Сенатът на САЩ разглежда разширяване на санкциите за Кремъл

Законопроект, целящ засилване на рестрикционния режим, ще бъде разгледан още тази седмица
13 юни 2017 14:45, Екип на Bloomberg
107
Сенатът на САЩ разглежда разширяване на санкциите за Кремъл
Снимка: Andrew Harrer/Bloomberg

Щатските сенатори ще разгледат през тази седмица законопроект, предвиждащ разширяване на санкционния режим срещу Руската федерация, съобщава американското издание Washington Post, цитирано от Bloomberg TV Bulgaria.

Изданието също така отбелязва, че лидерът на републиканското мнозинство в Сената Мич Макконъл е включил за разглеждане въпросния законопроект в късните часове на нощта в понеделник (12 юни). За да се случи това пък са били нужни дълги преговори с други високопоставени сенатори.

"Това ще бъде много всестранен законопроект, който засяга всички въпроси", коментира от своя страна председателят на сенатския комитет по външна политика Робърт Коркър, член на Републиканската партия.

За разширяване на рестрикциите, наложени срещу Кремъл от страна на Вашингтон след анексията на Крим през март 2014, се говори все повече и повече в светлината на продължаващите скандали, свързани с предполагаемата руска намеса във вътрешните работи на САЩ. Разследване за това към момента водят както Сената, така и ФБР. От Москва очаквано отричат всички обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
Чобанина преди 6 години
Кравите няма да си заминат без ритане и мучене. И на село е така, че поякога и бой им требе.
43
1
 
2
 
! Отговори
д-р Чо преди 6 години
Русия и Китай купуват злато за да обезпечат икономиката си в бъдеще.Русия заради санкциите а Китай заради некувентируемия юан са губещи в дългосрочен план.
42
1
 
0
 
! Отговори
НИкакви санкции преди 6 години
Warning става въпрос за НАГла манипулация срещу Северна Америка.Ползват голям черен проникващ манипулатор медиен..ВИжте са експерти специфични пси активни увреждания на Кеми бившия шеф на FBI ..Има отлично разпознаваеми тъмни петна по ириса на очите.СЛед окупацията на КИевска Русия с използване на зомби пиво,пси активни манипулации и оръжия з а манипулиране на тълпите ..?Вижте подобни ползвани св КАйро и Истамбул.Вместо да обяви извънредно положение ЯНукович Избяга ..
41
10
 
0
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
МИЗЕРИЯТА В РУСИЯ Е В СВОЯ АПОГЕЙ ! КРЕМЪЛ НЯМА ПАРИ ДА ПЛАЩА ЗАПЛАТИ ДОРИ НА ОФИЦЕРИТЕ ! А ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО ДА НЕ ГОВОРИМ ,ТЯХ БОГ ДА ГИ ПАЗИ !В ЮТУБ -КЪДЕ И КАК ЖИВЕЯТ ОФИЦЕРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ ?!
40
8
 
1
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
До пущинякАЗ ОТ ВАС РУСОФИЛИТЕ НИЩО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ?! ТИ КАЗВАШ ЧЕ 100 ЕВРО Е МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В РУСИЯ ! ДРУГИ ПО-НАДЪХАНИ ОТ ТЕБЕ РУСОФИЛИ КАЗВАТ ,ЧЕ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В РУСИЯ Е 1800 ДОЛАРА ! А В УКРАЙНА ЗАЩО СА НИСКИ ЗАПЛАТИТЕ ? АМИ НИСКИ СА , УКРАЙНА ХАРЧИ МНОГО СРЕДСТВА ЗА ОТБРАНА ПРОТИВ РУСКИТЕ АГРЕСОРИ ,ИКОНОМИКАТА НА УКРАЙНА СЕ РУШИ ! НО СЛАВА БОГУ РУСИЯ Е СЪЩО МНОГО БЕДНА ,А Е НАЙ-ГОЛЯМА ДЪРЖАВА В СВЕТА ! ВЛЕЗ В САЙТА НА ЮТУБ И НАПИШИ - ЖИЗНЬ В РОССИИ
39
0
 
5
 
! Отговори
Новост преди 6 години
От 10.06 тази година към шестте държави членки на ШОС /Шанхайска организация за сътрудничество/, в която Русия членува се присъединяват Индия и Пакистан. Всичките 8 държави представляват почти половината от населението на света. Ама медиите не съобщават такива новини. Тъй че санкциите наистина са проява на абсолютно безсилие.
38
0
 
6
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Ето защо светът трябва да се развива многополюсно с няколко притегателни икономически центрове и гиганти. Тогава това, че на дадена държава и хрумва да налага санкции на друга ще оказва все по-малко значение
37
6
 
0
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
До пущинякЗАЩО 2 МИЛИОНА УКРАИНЦИ РАБОТЯТ В РУСИЯ ЛИ ?!АМИ ПОРАДИ 2 ПРИЧИНИ -НЯМАТ ПРАВО ДА РАБОТЯТ В ЕС !В УКРАЙНА СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е 50 ЕВРО ,А В РУСИЯ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е 100 ЕВРО !
36
9
 
2
 
! Отговори
привет от Крьiм преди 6 години
Мьi уже не хочем России ! Она причинила нам огромнаня нищета !
35
14
 
0
 
! Отговори
Оксана Алексеевна преди 6 години
В youtube напишите - жизнь в России !Посмотрите кая большая нищета в России !Нет деньги ,нет жизнь
34
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сезонът за санитарен лов на измършавели руски мечки с окапали зъби и козина е открит.
33
12
 
0
 
! Отговори
РУССКИЙ АЛКОГОЛИК преди 6 години
В РОССИЮ - МИЗЕРИЮ ДО ШИЮ !
32
2
 
26
 
! Отговори
В ОТГОВОР.... преди 6 години
Сенатът на САЩ разглежда разширяване на санкциите за Кремъл.................... ПУТИН ГО ПРОЧЕТЕ И СИ ГО ПРЕМЕСТИ В ДРУГИЯ КРАЧОЛ !!!!!!!!!!!!1
31
21
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
35 робе тоест изнасят пак суровина те друго не могат
30
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
35 санкцийте робе са висша форма на икономическа война
29
2
 
23
 
! Отговори
до 28 от славянин преди 6 години
Санкциите срещу Русия на твоите любими п.д.рунгели са признак на безсилие, не на сила, ''демократче'', та колкото вашите санкции ''оправиха'' Куба, Иран и Северна Корея още по-малко ще ''оправят'' и Русия! Благодарение на санкциите Русия стана най-големият производител и износител на зърно в света, оставяйки зад гърба си санкционерите!
28
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
32 на куково лято много варварски нашествия е преживяла Европа но все се е справяла
27
2
 
20
 
! Отговори
аз преди 6 години
Европейците(белите) не осъзнават как техните лидери ги водят към гибел. Скоро Европа ще се превърне в арабско-негърско гето.
26
1
 
20
 
! Отговори
д-р Чо преди 6 години
Големия БНП не значи че икономиката им е силна.За икономиката е важно да има обезпечение-ресурси,производство и пазари.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
27 много ти е грешна статистиката