Европа вече е мюсюлмански континент, може би единствено Полша, Унгария или Украйна ще са немюсюлмански страни. Русия и САЩ и Индия също се ислямизират, Китайците също имат проблеми в западен Китай, Африка се ислямизира... намерете си друга планета, на тази Алаха ще управлява, Купете бурки за щерките. Какво се оплаквате ще имате право на по няколко покорни съпруги а не като сега да ви скачат върху главите разюздени глезли
77
3
 
13
 
! Отговори
ИД+ЕС= СТРАХ И ПАРИ преди 6 години
Контролираният тероризъм на ,Германия, Израел , САЩ- ГИС доказява че без тези страни света ще живее по добре ! Всички останали следва техните политики . Щ е ми обясните ли как е възможно ако аз отида на летище с една проста метална вилица или запалка на летище ще ме арестуват ,но в центъра на големи европейски градове излизат въоражени терористи и убиват обикновенни хора ????Как не се забелязват тези оръжия ?Или всичко това е добре подготвено и организирано с помощ на държавите .
76
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рибата вмирисва от към главата. Няма значение какви са и органите, люспите или външността, все от главата идва най-големия ***.
75
2
 
16
 
! Отговори
Циник до 89 преди 6 години
Ква стена бе колега? Докато Фронтекс кара хиляди афропитеци с коран под мишница в сърцето на Европа...нищо няма да се промени!Упс....всъщност едно - атентатите - от ежеседмични, ще станат ежедневни!
74
6
 
8
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До Анонимен"Русия е велика.Крим е Русия.Свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България???"---Това дали си комунист или фашист е едно и също. Дали си *** или *** е отново едно и също. Ти не защитаваш българското. Крим е БЪЛГАРСКИ ! Това,че твоите друзя стотици години са избивали и изселвали българи явно ти е неясно. Прочети си историята. Прочети у руската история (нецензурирана). Е тогава отново ако пак си на страната на русия или запада вместо България, то ти си ***.
73
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колкото и висока да е една стена, винаги някой ще направи по висока стълба.
72
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Европа е виновна за ситуацията в Африка и БИ заради колониализма"Грешка. Само няколко държави са виновни за това. Те да си се оправят, БЕЗ да го натрисат и на останалите.
71
3
 
30
 
! Отговори
фиро преди 6 години
"издигането на стени няма да реши проблемите"...Танте Меркел е изкуфяла и опасна. Продължава да кани тарамбуки от Азия и Африка в Европа.От 1.5 милиона муслита приела за последните две години, само 48 са си намерили работа. Останалото доживот на социалки. Лежане и размножаване. А, и радикализиране защото Ханс имал мерцедес, а той не бил правоверен.
70
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами, причините са в теб и подобните ти, които им счупихте държавите и накрая ги поканихте! Решението е дружно да си биете пръчката и да не ви виждаме повече!
69
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баба меркелица осигурява евтина работна ръка за немските концерни, отнеайки работни места от германците. В съшото време мака бизнеса в цяла източнаа еропа, купувайки източноевропейските чиновници със "спасителни" евроондове. Меркел никой не я харесва, освен германските концерни и източноеврпейските правитества, които я слушат. Ако си мислите, че някой друг назначава нашите политици, лъжете се.
68
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми щом "е по-важно е да се намери решение на причините, поради които хората бягат от страните си" тия "хора" да си ги намерят! Това са независими държави и нямаме нищо общо с тях. Защо ние пък да им ги търсим. От друга страна забелязвам как нарочно систематично всички сътворили това безумие се опитват да размият в съсзнанието ни разликата между бежанци и мигранти. За бежанците си има ГКПП, а пресеклите границата са си престъпници за които продажната ни власт нехае. Срам!
67
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стените не решават проблемите. Ама стена+разстрел на място решават генерално проблема...