Мигранти, бежанци, стени, но оградите не решавали проблемите

Важното било да се намери решение на причините, които гонят хората
143
Мигранти, бежанци, стени, но оградите не решавали проблемите
Снимка: Reuters, архив

Според германския канцлер Ангела Меркел издигането на стени няма да реши проблемите, пред които
страните са изправени заради имиграцията, предаде Ройтерс.

Още по темата
Меркел припомни, че историята е показала, че само когато империите са премахвали стени с техни съседи миграционните проблеми са били решавани по начин, който да гарантира стабилност.

Така Меркел индиректно разкритикува американския президент Доналд Тръмп и плановете му да построи стена по границата на САЩ с Мексико, отбелязва ДПА.

Меркел каза, че по-важно е да се намери решение на причините, поради които хората бягат от страните си.

Германският канцлер направи това изявление на бизнесфорум в столицата на Мексико, на който присъства и мексиканският президент Енрике Пеня Нието.

Канцлерът е на тридневна обиколка в Латинска Америка. Тя вече беше в Аржентина, припомня ДПА. /БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продажната фашагска фюрерка,продължава да каканиже едно и също,а то е:"махайте оградите и пъскайте тълпите".Толкова.Така иска да реши въпроса.Съвсем,като в един виц:"Реших проблема с комарите през нощта - светвам лампата в стаята,отварям шитико прозорците,всички комари нахлуват вътре,а аз излизам на терасата да спя".Да ви кажа ли,как ще се реши въпроса с миграцията - когато стандарта на живот в Германия стане като този в страните на мигрантите!Шмъркелица ни води натам!Това ни чака!
65
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия шваби докога ще я държат на власт тази искуфела пенсионерка.
64
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз съм в Германия. Циника е прав за всичко! А троловете ги направи за смях!Меркел е предателка.Заслужава съд!
63
3
 
3
 
! Отговори
ЕЕ преди 6 години
Долара ме гази,Гръцки ферибот ме товари в една лека колакараи каналджиъо.
62
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема с мигрантите ще се разреши, когато им се разреши да си изградят наново разрушените от евроатлантизма държави. Тогава те ще ги почувстват като свои и ще си стоят там да ги пазат и да се фрижат за тях. за съжаление, това няма да стане, понеже Меркел ги покани и им отвори очите, че е по - лесно на социална помощ в Европа отколкото да градиш собствена държава, а евроатлантима да ти я руши в същото време.
61
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
циничния ПроЗЗЗЗтак май си замина а? Много ***. Направо объл. Как да не му покаже човек, че всеки може да е по - проЗЗ от него, стига поне малко да се постарае ;)
60
8
 
2
 
! Отговори
до циник от мотела преди 6 години
Нал ти казах, че съм до хладилника. Кво кат ми са стопи леда. Дори не трябва да ставам от компа за да си сложа още. А ти, Моля те, не ме оставяй сам в тъмната нощ. Някой трябва да бъде със мене сега. Късно е да си търся жена. И "евроатлантик" може да запълни тая празнота ;)))
59
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не не си отивай, ще ми бъде тъжно,без твоите единствени ръце,които са на моите мъ...де... Циничен, не ме оставяй сам в 2 и половина през нощта! Нямам с кой да си пия пиието така!Чуй моя вопъл лебеде бял! Останиииии! Ние плачем за теб!
58
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циничния имам чувството, че фамилията му е Макарони. Само че е жената, тая бившата даскалка...
57
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, чао необразования, дето се мисиш за циничен, отивай да кърмиш внука си. Дано поне той да не е толкова "цинично евроориентиран" като *** ;)))
56
2
 
8
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Причините ги създадоха евроатлантиците /най-неангажиращо казано/,а повод бе поканата на Мерквл и лозунга "ще се справим". Така че да се оправят,без да ни месят.
55
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бръмбарите поне бръмчат и правят нещо. Нищото в твоята "тиберица" какво прави, нищо ли? най нищо ... ;))) Опази ли хладилника или не успя? ;)))Хладилникопазецо циничен ;)))
54
3
 
4
 
! Отговори
Циник до шеметаците преди 6 години
У . .А....сандърдисах ви...което не е трудно!Ниски топки сте!Все бизнесмени, и милионерчета!Спрете турските сериали...или поне ги намалете!:-)
53
2
 
3
 
! Отговори
Циник до 67 преди 6 години
Имаш...много бръмбари в тимберицата ..и дупки в джобовете!Я ..я...гледай да спастриш някой лев за края на месеца, че сметките идват...и тока и парното пак ви го вдигнаха!Имаш - любовни дръжки!Пхахаха
52
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, както ти омръзна да пишеш, скоро ще си омръзнеш и сам на себе си,. Моля те, не спазжай новите евроалантически традиции нацяло, защото това може да те доведе до суисидни идеи... Бъди малко циничен и не еврогеичен ;)))оли ;)
51
3
 
0
 
! Отговори
Абе урунгел преди 6 години
ти дори забрави да с циничен ;)Да не ти дойде в повече биполяра? Пази се от хладилника, ей ;)Може да те ухапе ;)Аахахахахахахахауахахаухухахахахахахуахахаухахахах
50
3
 
2
 
! Отговори
Циник до 63 преди 6 години
Писах достатъчно - взе да ми омръзва!Несвързано - е недостатъчно ярко описание на бръщолевенията ти!В Канада бил - откога на Подуене му викат така?Що не писа директно Майями бийч - белким някой ти се впрегне!
49
4
 
0
 
! Отговори
до циника преди 6 години
Аз съм търчал подире му... Биполярния в критиеска забрави, че преди да почна да му задавам резонни въпроси ми отправи обвинения по 3 коментара? Льольо, вземии се малко в ръце. Аз след "евроатланти" не тичам. Има си жени за тая работа, млади дейни, атрактивни, търсещи. за такива като тебе пиша и по някой коментар, но тичащия си ти доколкото виждам. Само и ако знаеше откъде тичаш и накъде, добре щеше да е ;)
48
2
 
3
 
! Отговори
Циник до 58 преди 6 години
Абе гл упак - скрий се с плоските си агитации!Бунаци като теб - бол!Дупето ти е като бетонобъркачка на плоча!Ба лък смешен - караш ме да спамя:-)
47
5
 
1
 
! Отговори
до циника преди 6 години
И кое е несвързано, циниче? Несвързано е това, че е по - изгодно да отпуснеш еврофонд на един за да не тъгне неговия поток, отколкото да у разрешиш да има поток? Ти на луд ли се правиш или наистина си биполярен? ;)Между другото, скоро четох едно специализирано проучване, че биполярните са най - подходящи за ***, защото рационалната мисъл не им влияе и защото колкото по - прави са опонентите, толкова по - злобни сават биполярите. Също като феминистки в критическата и като тебе ;))