Самолет кацна извънредно в Кьолн заради съмнителни пътници

Трима са в ареста, говорили по "терористични въпроси"
39
Самолет кацна извънредно в Кьолн заради съмнителни пътници
Снимка: Twitter

Трима мъже са задържани, след като самолетът, с който пътували от Любляна до Лондон, кацнал извънредно на летището в Кьолн, съобщиха световните агенции.

Пасажери информирали екипажа, че тримата мъже говорели по "терористични въпроси".

Пилотът взел решение да поиска извънредно кацане на летището в Кьолн.

В самолета е имало 151 пътници, които били свалени по надуваеми пързалки за аварийна евакуация.

Те били придружени от полицията до транзитната зона за разпит и проверка.

Тримата подозрителни пътници били предадени на полицията в Кьолн от летищните власти.

Раница, която е била собственост на един от тримата, е била изолирана и взривена контролирано от сапьори извън самолета.

Заради инцидента трафикът на летището бе спрян за три часа, 10 полета бяха отклонени към други летища, а 20 полета закъсняха.

Засега няма информация за съдържанието на взривената раница, нито за естеството на заплахата, довела до извънредното кацане на самолета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Терорът върху нормалните хора вече е всеобхватен - летища, самолети, гари, зали и т.н. И аз пак ще питам и разпитвам: "Онези които предизвикаха всичко това, дават ли си сметка какво направиха? - Сигурно никога няма да получа отговор...."
27
1
 
0
 
! Отговори
Адам Смит преди 6 години
До Ник ЧепаПадай в гроба бе татарчо...и си вземи цялото семейство миризливи панелкаджии
26
0
 
0
 
! Отговори
Ник Чепа преди 6 години
До СатаНАТОА на тебе Чучи освен какалашката и един *** у човката,така че като ти изскочат зъркелите да ти смаже гласните струни и изкукуригаш като петел!
25
2
 
0
 
! Отговори
Ник Чепа преди 6 години
До Адам СмитAко ти отмаам какалашката очите ще ти изскочат като на жаба кекерица!
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При положение, че службите не се бият в гърдите за предотвратен удар, най-вероятно става въпрос за най-обикновена паника. Кой знае за какво са говорили и дали не са се бъзикали. Малко е странно ако си терорист, точно в самолета да си обсъждаш пъклените дела, освен ако разбира се, целта ти не е точно самолета. Но няма как да знаем каква точно е била ситуацията засега. Но ако на мен ми взривят контролирано раницата с лаптопа и документите много ще се разстроя. *** история.
23
2
 
0
 
! Отговори
Адам Смит преди 6 години
До има решениеА избиване на панелните таласъми?
22
2
 
17
 
! Отговори
има решение преди 6 години
И то е едно:1. Изгонване на всички тарамбуки вкл.родените в Европа в магарешкия рай откъдето са дошли!2. Възвръщане на християнския морал и забрана на евроатлантическите ценности като ***,содомия и инцеста-последния масово разпространен в североевропейските народи!
21
0
 
7
 
! Отговори
Бочко преди 6 години
"Трима мъже са задържани, след като самолетът, с който пътували от Любляна до Лондон, кацнал извънредно на летището в Кьолн, съобщиха световните агенции."А СВЕТОВНИТЕ АГЕНЦИИ СЪОБЩИХА ЛИ КАКВА Е РЕЛИГИЯТА НА ТЕЗИ "ТРИМА МЪЖЕ"? ИЛИ ТОЧНО ЗАРАДИ РЕЛИГИЯТА ИМ СКРИХА ИМЕНАТА ИМ?
20
0
 
8
 
! Отговори
Кило банани преди 6 години
"Тримата подозрителни пътници били предадени на полицията в Кьолн от летищните власти."ЯСНО. ВЕЧЕ СА ОСВОБОДЕНИ, ЛИЧНО ШЕФА НА ПОЛИЦИЯТА В КЬОЛН ИМ СЕ Е ИЗВИНИЛ, А ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ ИМ Е ПОМОГНАЛ ДА ЗАВЕДАТ ДЕЛО В ХАГА ЗА НАРУШЕНИ ПРАВА!
19
0
 
7
 
! Отговори
Э преди 6 години
Явно е вече има вграден страх в хората, щом се съмняват и от коментиращи. Може би добре са постъпили, но ако са били терористи нямаше да коментират според мен, а щяха да действат. Не вярвам и да не са проверени преди да се качат на самолета.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невъзпитани пасажери! Друго си е да си оргиналдъ тунингован европеец със серотонинова усмивка и да си показваш здравината на венците и зъбите. Може да те избива на перхидролна революция не само по повърхността на главата, но е важното да си "gelly good".
17
0
 
3
 
! Отговори
До кратун от друг преди 6 години
Мистър, когато използваш услугите на определена компания се съобразяват с нейната политика - факт! В случая ти се явяваш "никой" за да казва кой има право да му налага правила във неговият самолет, при неговият полет!
16
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В лоу-кост самолетите има мноого съмнителни пътници.Тези компаии се ползват от утайките на човечеството........
15
0
 
6
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
До Анонимен 14.Не знам дали сте мъж, но за мен би било голяма обида ако с такива доводи започнат да ме убеждават да се преместя. Никой няма право да допуска, че съм педофил на основние моя пол. И се чудя защо Бритиш Еъруейз допускат такива предположения на общо основание. И моля, не си вадете генерални заключения за възпитанието ми. Не ме познавате.
14
1
 
1
 
! Отговори
shit преди 6 години
На бас, че в раничката е имало *** в целофан
13
3
 
19
 
! Отговори
сорос преди 6 години
Какво да се прави, посях демокрация по света
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10Внушенията, които правиш за английските мъже, са неуместни и признак за лошо възпитание. Случаи на педофилия има не само в Англия, но и в България, Пакистан, САЩ и т.н. Това е тежко престъпление срещу деца, което трябва да се наказва изключително строго и не мисля, че в цивилизования свят е широко разпространено или се толерира в обществото. Затова има големи скандали, когато излязат такива случаи наяве. Проблемът е търпимостта и ненаказуемостта в някои държави, браковете с деца и т.н.
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Н Е Г Ъ Р ОТ СФАЩа защо всички атентати са в Европа?
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спомням си онази сцена в хеликоптера във филма "Диктаторът" със Саша Барън Коен. Но онова беше филм, а това е реалността. Ако не беше тъжно, щеше да е смешно.
9
8
 
18
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Шубето е голям страх! Може политика да са коментирали. Кой ще му плати сега вещите на човека? Британците открай врене не са съвсем у ред. Преди време имаше скандал в Бритиш еъруейз, защото екипажа насила беше преместил мъж, който случайно седял до чуждо дете. Имало някакви вътрешни правила на компанията, по които мъже не можели да седят до деца като мярка срещу педофилия.... Явно всички английски мъже са педофили и не им идва на ум, че по света не е така.