Агент на Ми5 си призна: Поръчаха принцеса Даяна! Аз я убих!

На Джон Хопкинс му остава малко живот, направи големи разкрития
22 юни 2017 14:30,
171
Агент на Ми5 си призна: Поръчаха принцеса Даяна! Аз я убих!
Снимка: Reddit

Пенсиониран агент на Ми5 призна на смъртния си одър, че е бил принуден да убие принцеса Даяна.

80-годишният Джон Хопкинс твърди, че като част от работата си в Ми5 е извършил 23 убийства между 1973 и 1999 г. Това били все лица, заплашващи националната сигурност.

Хопкинс имал и богат опит при дискретните убийства с отрова или друг вид химикали.

Умиращият бивш агент призна още, че е работил като част от клетка, състояща се от 7 лица, на които им са поверени политически убийства.

Жертвите на Хопкинс са предимно журналисти, активисти и синдикални лидери. Единствената жена, която е убивал, твърди той, е принцеса Даяна.

"Тя беше единствената поръчка, дошла директно от кралското семейство", пояснява той, цитиран от Дейли стар.

Бившият агент признава, че изпитва противоречиви чувства заради това убийство. Описва принцеса Даяна като красива и сърдечна жена, която същевременно е поставила британската корона в риск. Кралското семейство имало доказателство, че планира да се разведе с принц Чарлз, но е и знаела твърде много тайни за Бъкингам.

Самата Даяна пък била пълна с омраза към кралското семейство и щяла да издаде всякакви тайни.

"Шефът ми каза, че тя трябва да умре. Той получил заповедта директно от принц Филип, поръчал да изглежда като инцидент", разказва Хопкинс.

Дотогава не бил убивал жена, още по-малко принцеса, но се подчинил на заповедта.

"Направих го за кралицата и страната", спомня си с днешна дата бившият агент.

Конспирацията била сериозна - били намесени и световни медии, които трябвало да потулят историята и да не ровят твърде много в нея.

"Ако принц Филип бъде анализиран от психиатър, ще се докаже, че е психопат", твърди Хопкинс.

Въпреки признанията Хопкинс обяснява, че е нямало как да ги направи по-рано, тъй като агентите се кълнят във вярност към Короната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
6
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
До шматкаШматка си и шматка ще си останеш. Били сме във война по вина на фашистките управници,но военни действия е нямало. Как наричаш бомбандировки над мирно население, не над военни цели? Според мен е преднамерено убийство.
86
11
 
4
 
! Отговори
до блогър преди 6 години
"Дейли стар", "Дейли мейл" - все едно - новината е фалшива, което преведено с думи прости означава - измислица! Такава новина няма!
85
6
 
7
 
! Отговори
блогър преди 6 години
в дайли стар го пише, и освен това се казва, че източникът е yournewswire - жълт сайт, който бълва глупости.
84
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кралското семейство имало доказателство, че планира да се разведе с принц Чарлз, но е и знаела твърде много тайни за Бъкингам."Даяна и Чарлз са вече разведени когато тя умира, при това лично баба ви Бети ги "моли" официално да прекратят брака си след онова интервю на Даяна, в което казва, че брака й се състои от трима души и т.н.
83
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тия главни букви, бе! И без това само с писане на простотии по форуми се издържате, ама да ви научат малко и на интернет етикет! Аман от шльокавица и главни букви!
82
9
 
12
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Абе говедовъд стига сте тролили с тези бомбардировки над СофияБили сме врагове.Обявили сме им война и не сме стояли съвсем безучастно.Нашата авиация е нападала ескадрилите летящи за РумънияКакво да ни правят.Цветя и рози ли да пускат.Това е трагична част от нашата история но не може да променим нищоВсеки си плаща грешките рано или късно
81
2
 
15
 
! Отговори
до Караташаков преди 6 години
Не обиждай британските таблоиди - адски са зле, ама не чак толкова зле като полуграмотните и с напълно липсваща обща култура девойки, натоварени с преписването тук :)))
80
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ГИ РАЗБЕРЕ ДОБРЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ АНГЛИЧАНИТЕ И ТЯХНОТО ЛИЦЕ ПРИНЦ ФИЛИП!НЕ ДАЯНА ИЗНЕВЕРИ А ОНОВА ПЛЕШИВОТО ПРИНЦ НЕЩО СИ МЪЖА И!
79
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страстно развилнялите се за демократична република в Обединеното Кралство - нали помните, че принц Филип е грък? :))) Също като София Испанска, която онзи ден целуна ръка на българския патриарх :))
78
6
 
6
 
! Отговори
до АЗ преди 6 години
Е то "Дейли Мейл" е същата клоака - британски вариант на този псевдо-новинарски сайт :))) същата целева група, същите прос.тотии, същите коментари
77
6
 
6
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Приказки под шипковия храст
76
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе иска ми се да се разкрие случая, но мисля че това е фейк.днес, проверявайте си източниците, то има и такива дето твърдят, че обама е рептил, а кралицата пие кръв от девици на закуска.може и така да е, но без доказателства, тези твърдения с нищо не помагат да се разкрие истината.
75
14
 
8
 
! Отговори
Говедовъд преди 6 години
До АнонименКраварите избиваха масово и в България и по целия свят. Дори в собствената си страна. Примери 50 милиона индианци, милиони роби, милион в Хирошима и Нагасаки, 60 000 за една нощ в Дрезден, в Ирак милион. В България бяха скромни, при бомбандировките на мирно население избиха "само" 30 000. И продължават
74
5
 
16
 
! Отговори
КУБРИК ХОПКИНСОВ преди 6 години
ДАЯНА БЕШЕ ЗАПЛАХА НО НЕ ЧАК ТОЛКОВА ГОЛЯМА!!И ДА СЕ БЕШЕ СЪБРАЛА С ДОДИ АЛФАЯТ ДОРИ ДА ИЗБИЯТ ЦЯЛОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО ПАК АРАБИН НЯМАШЕ ДА Е НА ТРОНА!!!!ПРИНЦ ФИЛИП Е ЛИЦЕТО НА АНГЛИЧАНИТЕ!!!ТОВА СА АНГЛИЧАНИТЕ СТУДЕНОКРЪВНИ НАГЛИ ВИСОКОМЕРНИ И БЕЗСКРУПОЛНИ АНТИМОРАЛИСТИ ЗАТОВА НАПУСКАТ И ЕС ЩОТО ТЕ СА НАД ВСИЧКИ НАРОДИ И НЕ СЕ ЧУВСТВАТ РАВНИ С НИКОЙ!!!
73
4
 
7
 
! Отговори
ЯЯ преди 6 години
Тази "новина" е пусната само от днес.бг и 24 часа ! Най-"яките" сайтове ...
72
6
 
3
 
! Отговори
Каракочев преди 6 години
Всичките ли агенти на МИ 5 са луди?
71
8
 
7
 
! Отговори
АЛА КУБРИК преди 6 години
В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НА ПУТЛЕРОЦИД Е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО!!!!!В ЕРСДУХАНИЯ Е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО!!! ЗАТОВА АНГЛИЯ И ЕРСДУХАНИЯ СА ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ ЩОТО СИ ПРИЛИЧАТ!
70
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това британските служби много го закъсали от към агенти, щом за такава важна задача птащат 60 и кусур годишни :)
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВасилевАбе Василев в психиатрията и интернет ли имате?
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да поръчам убийство и да оставиш деца без майка в името на някаква места, престиж. Потресаващи.