Анкара: Кризата около Катар вреди на ислямския свят!

Турция иска дипломатическо решаване на проблема
14 юни 2017 21:34, Анисия Иванова
18
Анкара: Кризата около Катар вреди на ислямския свят!
Снимка: БТА

Кризата около Катар вреди на ислямския свят и Турция работи за решаване на проблема чрез дипломация, заяви говорител на турския президент, предаде агенция Ройтерс.

На пресконференция днес Ибрахим Калън посочи, че Турция изпраща хранителна помощ за Катар. Той каза още, че турската военна база в Катар е създадена, за да обезпечи сигурността в целия регион и няма за цел каквито и да било военни действия срещу която и да е държава, пише БТА.

Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства, Бахрейн и Египет прекратиха отношенията си с Катар миналата седмица с обвинението, че подкрепя ислямистките бойци и Иран, твърдения, които според Катар са безпочвени.
 


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
осман преди 1 година
строявайте се оттук насетне.дпс отива на боклука.дост ще представлява турците.който не слуша ще страда.свърши хубавото време за доносниците......
11
7
 
2
 
! Отговори
Циник преди 1 година
Ерсдухания играе опасна игра! Презокеанските му господари обявиха Катар за "обществен враг", всичките им слуги от арабската кочина ги последваха...само Ерсдухания и Оман нарушават блокадата.Турч ина показа, че се кефи на ИД...има си хас - синовете му натрупаха милиони от алъш-вериш с ИД.
Много ми се ще - "да настъпи котето по опашката" , и американците да преосмислят позицията му в НАТО! Алаходупец за съюзник - таралеж в гащите!
10
5
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Дреме ми на Хоя за ислямския свят,всички трябва да ги поставиме в пълна изолация да си живеят в средновековието!Като си пренапишат корана и се научат на обноски да заповядат!
9
6
 
11
 
! Отговори
казх преди 1 година
ПсевдоПатриотите-Фашистите-Обединените крадци и мошеници ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ......фашизма се завърна в България благодарение на Асвалт паша и някой ден ще се види резултата колко са опасни за националната сигурност на родината ни......политически индивиди които открито проповядват нацисзма и фашизма нямат място в управлението на родината ни.....ДАНС,ПРОКУРАТУРАТА умишлено толерират фашистките партиии в България
8
1
 
12
 
! Отговори
пак до наблюдател преди 1 година
От 100% TURK.
4 от 10 те най големи банкови сдружения в Португалия са катарски .
Подобни са и примерите в около 20 страни по света .
Да оставим парите....как малка страна като Катар , би могла да застраши националната сигурност на страна като СА , при случай че на нейна територия се намират 11 хиляди войници от САЩ и най голямата военна база в БИ.....запитал ли си се ?
Докога ще пишете без да мислите ? .....ми е последния въпрос....
7
14
 
13
 
! Отговори
горд мюслманин преди 1 година
Да живее великия СУЛТАН,Ангел спасител на братята и сестрите мюсюлмани по света..това е да си политик от световна величина и то с топкииии,а не като българските управници които за два гроша се продават на разни *** фондации
6
9
 
17
 
! Отговори
100% TURK преди 1 година
До наблюдател.
Значи , казваш ,че ако се унищожи Катар , ще е хубаво за цивилизацията. А имаш ли си на представа че 1/3 от банковите авуари на Европа с в ръцете на катарците ? Италия ,Испания Франция и в още 22 страни по света , ситуацията е същата . За 1.7 трилиона долара суха пара става дума , и ако тая пара изгори , Ти и такива като тебе , първи ще изпищят от глад !
5
12
 
16
 
! Отговори
горд мюслманин преди 1 година
Всички беди идват от злото на света-САЩ,Англия,Франция,т.е от християните и католиците които имат много милиардни бизнес интереси към чуждия петрол и газ и гледат само да убиват и да крадат богаствата и суровините на хората и на страните...това е истината...няма никакъв тероризъм,тероризма също създават изкуствено тези варвари само и само чрез пропаганда да промиват мозъците накраставо болното стадо
4
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слагайте минуси, но досега в Катар не е имало проблеми Само султан Ердоган видя проблеми в Катар и прати войски да спрат несъществуващия враг. Сега Иран ако реши да ошамари тез турски бази в Катар и ще стане весело.
3
8
 
11
 
! Отговори
Добрата новина преди 1 година
Добре, че поне тук, в България, имаме стабилно правителство!
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оказва се, че в Катар дори има проблем ? И ,какво точно произвежда Катар та Тръмп им спря производството и ги вкара в голяма криза ? Лош е Тръмп уби нещо което не съществува и сега гледа сеира на невежeството . Чакаме Путин да възстанови износа на квантови компютри от Катар към Анкара. Азако от Крим да не нападни и САЩ с ядрени ракети защото от Сибир не може.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вреди на ИДИЛ.