Самолетът на Шойгу – ескортиран от полски изтребители

От Алианса не знаели кой е на борда на машината
Обновена: 22 юни 2017 21:30 | 22 юни 2017 21:26,
197
Самолетът на Шойгу – ескортиран от полски изтребители

Самолетът на руския министър на отбраната Сергей Шойгу е бил придружен над Балтийско море от полски изтребители, заяви експертът Евгений Кожокин, предава РИА Новости, цитирана от Фокус.Той уточни, че такива действия полските власти не биха предприели самостоятелно.

Още по темата


Представител на Алианса по-късно коментира пред журналисти, че пилотите на НАТО в случаите, когато "неизвестен самолет“ се приближава към въздушното пространство на организацията“ действат по стандартна процедура и остават на разстояние.

Той допълни, че от Алианса не са знаели кой е бил на борда на самолета. Освен това той оцени поведението на руските пилоти като „професионално“.

"Полските F-16 прихванаха над Балтийско море самолет на руското министерство на отбраната и го придружиха“, съобщи по-рано полската радиостанция RMF FM.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
11
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Порасна им работата на поляците - нали са отявлени натовци
87
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен до 134 преди 6 години
THRACIAN POWER че те изс.раха от някъде е ясно, но ти да говориш за история е най големият виц.Тракийски племена многобройни, били са много напреднали в дадени области за времето си за времето си.И всичко свършва до тук, напреднали умни, древни племена, но не могли да създадат държава.Нито си тракиец, нито си силен ***.
86
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да де само, че аз давам конкретни доводи,а кучето русофил си ти. Няма доводи само едно и също. НаучиЛ трима банкери и политика на САЩ и само това лае. То хората са казали...човек като му свърши думата почва да убижда. Ама мен бе ми пречи твоята не образованост ...тя е прословута вече за вас .Аре Лека "победители"...само вие си знаете колко сте победили "сами" :)
85
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом бесните кучета на со.ос реват, значи всичко е нормално и както трябва.Еййййй историци, кой щял да направи, ако не са били тези, годината е 2017 и всички които учат история знаят че СССР е спечелила войната над Хитлериска Германия.Другото е чесане на езиците, да Руснаците са жертвали много хора и са победили.Война не може да се спечели без жертви, и затова американците никога не могат да победят Руснаците.Просто живота им е по-скъп, дори и от " великата им страна".
84
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"През нощта на 27 юли, скоро след полунощ, 739 самолета вземат участие в бомбардировката на Хамбург. Няколко фактора допринасят за последвалите огромни разрушения"Атака на Кралските ВВС и САЩ над Хамбург отново с близо 800 самолета. Изравняват всичко на Хитлер.
83
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вечерта на 13 февруари 796 бомбардировачи Avro Lancaster и 9 De Havilland Mosquito долитат над Дрезден на две вълни, хвърляйки 1478 тона фугасни и 1182 тона запалителни бомби. "Война без самолети момчета , не се печели от ПСВ на СаМ. Имате ли идея колко 800 самолета над германия ? И колко поражения са нанесли над Хитлер? Още си говорим ли за войни ?
82
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А можеш ли да си представиш какво щеше да се случи ако поляците с една ракета си бяха върнали на руснаците задето пияния качински е давал пияни заповеди на пияните полски пилоти? Свалянето на самолета на военен министър от Полша не е като свалянето на стар су 24 от турция. Е те тогава шефа на НАТО наистина щеше да умре още преди да успее да стигне до подиума, на който да се отрече от поляците ;)))
81
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато американците започват да воюват с необорудваната и гладна японска армия, загубите са 2,3 американци за 1 японски войник. А американците имат най - фдоброто оборудване и снабдяване, медицински грижи, антибиотици и т.н. - все неща, с които само те са разполагали. После идват руснаците и за 2 седмици смазват манджурската армия почти без загуби, с минимално превъзходство от около 6%, докато американците са били с 4 пъти превъзходство. Шопски глупотевини само за шопите вървят ;)
80
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците през 1974 година успяват да изпепелят или по-точно да анихилират с космическо оръжие 200 000 китайска армия. Това е документирано на филм. Прожектираха ни го едно време в казармата.Смятайте колко години са минали оттогава и къде е сега руското космическо оръжие.Дори мисля, че вече имат и такъв род войски.
79
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Един от легендарните самолети на Хитлер, на който са посветени множество публикации, е "Месершмит Ме 262" (Messerschmitt Me 262), първият турбореактивен самолет. Повечето военни историци са убедени, че ако бе вкаран рано в авиацията на Райха, картината на въздушните битки "
78
5
 
1
 
! Отговори
жалко преди 6 години
Поляците с една ракета можеха да си го върнат за самолета със Качински дето руснаците свалиха при Смоленск. Изпуснаха си шанса, сега трябва да чакат Жужи да мине наблизко
77
0
 
2
 
! Отговори
до 116 преди 6 години
А пък ти си акъл море, глава шамандура, кой те знае от кое врачанско село си.
76
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Ленинград биват избити над 1 милион немски войници. В Манджурия - над 1 милион японски. А американците имат претенции за нещо... Воювали са с инвалиди, пенсионери и деца, които не са били в достатъчно добра форма за да воюват на руския фронт. Това е достатъчен критерий за това кого хитлер е смятал за по - опасен. 97% от американските помощи са за великобритания, която не успява дори да излезе от острова. Какво да се коментира за съюзниците и помощите повече?
75
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да в това си прав Чърчил е умен човек...За разлика от пияницата Сталин :)Англия , не е било нужно да се бие с Русия..А да пази гърба на Хитлер от САЩ. Какво да ти обеснявам ...много си смотан за тая игри. За това твойте родители са сеели царевица ...и ти на тоя хал. Няма акъл много.
74
2
 
2
 
! Отговори
питам преди 6 години
Защо само го е придружил а не са го остреляли директно?
73
0
 
3
 
! Отговори
до 111 преди 6 години
Факт е че ракетите Фау са повече от неуспешни. Самият им конструктор инж.Херман Гьотке си го призна публично през 1945 г.Ама чукча писател, чукча не читател.
72
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Общо са изстреляни повече от 4000 ракети V-2. Но от тях по-малко от 3000 достигат целта си 1115 в Англия и 1675 във Франция, Белгия, Холандия и Германия (моста на Рейн край Ремаген). Последната ракета е изстреляна на 5 април 1945 г."Има Интернет образовайте се дядки.
71
0
 
4
 
! Отговори
до 109 преди 6 години
***, Чърчил е бил умен мъж и подобно на Цар Борис III e знаел, че никога не трябва да се напада Русия. Можеш ли да обвиниш цитираните двама в комунизъм.Явно пишеш по форумите колкото да не заспиш.
70
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 108Палячо Лондон е засипан от ракети далечен обсег. Вземи прочети малко ...дали са неуспешни. Когато Русия си ближа опашката зад Сталин град ...Англия сама се оправя почти 2 години ...Хитлер два пъти предлага Мир на Англия и атака над Русия . Чърчил и двата пъти отказва. Малко си чел ...Много пишеш.
69
2
 
4
 
! Отговори
до 103 преди 6 години
Чул си и ти нещо за ракетите ама не си го разбрал. Немските разработки на ракети ФАУ-1 и ФАУ-2 са тотален провал. ФАУ-1 въобще не е могла да бъде изстреляна, а пък сестра й ФАУ-2 се е разбила на 2 км след изстрелването й.Толкова за немските ракети.