Холандия към мигрантите: Ще уважавате правилата ни!

Новодошлите ще трябва да подпишат специална декларация
Обновена: 21 юни 2017 07:31 | 20 юни 2017 22:15, Красимир Ангелов
30
Холандия към мигрантите: Ще уважавате правилата ни!
Снимка: БТА

Горната камара на парламента на Холандия одобри днес законопроект, който задължава всички нови мигранти да подпишат декларация, че ще се придържат към "ценностите и правилата в холандското общество", предаде Асошиейтед прес.

Законодателната мярка, породена от опасенията сред холандците, че новите мигранти не се приспособяват към либералното холандско общество, бе приета преди няколко месеца с голямо мнозинство от долната парламентарна Втора камара.

Министърът на социалните грижи и заетостта Лодевейк Асхер обясни, че декларацията цели "да запознае новодошлите с неотменимите права и задължения и фундаменталните ценности в холандското общество".

Съгласно промяната в миграционното законодателство общинските власти ще могат да налагат глоби до 380 евро на мигрантите, отказали да подпишат декларацията, или да им откажат право на постоянно пребиваване или придобиване на гражданство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Холандиямигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Тото преди 6 години
Еее, ми то било много лесно бе. И ние така може да накараме наште роми да подпишат една декларация че няма да крадат, че ще си намерят работа, че ще си плащат тока, и държавата ни се е оправила.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странно е, че европейците не поумняват от досега случилото се. Тези са, като нашите шведи - до 10% ще се интегрират, а останалите 90%?
22
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
еи сега ще се интегрираме и то кьм холандските геи ценностисмях в залата
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хей, мюмюнииииии, да спазвате правилата, че като ви спретнем 5-6 гейпарада и ще ви се стъжни!!
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеобща "тайна"е, че НИКЪДЕ в Европа алаходепците не признават законите на подслонилите ги страни! "Има само един бог - аллах....и само един закон-корана (шериата)!"Видя се колко "интегриран" беше арабския тираджия(с френско гражданство) в Ница изпомачкал 70 жени , и деца!!!
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз пък, турците бачкали. Ей пепи я си пий кафенцето че май го спиш . Турчина е далавераджия, нищо повече. В Германия що взимат нашите шведи ?! За да им вършат работата за по 30 еврака и другото у джоба. Аз познавам Български-турци, викат им помац..ци, та какво за тях !!! Кажи ве отворко, говори да се посмеем...
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 21Да , има такива.Турците.Да си чувал турци да правят атентати? Да се самовзривяват на обществени места в името на Алаха? Да не бачкат яко?Ходил ли си в Турция?Иначе за другите си прав горе-долу Познаваш ли български турци?
17
5
 
7
 
! Отговори
българина преди 6 години
Смешници,пак с меки китки твърд арабски к р ще борят, дрън дрън бум бум. Докато исляма не бъде забранен все тая. Ислям не се интегрира, а се дезинтегрира чрез изселване и забрана. Примери от историята колкото искаш.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 21Да, има и такива и в корана дори им го пише, че може да се направят дори на инаковерци, когато това ще им помогне в битката с "неверниците". Така че ще си подписват, а после с каквото цел са отишли в либералната Холандия :)
15
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези холандци съвсем са изтрещели! Да сте виждали аллахакбаровец който ще приеме правилата на държавата, ще се къпе и ходи чист, ще приема правилата на християнска държава? Живеят като в мравуняк, разделени от нормалните хора, с измити и циментирани мозъци. Вижте ги само как се молят. Подават на аллаха си задните части??? Гъзурчене пи 5 пъти на ден. Мързеливи, мазни, подли. Как и кога ще станат нормални? Никога! Обратно в пустоша, друг начин няма. Иначе ще продължат да разрушават и убиват.
14
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много нежно от страна на холандците. Има ли някой да вярва на камиларите? Ще подпише но в джамията ще му кажат, че аллаха му е поставил задача, да убие неверници за да отиде в Рая, където ще то чакат 77 девици. Да не мислите, че Камиларят ще си спомни за декларацията. Да, ама не! Забраняваш исляма, всичко свързано с него, затваряш джамии и центрове. Всичко радикално, заедно със семействата, вън! Без изключение! Смяна на имената. Никакви Хасан, Мехмед и т.н. Не искат, хайде чао. Без изключение!
13
8
 
29
 
! Отговори
Бай Тошо преди 6 години
На имигрантите се дават нови имена, християнски, за да се приобщят към културата и ценностите на съвременното западно-европейско общество. Както в България преди годините на демокрацията и ерата на комунизъма и социализъма Хасан стана Асен, Мехмед - Милен, Айше - Ася и т.н.
12
2
 
24
 
! Отговори
До Иван преди 6 години
Ванъо, декларацията затова е декларация защото декларираш нещо, или че го имаш или че ще го спазваш(както е в случая ) и т.н. И в случай че декларираш неверни данни, или не изпълняваш това което си декларирал че ще изпълняваш понасяш съответните наказания определени със конкретния закон. От там - причина и повод за шута в г ъза и обратно в пустинята на свободния.Четете малко преди да бълвате просто думи
11
2
 
10
 
! Отговори
И преди 6 години
Още един шанс за субсидии от Арабския Свят. Колко са няколкостотин Евро на ***! Бълха ги ухапала арапите.
10
8
 
23
 
! Отговори
Иван преди 6 години
И като се подпишат, да не значе че ще спазват правилата? На това му се вика мижи да те лъжа
9
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1. Всички трябва да са наркомани и хомосексуалисти -първо и най важно правило2. Изключение се прави само за скотофили и педофили, порядъчно надрусани.3. Участието в гейпаради е задължително!
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма никакво значение. Важното е кой прави повече деца.
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е така се прави. Който премърдва - вън от държавата
6
2
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
te si uvajavat pravilata be xorata nosqt bira na kupona te foerverki s pironi
5
2
 
0
 
! Отговори
te3 na fototo преди 6 години
koga sa snimanisled kato sa podpisali deklaraziqtaili sled podpisa