Американски боен кораб се сблъска с търговски край Япония

Има поне 3 ранени и 7 липсващи души от екипажа на миноносеца
17 юни 2017 09:40,
226
Американски боен кораб се сблъска с търговски край Япония
Снимка: Reuters, архив

Седем души липсват, а поне трима са ранени от екипажа на американския ескадрен миноносец, който се сблъска с плаващ под филипинско знаме кораб, предава Reuters.

От Американския флот заявиха в изявление, че "USS Фицджералд" се е сблъскал с търговски кораб към 2:30 местно време, на 56 морски мили от Йокусука. Това е изключително рядък инцидент в тези натоварени води.

Трима на борда на ескадрения миноносец са били евакуирани по медицински причини, включително и командващият офицер комодор Брайс Бенсън, чието състояние е стабилизирано във военноморската база в Йокусука, предава "Фокус".

Другите двама ранени са били прехвърлени в болницата заради разкъсвания и натъртвания. Издирват се 7 липсващи души от екипажа на бойния кораб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е разликата, шофьор да премине на прелез пред движещ се влак, и американски есминец, да сече пътя на 300000 тона контейнеровоз. Никаква! И в двата случая са идьоти!
95
23
 
4
 
! Отговори
111111 преди 6 години
До Анонимен 127 Американския кораб е бил ударен и съвсем различно от това Руски крайцер да блъсне турски овцевоз и да потъне.С руснаците всеки си прави майтап.Турците им свалят изтребителите и ги заплашват с война,а руснаците не смеят и дума да обелят.Турците почнаха да им свалят и бойните кораби с овцевози и отделно целия свят налагат санкции на Русия,а тука русофилите им лижат гъзовете.
94
2
 
8
 
! Отговори
SS преди 6 години
До ссддИмат модерни лодки *** не знаят какво да правят с тях, както е видно от статията под която пишем, а ти си още по зле, че им се връзваш на акъла.
93
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Василев само това ли можа да измисли малкото ти евроатлантическо мозъче.Мъгла викаш! Щом една мъгла е проблем на свъхмодерния разрушител, то какво ще стане ако вместо мъгла, застане някой голям Руски крайцер? Отговора го оставям на теб Василев.И не забравяй какво направи невъоръжен руски самолет, срущу въоръжен американски кораб, и какви бяха последствията.Ха хахаха
92
16
 
1
 
! Отговори
ссдд преди 6 години
До 82 : Къде я прочете тая простотия бе русофилче ? Кои подводници ? Руските дизелови съндъци ли ? Освен ,че имат голям брой от тях ,не са нищо особено.Американците имат най-силния и най-модерен набор от подвоници.
91
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Василев А що не гавариш какво стана със свръхмодерния разрушител Доналд Кук, когато над него прелята над 30 годишен Руски самолет.Василев, Василев сащ никога не са воювали със силен противник.За един Ирак се събраха цялото НАТО, за Сърбия беше същото.
90
0
 
11
 
! Отговори
SS преди 6 години
До ВасилевРадиодиалог между американски боен кораб и Северозападна Испания.Потърси това име в GOOGLE.Поздрави!
89
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По всичко изглежда, че на са се блъснали, а са били блъснати.Потърсете снимки и не говорете глупости.
88
1
 
11
 
! Отговори
до Василев преди 6 години
Трябва да си голям ***.от за да се радваш на трагедията на хората в самолетната катастрофа.Трябва да си голям глу.пак за да сравняваш авиокатастрофа с некадърността на "боен" екипаж дето в мирно време се блъскат в открито море с кораб който не иска да се блъска.Само си ги представи тези смешници ако влязат във война в някой затворен залив обкръжен от кораби дето искат да ги унищожат.Убеден съм, че те дори няма да влязат в такава битка. Дано са им бързи корабите, че да избягат надалече.
87
0
 
5
 
! Отговори
ДО ВАСИЛЕВ преди 6 години
Приятел , Не е добре да се пие Алкохол Менте , преди обяд , особено Сутрин .
86
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При съвременните средства за навигация /особено военни те/ да се блъснеш така си е постожение! Браво!
85
0
 
9
 
! Отговори
Великите САЩ (от 93) преди 6 години
Само си представете този есминец по време на война...Преди три години руски самолет мина ниско над американски военен кораб в Черно море. една трета от американския екипаж го свалиха на брега в Румъния за да работи психолог с тях защото за се наа.кали в гащите.Руснаците им били съсипали изборите по интернет.А ако руснаците отидат до бреговете им???"Велика държава"... нито велика, нито държаваПрочети още на: dnes.bg/world/2017/06/17/amerikanski-boen-korab-se-sblyska-s-tyrgovski-k
84
0
 
17
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
.... демек на търговския кораб и екипажа му нищо им няма ... браво
83
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахаха поредната излагация на тия хахахаха за нищо не стават
82
1
 
0
 
! Отговори
JJivanov преди 6 години
вижте внимателно най близкия катер .Древен уранов боен радар с е опитва д а взриви катера дистанционно с тип black dead killer обемно проникващо поле..подобно поле има снимано на сваления хеликоптер Panter около разлом в черно море..Древни скални уранови радари има много ..работят по тройки..около час и тридесет минути проучвах един след това се лекувах няколко седмици от облъчването ..има връзка с древни бази на военно терористична мафия ..
81
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краварите ще се самоизтребят в мирно време, тръгнали да зараждат с измислени държави Русия и да я нападат. Не зная дали са наясно, че това ще бъде Краят им.
80
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американският кораб е бил почти спрял, ударен е под прав ъгъл от дясната страна, без приплъзване.Има много репортажи и снимки от хеликоптер и на двата кораба.
79
0
 
9
 
! Отговори
знаещ преди 6 години
всяка сутрин Путин като се събуди , и започва да се чуди " какво да хакна днес "
78
1
 
3
 
! Отговори
мдаааа преди 6 години
а дали корбът не е бил руски , или е бил хакнат , или Путин е платил за да стане "инцидента "
77
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според записите, контейнеровозът е пресякъл планирания маршрут на Фицджералд, след 15 мин. прави обратен завой и се връща, с разчет да се срещне с идващия американец.Това си е диверсия отвсякъде.