Мигранти, бежанци, стени, но оградите не решавали проблемите

Важното било да се намери решение на причините, които гонят хората
143
Мигранти, бежанци, стени, но оградите не решавали проблемите
Снимка: Reuters, архив

Според германския канцлер Ангела Меркел издигането на стени няма да реши проблемите, пред които
страните са изправени заради имиграцията, предаде Ройтерс.

Още по темата
Меркел припомни, че историята е показала, че само когато империите са премахвали стени с техни съседи миграционните проблеми са били решавани по начин, който да гарантира стабилност.

Така Меркел индиректно разкритикува американския президент Доналд Тръмп и плановете му да построи стена по границата на САЩ с Мексико, отбелязва ДПА.

Меркел каза, че по-важно е да се намери решение на причините, поради които хората бягат от страните си.

Германският канцлер направи това изявление на бизнесфорум в столицата на Мексико, на който присъства и мексиканският президент Енрике Пеня Нието.

Канцлерът е на тридневна обиколка в Латинска Америка. Тя вече беше в Аржентина, припомня ДПА. /БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали знаете, основната причина за мюсюлманското нашествие в Европа са проповедите на мюсюлманските духовници, които зават вярващите на поход за превземане на сърцето на кръстоносците - Европа. Затова преобладават мигранти от страни където няма война. А и тези, които се представят за сирийци 76% от тях не са сирийци.
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо няма пари за пенсии и здраве? Ами защото всеки го осигуряват на минимална заплата или му плащат такава. От къде пари? Амо Бойко тегли кредити и плаща. Що? Щото няма. Щото вместо потоци и проводи имаме еврофондове. Инвестирани в пътища. Защо не му дадоха и хъбче да си направи? По същата причина. България ВЪН ОТ ЕС!!!ЕС КОРУМПИРА МОГЪЩО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ! ЕВРОФОНДОВЕТЕ СА НАЧИН ТЕ ДА БЪДАТ КУПЕНИ!
24
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пишещите срещу 16, абе вие за сарказъм не сте ли чували
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всички мюсюлмани мразят Европа и учат децата си да я мразят.
22
3
 
5
 
! Отговори
Циник до 31 преди 6 години
Докато припадъка продължава - стой по далече от хладилника, и предмети с остри ръбове!Санитарите са на път!Захапи нещо дървено - да не си глътнеш езика - докато дойдат!
21
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 26а като избивате стотици деца в Сирия може, така ли? А когато отчаян и погнусен от лицемерието на сатанинска Европа мюсюлманин отнеме живота на 5 човека - национална трагедия??
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркел трябва да я мразите затова че не само пречи на откриването на работни места, а и подпомага усилено закриването на такива в България. Ако имахте Потока, Провода и Железопътния, щяхте да имате и Транспорт, и Евтинисуровини и Енергия и Работни места. Нямаше да има безработица, а това щеше да ви вдигне заплатите, от там осигурителните вноски и от там пенсиите и качеството на здравеопазването. И заплатите на бюджетния сектор щяха да се вдигнат - полиция, военни, администрация...
19
4
 
2
 
! Отговори
Циник до 27 преди 6 години
Хапчетата! Пак ли ги забрави? Южен поток, и северен смок...получи ли вече гърчове?
18
2
 
10
 
! Отговори
Циник до 26 преди 6 години
Ъхъ...а вие алаходупците въобще не разсъждавате! Ходжата ти е приготвил вече силяха със С4 и лагерните сачми...измий си за последно квадратната мутра...лъсни и б р и к а...и давай към 70те девственици т ъ п а н а р!
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Насочват ви вниманито да мразите Меркел заради това, че ви праща мигранти и т.н. Но истинската причина да я мразите е съвсем друга - спря ви Южен Поток и покрай него още 2 проекта, които щяха да ви удвоят БВП на държавицата за 10 години без да е нужно да тегите каквито и да е кредити или да използвате някакви европейски прогрми, усвоявани от приближените на крадците и предателите. Щяха да ви увеличат инвестициите в производство, защото това се случва, когато имаш евтина енергия и суровини.
16
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до алаходупецаВие българите разсъждавате по друг различен начин от западния човек. На Запад е престижно да си толерантен и да уважаваш исляма, а и хора от най-високите стъпала поддържат смесването. Какво са виновни мюсюлманите че сами се самозакопавате? Вашите предци-кръстоносци правят търкалета в гроба. Сатанински континент сте си. Запомнете - Папата ни целува краката! Мюсюлманските жени са добри съпруги, а на Запад се гаврят с мъжете и ходят разголени - това е сатанизъм.
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европа ще бъде спасена когато меркелица бъде отстранена а най-добре съдена за причинени страдания!
14
2
 
10
 
! Отговори
до 16 преди 6 години
...а и след какви 100години бе...то няма петрол за толкова години. като свърши петрола, свършват и измислените долари за вас. после раждайте! а до там въобще няма да чакаме, скоро ще ви ометем, кой ще чака да режеш каквото и да било за отеичане от мало умната ви книжка?
13
3
 
13
 
! Отговори
Циник до алаходупеца преди 6 години
Ще..ще...още някой и друг атентат, и ще ви гонят по улиците като бесни кучета ( каквито сте) трай си, и си гледай сеира! Така ще ви копат, че ще ви свършат чаршафите!
12
3
 
14
 
! Отговори
до 16 преди 6 години
забравяш, че повечето европейци са умни, за разлика от вас, мммус...лимите и са се усетили, друга огромна част тепърва ще се усетят...като сгазите още някой. Та ще ядете дървото скоро
11
26
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 16писано е че ще загубите войната. Мюсюлманите живеят праведно и не се боят да имат деца. Ще назрее момента когато ще има публични екзекуции за отричане на Корана. европееца ще се научи да живее праведно в мир със себе си. Аллах е велик!
10
5
 
22
 
! Отговори
Циник до 19 преди 6 години
Яловицата не знае какво е да имаш деца - какво е да ги погребраш в закован ковчег , защото алаходупец ги е размазал с камион, и ти не можеш даже за последно да ги целунеш, защото са на малки парчета! Наглостта и не познава граници!
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е ??? Та нали точно тя викаше - Илати, Илати в Германия и Европа ? А сега .... олеле ???Трябвало да се търси решение ..... ама някой друг да го търси ???Ето за това жената трябва да си гледа домашната работа и децата, а не да се бърка в политиката !!!
8
5
 
18
 
! Отговори
Циник до 16 преди 6 години
Алаходупецо, Европа ври! Съоръженията за къпането ви засега са само музеи - но са готови!"Работата - ще ви направи свободни"!И когато се почне - и в пустините няма да можете да се наврете! Майките , и дъщерите ви ще станат пишман, че са ви пръкнали!
7
14
 
5
 
! Отговори
от коментар 16 преди 6 години
тук е момента да се благодари на богатите арабски страни от залива, които финансират строежа на безброй джамии в Европа. По този начин смесването и ислямизацията ще продължаг и когато белите бъдат марганизирани повече никога няма да има опасност от надигане на гитлеро-фашизма. Писано е че кръстоносците ще загубят свещенната война