Сблъсъци във Великобритания: Крайнодесни срещу антифашисти

Полицията затвори много улици в редица градове в страната
25 юни 2017 10:45,
49
Сблъсъци във Великобритания: Крайнодесни срещу антифашисти
Снимка: архив Reuters

Сблъсъци между протестиращи крайнодесни и антифашистки демонстранти имаше в редица градове на Великобритания вчера.

В Лондон, Бирмингам и Ливърпул полицията затвори много улици, съобщи БНР.

Стотици полицаи са по улиците на трите града във връзка с протестните демонстрации, организирани от крайнодясната Лига за британска защита. На лондонския площад "Трафалгар" се стигна до стълкновения между крайнодесните и участници в контрадемонстрация на антифашистки групи.

Антиекстремистки поход пък доведе до затварянето на Лондонския мост за автомобили, но този митинг протича мирно. На други места в Лондон, където антиислямистката Лига за британска защита се опита да проведе прояви, също имаше сблъсъци.

В Бирмингам и Ливърпул друга крайнодясна формация - "Великобритния първа", организира протести по повод на терористичните нападения в страната.

На всички демонстрации на крайнодесните сили бяха издигнати лозунги за забрана на джамиите и на исляма във Великобритания. Демонстрантите обвиниха за тероризма религията, а не точно екстремистите, извършили нападенията. Все още няма сведения дали има арестувани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
24
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
Много са закъснели да се сетят че исляма - идеологията е в основата ! Джамиите са идеологическо - религиозни инкубатори на тероризма! Някой да е чувал за кришнари терористи например ?
16
3
 
25
 
! Отговори
до 17 преди 6 години
В БГ всичко е на обратно. Десните са наркозависими с обратни наклонности и финансирани от Сороски организации а левите провеждат дясна политика и краднат като за последно заедно с десните. В Европа десните са мъжкари и защитават родните си страни от ислямската терористична *** а левите са с обратни наклонности и защитават същата ислямска терористична ***.
15
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Закъснели са. Бизнесът им ги напълни с черноработници. Искаха да мързелуват и само да началстват и да командват роби. Робите дойдоха при началниците да им работят и се размножиха като ***. Така ще е. Завладяване на големите градове, кметове, а по-нататък и министър-председател. И нова кралска фамилия от Тамбукту ще докарат.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България на крайнодесните или фашистите казват антикомунисти.
13
35
 
6
 
! Отговори
Иво преди 6 години
До Заглавие лъжа, кои всички терористи са мюсюлмани? Брейвик мюсюлманин ли е? Белият англичанин убил мюсюлмани в Лондон мюсюлманин ли е? ИРА, ЕТА, Червените Бригади и т.н. мюсюлмани ли са?
12
14
 
6
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Никакво защитаване на националниете интереси не е обвиняване на цели религиозни и етнически групи в тероризъм! Терористи са само конкретните извършители!
11
2
 
26
 
! Отговори
Заглавие лъжа преди 6 години
А истината е друга. Ей журналисти вече никой не ви вярва. И не всички мюсюлмани са терористи но всички терористи са мюсюлмани.
10
1
 
46
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Заглавието е подвеждащо, представих си фашисти и комунисти, а то били патриоти и либерacти.
9
10
 
3
 
! Отговори
teror cigarettepacks преди 6 години
Както виждате униформените на снимката с а повредени от черно blacк dead and cancer cigarette packs ..Вижте увреждания на зениците от черно терористични канцерогенни пакети за цигари с ракови снимки и холограмно терорисчни скенери маскирани като бандероли.
8
11
 
2
 
! Отговори
данни от днес преди 6 години
Испробват нови видове спец препарати и активни нано скенери в лични банкови и други документи.С нано скенери в документи и тела на хора провеждат масовите убииства в Сирия и УкрайнаВКлючени са нови мощни спи генератори монтирани в автомобили без знанието ан собвстениците.Декодират жертвите през преведени на английски чужди сериали с насложени кърваво терористични внушения над филма..
7
2
 
42
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
Някога дядовците им са воювали срещу нацистите а днешните десни в Англия се борят срещу ислямския тероризъм подкрепян от леви хомосексуални либерални отпадъци
6
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Британски крайнодесни? А някога дядовците им са водили война с кранойдесните. Британското общество е дегенерирало и разделено на етноси. Това е бомба със закъснител. Очаквам гражданска война и разпад на Великобритания.
5
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛЕД КАТО ОБЯВИХА ПУБЛИЧНО, ЧЕ ПРИНЦ ФИЛИП Е ПОРЪЧАЛ УБИЙСТВОТО НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА ЩОТО БИЛА БРЕМЕННА С ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ВЕЧЕ СВЪРШЕНО КАКТО И С КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ТАМ МОРАЛ НЯМА НИКАКЪВ!!!!ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗПАДНАТ НО ТРИЛИОНИТЕ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ЩЕ СИ ГИ ПЛАТЯТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЦЕНТ! АКО ЩЕ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ДА БЪДЕ РАЗПРОДАДЕНО ЦЯЛОТО!
4
6
 
44
 
! Отговори
КоткатаНаШрьодингер преди 6 години
На есен Мрекелица ще получи един голям шут през дебелата кратуна и идва ред на национаналистическите партии да прочистят тоз бардак наречен ЕС.
3
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
VSICHKI SRESCHTU MASLINITE
2
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С последния абзац от публикацията крайнодесните ме спечелиха за техен привърженик
1
19
 
20
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Ингилизите са *** както винаги