Белгийците: Против ЕС, мюсюлманите и бежанците

Над 50% подкрепят смъртното наказание, сочи проучване
27 юни 2017 11:52, Елка Василева
69
Белгийците: Против ЕС, мюсюлманите и бежанците
Снимка: архив, Reuters

Над половината белгийци (58 на сто), участвали в международно проучване на обществените нагласи, са се обявили против ЕС. Това показват данните от изследване, извършено от британския Кралски институт за международни отношения (Чатъм хаус) и представено в местни медии.

Отбелязва се, че гражданите на Белгия наред с жителите на Гърция и на Франция са сред най-зле настроените към ЕС.

Сред белгийците, които не харесват ЕС, 35 на сто изпитват отвращение, нервност, тревога, песимизъм (48 на сто). Уточнява се, че дори мненията във Великобритания насред процеса по напускане на ЕС не са толкова отрицателни.

Над половината белгийци са се изказали срещу бежанците и търсещите убежище, като в процентно съотношение броят им е по-висок от унгарците, които са на това мнение.

Също над половината белгийци подкрепят смъртното наказание - становище, което е в сходна степен споделено от гражданите на Великобритания, Франция, Унгария и Полша.

Общо 64 на сто от белгийците са за прекратяване на имиграцията от мюсюлмански държави, показват данните. 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: проучванебелгийци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
46
 
! Отговори
Циник до мюсли 2 преди 6 години
И за да достигне до мозъчето ти задръстено със сури от корана - ще ти го обясня пак!Ако техническата еволюция беше "прескочила" Двигателя с Вътрешно Горене...и беше застъпил.идеите на Тесла ( както неминуемо ще стане!) вие щяхте да сте племена от полудиваци(което не се е променило) , и да се спаружвате в пустините си! Но не се притеснявай ( фосилните) като вас суровини свършват, и цивилизацията ще ви захвърли край пътя, като използвана дамска превръзка!
41
12
 
33
 
! Отговори
Мюсюлманин преди 6 години
До *** Цял свят е отвратен от милиард и половина население? Запомни, че древните столици на християнството - Александрия, Антиохия, Йерусалим и Константинопол са мюсюлмански. Остана само Рим. Победихме ви :)
40
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рано или късно мекушавата Европа ще усети, че освен с танкове и армия, няма друг начин да се отърват от гъзодупците. У нас Рапонкьо е готов да ги заселва, само и само да го галят по кухата тиква в Брюксел. Гадостите които вършат, мръсотиите които правят, наглостта, избиването на съвсем невинни, фанатизма, нежеланието да бъдат дисциплинирани, толерантни и ученолюбиви ще направи в един момент да ги изселват на квартали. И в Анадола, Афганистан, Пакистан, там в пепеляка и мръсотиите ще са ОК.
39
1
 
47
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Стефанов, това беше най - добрия отговор ! Мюсюлманчето като превзехте Константинопол какво направихте - едно огромно ***, това създава Вашата култура, един от най- значимите градове на средновековието превърнахте в ***, добре че, не всичко успяхте да разрушите, че днес Истанбул да е топ дестинация.... Виждам какво създавате и в който и да е европейски град - същата ***. Като искате корана стойте си в пещерата, защо копнеете за онази Европа, която всъщност за Вас е само разврат?
38
13
 
34
 
! Отговори
Мюсюлманин преди 6 години
До СтефановОт мюсюлманските страни произхождат част от най-великите философи и творци! Радвайте се, че исляма ще спаси християните от дегенерацията, която им беше наложена от атеистите и марксистите! Чрез религията си ще върнем морала и достойнството на обществото! Четете Корана - там е написано всичко! Европейците не раждат, разбиват семейството си, няма уважение към родителите и към Аллах. Нашите братя ще променят това. Живеете в сатанизъм!
37
1
 
45
 
! Отговори
Нино Корнелий преди 6 години
Боже боже. Мюслитата са най арогантните. Мислят си че са най най. А то кво. Добре че измислиха Мерцедесите и Ферари че да се пъчат шейховете. Инак в Дубай полицията щеше да е на камили. Упс, то и Дубай немаше го има. Хахаха
36
1
 
51
 
! Отговори
Стефанов преди 6 години
До Мюсюлманин - Ти верваш ли си, като пишеш такива глупости? Не забравай, че ислямът никъде не стимулира креативността, предприемчивостта и творчеството. Ако ислямските теолози не намерят път към модернизацията на доктрината, противоречията между различните клонове и течения в исляма сами ще го разрушат. Не може да има прогрес със средновекивна култура.
35
1
 
42
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
"Против мюсюлманите"?!?!? Ко рече?!?? Как е възможно това, има не им е казано, че Исляма е религията на мира?? Че кой, за Бога, няма да обича хора, които изнасилват, колят и взривяват! Май тези белгийци изобщо не са Евротолерантни, а са си чисти Ислямофоби!
34
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой белгийци? То половината "белгийци" вече са от ислямския свят.Значи са против самите себе си.Белгия като бивша колониална държава приютява,размножава и отглежда джихадисти,та сетила се Мара да се поБара.
33
1
 
36
 
! Отговори
ники преди 6 години
То не че разбирам много, ама нали сега избраха Макрон, който е на 100% про-ЕС и някак си не разбирам защо слагате Франция в тия, които не харесват ЕС.Манипулативна новина. Не ви ли е срам.Не ви ли стана ясно, че ЦЯЛА Европа е за ЕС, дови и англичаните разбраха, че са направили страхотна глупост.И коя е тази агенция, която вади това проучване? Кой я спонсорира? Къде може да видим резултатите на изследванията?
32
26
 
33
 
! Отговори
Мюсюлманин преди 6 години
До ЦиникПревзехме Константинопол - най-важния град в християнството. Превзехме Париж и Лондон. Въпрос на време е да превземем и Рим. Папате вече целува краката на мюсюлманите! В този жест се крие много символизъм! По този начин той казва "християнството няма сили и предава на исляма водещата роля". Няма как да ни изгоните. Не е зле вместо да се ядосвате да прочетете Корана. Ще осъзнаете много неща и ако Аллах ви е дал акъл дори ще станете праведни! Става все по-популярно да си мюсюлманин :)
31
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми то и у наше село е така, въпреки изхвърлянията на баце оти го гладят по ***.
30
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТИ ДА ВИДИШ!!!Кон Брюкселско зеле яде ли :)
29
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 27AZ SASHTO MRAZYA ES,NO OBICAM RUSIA.и защо пишеш на латиница? Не знаеш ли, че в любимата ти Русия за такова провинение ги скопяват?
28
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СарказъмНеее, това е хибридната война на Жужи. В ЕС е страхотно и цъвти,каскет знаеш ли, че във Франция тарамбуките са 8%, а в любимата ти Русия 33%?
27
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
AZ SASHTO MRAZYA ES,NO OBICAM RUSIA.
26
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само политиците се кефят на ЕС, защото от там взимат добри доходи и могат да избягат с хеликоптери, когато се наложи.
25
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поръчкова статия
24
32
 
36
 
! Отговори
Мюсюлманин преди 6 години
До ЦиникЗдравейте! Исляма показа, че е по-силната религия от християнството. Християните масово не ходят на църква и се отказват от религията си, а мюсюлманите са праведни и стават все повече! Загубихте кръстоносните походи, загубихте колониализма, сега ще загубите на собствена земя! Доминацията на Исляма ясно показва, че това е истинската права религия! Удоволствие е да наблюдавам ислямизацията на Европа :)
23
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага да се явят тука евроатлантическите *** и да обявят населението на Белгия за путинисти, рубладжиим, комунисти, русофили и за каквото там се сетят! Как си позволяват белгийците да им рушат митовете и легендите за ЕС(ССР)?