Мигранти, бежанци, стени, но оградите не решавали проблемите

Важното било да се намери решение на причините, които гонят хората
143
Мигранти, бежанци, стени, но оградите не решавали проблемите
Снимка: Reuters, архив

Според германския канцлер Ангела Меркел издигането на стени няма да реши проблемите, пред които
страните са изправени заради имиграцията, предаде Ройтерс.

Още по темата
Меркел припомни, че историята е показала, че само когато империите са премахвали стени с техни съседи миграционните проблеми са били решавани по начин, който да гарантира стабилност.

Така Меркел индиректно разкритикува американския президент Доналд Тръмп и плановете му да построи стена по границата на САЩ с Мексико, отбелязва ДПА.

Меркел каза, че по-важно е да се намери решение на причините, поради които хората бягат от страните си.

Германският канцлер направи това изявление на бизнесфорум в столицата на Мексико, на който присъства и мексиканският президент Енрике Пеня Нието.

Канцлерът е на тридневна обиколка в Латинска Америка. Тя вече беше в Аржентина, припомня ДПА. /БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
4
 
3
 
! Отговори
Циник до 56 преди 6 години
Бе пич...караш ме да се повтарям...Южен поток, ***, и бат ти Бойка - ги нема тука!Търси ги другаде.И като гледам как търчите подире ми като т а л и г а р с к и м а с т и и...не знам кой - кого храни? Яко зобаш!:-)
45
5
 
3
 
! Отговори
до циника преди 6 години
Ритал с какво? С голо фупе по топките? Ами, може и да си ме ритал, ама не съм забелязал. нямам "евроатлантически" наклонности откакто започнах да забелязвам какво западните държавници правят за държавите си, а именно - отпускат еврофондове на нашите политици само и само да не строят потоци, та да могат германците да ги построят ;) и аз започнах да искам нашите полиици да могат да отпускат на ападняшките разни фондчета ;)
44
2
 
3
 
! Отговори
Циник до 54 преди 6 години
Не личи! Несвързано бръщолевене - за южен поток! Нали ти казах - сбъркал си статията!Тук си лафим за друго!
43
5
 
0
 
! Отговори
До циника преди 6 години
Ами аз те храня бе, пич. Ама за съжаление не мога да ти давам након на каквото и да е, чащото на вулва наклон не се дава ;)Виж, мога да ти дам наклон на дебелото черво. Смятам товаз а доста по - вероятно, след като разбрах, че си евроаталнтически ориентиран ;)
42
5
 
2
 
! Отговори
Циник до 51 преди 6 години
Кой знае къде из форума съм те ритал...та сега ми мяукаш!Спастично схванат анонимник....м ух льовци дето нямат топки да си подпишат поста валяло!
41
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не правя политагитация, ***. Отварям очите на заблудени вулви ;)Ако не поемат си е техен проблема ;)
40
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, как е положението в Германия? Има ли много мюслими?
39
3
 
5
 
! Отговори
Циник до 47 и 49 преди 6 години
Т ъпунгери...когато вие започнете да ме храните - тогава ще ми давате наклон на ***!Дотогава - пишете несвързани бълвочи за Южен поток под статия за Мурксул. Сбъркали сте трибуната! Политагитката на БСП е някъде на Бузлуджа! Аз съм бил *** - огледайте се бе нещастници - и платените политактивисти - не са толкова вдлъбнати като вас двамата!
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циника си е типична vulva simplex hypnotica. Токова е хипнотика, че дори не осъзнва крайния ефект от обствените си действия, оито винаги се обръщат срещу него ;)Толкова е симплекс, че си мисли, че някой нму се вързва ;)
37
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циника е ***. *** за трафик. Всяко мнение, което предизвика му помага. Забравете го и ще умре от Глад. Коментирайте го и ще яде той и децата му. Аз лично ще му помогна, като го нахраня ;)
36
5
 
1
 
! Отговори
Циник до Василев преди 6 години
И твойта не е лесна! Виж световното правителство...да не те дебне в тоалетното клекало? Или си купи шапка поне 2 номера по-голяма, че тая ти стяга!:-)
35
4
 
4
 
! Отговори
до циника преди 6 години
***, ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА да получава гърчове от Северен Поток 2. Ти включително ама разбирам, теб те хранят от еврофондовете, които закриват български работни места. За това ти плащат. Много често ползваш думата припадък. Да не си болен от нещо? А хапчета пиеш ли? Спориш с всички тука, палиш се. Склонен си към фиксации. Хапчета изписаха ли ти за това или все още биполяра ти не е контролиран медикаментозно?
34
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 35, де успокой се бе пич, малко е рано ама мушни една ракия
33
2
 
6
 
! Отговори
Циник до 42 преди 6 години
Пич...аз съм в афгоноФранкфурт...ама ти от Канада ..как успяваш да правиш предизборна политагитация...ще си остане - мистерия за мен!
32
2
 
7
 
! Отговори
Циник до 36 преди 6 години
Тцъ..тцъ...тцъ...казвах ти аз!Стой по далеч от хладилника!Ей на - пак си си ударил ***!
31
8
 
0
 
! Отговори
до циник преди 6 години
Пич, намирам се в Мотел в Канада, на път към окенана. В Отпуска съм и спрях да нощувам тук на път на морето. Хладилника бръмчи до мен, но няма остри предмети, за които да се притеснявам. Ти къде си? В ЦиникЛандия? Там като припадате се пазите от хладилници? Аз където съм традициите са други. Например, бъркам в хладилника да си взема ледче и да си го пусна в питието. А ти си ги преживявай нещата както можеш. Не всеки може да се справи с РЕАЛНОСТТА ;)
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Могъщите немски, френски и британски компании си внасят евтина работна ръка чрез която печелят двойно повече, а тъппите европейци се чудят откъде им е дошла ислямизацията.
29
2
 
6
 
! Отговори
Циник до 35 преди 6 години
Къф сарказъм бе...тоя *** скоро ще запомне да раздава КУРана безплатно ...теб сарказъм те гони
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимвн преди 6 години
Разбира се, че не са необходими крепостни стени и ровове.Откакто е измислено и употрвбява огнестрелното оръжие.Но това сега не е опция. Т.н."мигрант" се ползва със статута на прелетните птици. Без връщането наесен.
27
2
 
8
 
! Отговори
Циник до 32 преди 6 години
Явно , не е достатъчна бройката! *** и какво чудно - освен да се роите, като х л е б а р к и и за тор не ставате - зеленчуците ще вонят на ***!