Мюсюлмани са всички жертви край джамията в Лондон

Полицията: Инцидентът носи всички белези на терористичен акт
19 юни 2017 12:52, Елка Василева
77
Мюсюлмани са всички жертви край джамията в Лондон
Снимка: БТА

Всички жертви на нападението с микробус, извършено тази нощ срещу пешеходци край джамията в Лондон, са мюсюлмани, съобщи представител на антитерористичното звено на полицията, цитиран от Ройтерс и Франс прес.

Инцидентът носи всички белези на терористичен акт, заяви Нийл Басу, висш национален координатор на контратерористичната дейност.

Още по темата

Все още не е ясно дали смъртният случай край джамията е причинен от нападението с микробуса и какви са мотивите на нападателя, добави Басу, цитиран от БТА.

Микробусът се вряза снощи в пешеходци, които излизали от една от най-големите джамии в града. Трима са пътували в микробуса, а 48-годишният шофьор е бил задържан от свидетели на инцидента. По-късно той е бил и арестуван от полицията.

При нападението един човек е починал, а 10 души са ранени.

Характерът на нападението напомня много за случилото се преди две седмици при "Лондон Бридж".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: лондоннападение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички били резанчовци, това в добре! Нека усетят и те каква болка, гняв и омраза предизвикаха на съвсем невинни и толерантни християни. Една голяма част от загиналите християни са били неутрални или добронамерени към муслитата. Днес остават все по-малко наивниците които мислят, че могат да живеят със змия в леглото и тя няма да го ухапе. Ето защо се появяват такива, които няма да им прощават гаврата и избиването, ще си им го връщат при всеки удобен случай. Те и това заслужават.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То случките преди две седмици са толкова много като мода с бусове как да се сравни,че за този бус не пише качил ли се е на тротуара,къде се вляли с тълпата другите двама,що викали докат и шофьора се измъкне от предпазния колан зад волана,че да слезе и бъде задържан от свидетели на инцидента,досега сякаш никакъв шофьор не бе задържан от очевидци,а духваха нанякъде в друга посока.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А от каква религия са загиналите при пожарите в Португалия?
14
2
 
17
 
! Отговори
бачо Илия преди 6 години
Обаче тарамбуките са по организирани и затова ще ги бъде. Сами са задържали извършителя, докато когато терориста е от тях няма кой да го задържи.
13
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да ги прости хората, но такова лицемерие от западните правителство и медии.... Като са всички мюсулмани много бързо се категориира като терористичен акт. Ако бяха християни е амок....
12
2
 
32
 
! Отговори
не син преди 6 години
Рано или късно дори деградиралите западняци ще отвърнат на избиванията !
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така, така и тя стана една английска приказка. Сега чакаме всеки англичанин да вземе кухненския си нож и да ходи да обрязва тревата пред джамиите и вътре в тях.
10
2
 
25
 
! Отговори
леле преди 6 години
"Мюсюлмани са всички жертви край джамията ..." Не може да бъде ! Мислихме, че са будисти и христяни !
9
4
 
49
 
! Отговори
Една стара истина преди 6 години
Още преди 10 години един израелски журналист на име Цви Ихезкел преоблечен като арабин, с отличен арабски език и скрита камера влезна в европейски джамии на Германия, Франция, Белгия и Англия. Записите ги даде на англичаните като им каза, че мюсюлманите подготвят за атентати срещу християните в Европа. Каза им че това е бомба с часовников механизъм която ще избухне първо във Франция.Тогава англичаните му се подиграха и не повярваха. Мислиха че обект на ислямски терор ще е само Израел.
8
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега от БХК как ще реагират? Я веднага да осъдят Англия!
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е кво, някои хора правят кинти, а потърпевши са все невинните :(
6
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е 100% скалъпена акция която да оневини мюсюлманите и да ги изкара потърпевши, досущ като християните! За мен Англия е бита карта!
5
2
 
27
 
! Отговори
ь преди 6 години
Както са поканени преди 50 г така и да напуснат с покана от правителството на Англия. Тези който направиха този експеримент отмъщавайки на неслучилата се световна ком революция да си понесат последствията.Те са и първите защитници на ислямистките убийци .Защото в тия джамии се проповядва единствено джихадизъм.
4
2
 
13
 
! Отговори
селянин преди 6 години
Е , и кво ? Що ни занимавате с тва ?
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ауууу дискриминация, нарушаване на човешките права. Къде са онези организации вдигащи шум в такива случаи?
2
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нападението - носи следи на акт на защита...заразения организъм изпраща "антитела" да се борят с подлата зараза!
1
5
 
18
 
! Отговори
gf преди 6 години
:)