Ще ни подкрепи ли Франция за еврозоната и Шенген?

Френският посланик: Имате шанс да заемете централна роля в ЕС
13 юни 2017 13:45,
21

Седмица след официалното посещение на премиера Бойко Борисов в Париж – какво е значението за страната ни на предстоящата визита на новия френски президент в София? Френският посланик в България Ерик Льобедел с ексклузивен коментар за Bulgaria ON AIR.

Ерик Льобедел обясни, че председателството на ЕС ще обърне всички погледи към страната ни и това може да направи ролята ни в ЕС по-централна.
 
"Сега предстои да се обсъдят детайлите, да се навлезе в дълбочина и да се подготвим заедно за трансформацията на Европа, за да постигнем тази нова Европа, която всички искаме. Именно по тази причина президентът Макрон заяви, че иска да дойде в България до края на годината преди българското председателство на ЕС", посочи Льобедел.

"Френските компании вече имат  солидно присъствие в България.  Има над 200 компании с над 14 хиляди  служители  с инвестиции в много  области. В същото време виждаме, че нещата в България кипят.  Развитият вече аутсорсинг сектор се насочва към информационните технологии", посочи френският посланик.
 
Ще подкрепи ли Франция заявката на България да се присъедини към Шенген и еврозоната - вижте във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
27 год Бла,Бла, Бла. и обещания да се печели време, нашите родители си отидоха от тоя свят в мизерия а нас прокудиха в чужбина....
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12 ДА идва комунизма.Да изчезнат ТИЯ соц.грижи само лъжат хората.В ком. всички ходехме на работа и два пъти взимаме заплати в месеца.А сетя един път соц. Помощи.
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
председателството на българия трябва да е приоритет равни заплати в европа!!!
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работата е там че не искаме една и съща Европа! Ние не искаме *** и други такива а те ги прибират още от бреговете на Африка.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото по бързо по добре платените и червенотиквениците да мълчат. Всички против еврото ама влоговете им в евро що ве?
14
2
 
0
 
! Отговори
спокич преди 6 години
Бахси пък 2007-*** как изглеждаха нещата а сега как изглеждааат ...тоз евросъюз тей както е немой да изкюта дълго , ше има реформи серьозни при това , хич да не се набутваме зорлян между шамарите
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
V schengen i eurona ne ni trabva a eur v bg ako doide oschte pi goljama bednos ni 4aka e sa mutrite milioneri schte e po dobre no ne sa normalnite balgari.
12
3
 
3
 
! Отговори
нормално преди 6 години
За да ни пуснат в ?-зоната първо трябва да напуснем валутния борд , а ако наппавим това ще купуваме долари по 5лв парчето и ще влезем при курс 1?-6лв , а заплатите същите.
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 10Че то това евро НИТО ТОГАВА, НИТО СЕГА ТИ Е НУЖНО! А "мърляво" ще е и при двата случая. А дай боже да дойде комунизма, ще има работа за всички и НИКОЙ няма да рови по кофите!!! САМО ТОВА ДА Е - ПАК ДОБРЕ ДОШЛО!
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой ще ме светне ли за какво са тия бръщолевения? Какво още има да се краде от България, че толкова са се "загрижили" за нас??? А, нещо ме терзаят смутни съмнения - от другата страна на "нашето" Черно море май има една държава, която МНОГО ИНТЕРЕСУВА краварчетата!!! Май имат желание да си прехвърлят там говедцата на паша!!! Да не им се случи обаче нещо по пътя!!??
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До преди десетина години имах желание да сме в зоната .Но с ега СЪМ стар и еврото не ми трябва затова само мога да преча за да не влизаме и да е мърляво и на другите до старост им.Па АКО трябва и комун. да идва все ми е тая.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората трябва да се информират какви са негативите от влизане в еврозоната. И защо така се разбързаха от Зоната след излизане на Англия??? Какво ще спечелят те от нас и какво ние ще изгубим от това? Не е задължително да сме в Еврозоната. Вижте я Швеция,която много бързо преодоля финансовата криза, и вижте държави от Зоната като Италия и Испания как затъват все повече с огромна задлъжнялост. За Гърция да не говорим.
7
2
 
16
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Ще играем централна роля значи...Само да не се казва филма "Титаник"
6
1
 
12
 
! Отговори
факт преди 6 години
Франция ще ни подкрепи ,ако има изгода ,а не заради черните ни очи.
5
2
 
8
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Мда...не знам дали България е готова да приеме еврото...още по-малко знам, какви ще са последиците от такава стъпка.
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долу еврото! Бъдещето е на златните валути за това и Русия и Китай се готвят да преминават на такива. Хартийките ес-то да ги ползват за тоалетна хартия защото за друго не стават.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Шенген - ДА! За еврото - НЕ! - БГ левът в момента е стабилен и "спокоен". Защо да си го "слагаме" без необходимост?НО и до ден днешен народите на БГ и Румъния намат правата на другите държави от ЕС в САЩ и Канада!Ако Ние сме "втора ръка" хора за ЕС нека да го публикуват в официалния си вестник!Иначе - референдум!
2
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Френският посланик: Имате шанс да заемете централна роля в ЕС"*** моля ви се, направо короната ще ни турят и ще ни връчат командването на съюза. :D
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хората бягат ... ние драпаме. Посоката пак объркана ...