Белгийците: Против ЕС, мюсюлманите и бежанците

Над 50% подкрепят смъртното наказание, сочи проучване
27 юни 2017 11:52, Елка Василева
69
Белгийците: Против ЕС, мюсюлманите и бежанците
Снимка: архив, Reuters

Над половината белгийци (58 на сто), участвали в международно проучване на обществените нагласи, са се обявили против ЕС. Това показват данните от изследване, извършено от британския Кралски институт за международни отношения (Чатъм хаус) и представено в местни медии.

Отбелязва се, че гражданите на Белгия наред с жителите на Гърция и на Франция са сред най-зле настроените към ЕС.

Сред белгийците, които не харесват ЕС, 35 на сто изпитват отвращение, нервност, тревога, песимизъм (48 на сто). Уточнява се, че дори мненията във Великобритания насред процеса по напускане на ЕС не са толкова отрицателни.

Над половината белгийци са се изказали срещу бежанците и търсещите убежище, като в процентно съотношение броят им е по-висок от унгарците, които са на това мнение.

Също над половината белгийци подкрепят смъртното наказание - становище, което е в сходна степен споделено от гражданите на Великобритания, Франция, Унгария и Полша.

Общо 64 на сто от белгийците са за прекратяване на имиграцията от мюсюлмански държави, показват данните. 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: проучванебелгийци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
41
 
! Отговори
Риска е огромен преди 6 години
Най добре да изгонят опасните за Белгия и Европа огромни бюрократични инстанции .Наглите наркомани обсебили европейския съюз и НАТО с е опитаха да направят ядрена война ,между Брюксел и МОсква след окупацията на Киев от извънземни нашественици с помоща на зомби пиво ,наркотици и имапланти.
61
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма статиа... три параграфа...
60
1
 
35
 
! Отговори
До USA преди 6 години
Що другите държави какво ще правят, че няма да дадат отпор на мюслитата? Защо ги натрупаха тези ракети и бомби като ще стоят да ги колят ***. Егах ти и *** европейци! Трябвало да имаме оръжие и да се гърмим по улиците друг начин нямало да ги отблъснем. Еййй USA, *** като тебе няма да свършат. По твоята логика наистина християните заслужава да си отидат.
59
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англичаните продължават да се опитват да разединяват ЕС, сега си правят изследвания, целящи да "докажат" как европейците всъщност мразят ЕС.А че голямата част от европейските граждани не искат *** в страните си е всеизвестен факт, с който обаче правителствата им не се съобразяват.
58
0
 
53
 
! Отговори
До мазлемюнина преди 6 години
Дай ни ЕДИН пример за нещо, каквото и да било то, с което Исляма е допринесъл позитивно за човечеството! Ще ти подскажа... няма такъв!!!!! Само кръв, кръвосмешения, полигамия, педофилия, кланета, насилие и терор! Взимайте си лунния култ и марш в Азия, докато все още можете!
57
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И според мен мюсюлманинът/който едва ли е такъв, доста добре пише на български за да е друговерец/, има известно право. Християнството се клати под натиска на собствената си тежест, а главното му оръжие - свободата на сърцето и ума, се е изродило под формата на толериране на различията. Това го няма при останалите масови религиозни убеждения и затова те преживяват известен възход. Западното християнство е по-уязвимо и преживява криза на идентичността, особено след Хитлер.
56
0
 
47
 
! Отговори
иво преди 6 години
Ние нямаме друг избор освен еврофондовете , запада още след 1990 унищожи икономиката , селското стопанство , туризъм точно за това - да сме зависими от тях и сега трябва бавно и внимателно да възстановим държавата си , без много шум защото няма да им хареса , а не сме самоубийци !
55
5
 
49
 
! Отговори
TO :DOR преди 6 години
Както каза един умен политолог: "накрая в ЕС ще остане само България и сама ще се обяви за Европейски съюз" :DЗа да е лоялен член на ЕС, дадена страна трябва задължително да следва евроатлантическите "ценности",особено три от тях: в нея да се провеждат г.й паради; да има толерантност и търпимост към издевателствата на мюсюлманските нелегали, ромите и всакакви "онеправдани" малцинства. И третото, но не значимост,условие е, разбира се,трябва СИЛНО ДА СЕ МРАЗИ РУСИЯ: тя е виновна за всичко!Това е
54
3
 
33
 
! Отговори
USA преди 6 години
Една държава няма да превземете - Америка. Там всички имат оръжия и ще хвърчат ***.
53
12
 
36
 
! Отговори
калоян преди 6 години
Мюсюлманина е прав , тези атентати не са работа на мюсюлмански умове , а всеки знае кои са организаторите и защо създават мътна вода , християнската религия има много общо с мюсюлманската , но безбожниците са опасни и със сигурност са с светлокожи !
52
1
 
48
 
! Отговори
Циник до мюсли преди 6 години
За моят вкус...."западняците" много малко са ви "отнели" ! Диваци , които се самовзривяват по пазарите - не заслужават квалификацията хомо сапиенс! Вие не сте хора...а "мислещи" изобщо!Вие сте същества - рудиментарни ( излишни) като апендисита - слепи черва ...слепи фанатици....
51
1
 
47
 
! Отговори
Стефанов преди 6 години
До Мюсюлманин 39 - "От мюсюлманските страни произхождат част от най-великите философи и творци!" - за кои години говориш? Ало, в 21-ви век сме, събуди се. Не искам да се чувстваш унизен, но с войнствените си приказки и липсата на вякакво покритие не правиш услуга на религията си (ако изобщо си мюсулманин). Твоята агресивност подхожда на 15-ти век, времето преди Ренесанса.
50
1
 
52
 
! Отговори
Циник до мюсли преди 6 години
Четеш ли коментарите? Истината е простичка...като видя на улицата леко облечените красиви европейки с тренирани тела...и едновремено омотана до очите пингвинка...с фигура като кюмбе...как се влачи след първобитника и мъж...ми идва да повърна!Вие сте своеобразен брак на еволюцията!Чети коментарите....всички наистина нормални, и здравомислещи хора са отвратени от вас..и антикултурата ви! Бях в Истамбул ....мръсен град...с молове превърнати в анадолски сук!Няма да повторя!
49
16
 
34
 
! Отговори
Мюсюлманин преди 6 години
Третото най-свещенно място за нас мюсюлманите, стария град (източната част на Йерусалим) е мюсюлмански! Вие сте Богохулци и ужасни хора, дано Аллах се смили над вас и ви даде разсъдък! За много от моите братя мюсюлмани, религията е всичко, което имат. Останалото им го отнеха западняците. Какво търсите в Ирак, в Сирия, в Афганистан, в Либия, в Йемен, в Палестина???? Затова Аллах ще ви накаже! Затова столицата на кръстоносците ще падне. Писано е и ще стане
48
0
 
40
 
! Отговори
Мюсли преди 6 години
Ама ти си някакво мислещо Мюсли ли? Но уви само се опитваш , не за друго всеки довод се оповава на твоя Аллах. Уви прав си за столиците с мъка го признавам, че е така, причините са повече от ясно документирани. Но основното което ме дразни при теб и цялата подобие на същества е, че не виждате разликата в Европа в средновековието и днес. Да имало е инвазия към изтока с цел блага ( никога не съм си мислил, че е било да се разпространи християнството ) но подчертавам говорим за средновековието.
47
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ислямът е диагноза като СПИН.Всичко създадено по земите на арабите е преди тази зараза да обхване региона.След ислямът -взаимно изтребление, упадък и паспорт на ДАЕШ за "рая" където ги чакат 70 напомпани индийци с виагра.Те това е ислямът.Създаден е за да ги редуцира чрез междуособни войни понеже се размножават като онези черните и *** пълзящи буби.
46
0
 
50
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
3г. работих в най-голямата белгийска фирма в моята професия. Смея да твърдя, че са расисти като англичаните, но и с основание не ги искат. Турците бачкат, но мароканците, и други от близкият изток се занимават с дрога, кражби, проституция и др. и съсипаха цели райони проспериращи и модерни до преди тяхното масове заселване. Моленбек е ярък пример. Абе истината е, че ако ставаше нещо от тях, а и от нас щяха да имат нормални държави а не кочини. Лошото е, че създават *** и в Европа.
45
23
 
33
 
! Отговори
Мюсюлманин преди 6 години
До *** Ако действително християните са "по-умни" от мюсюлманите, защо тогава древните им християнски столици (Александрия, Антиохия, Константинопол, Йерусалим) сега са мюсюлмански? Очевидно Аллах е на наша страна и дава знак, че е настъпил момента да превземем Европа по естествен път. Вие сте една загиваща цивилизация. А когато змията умира най-много хапе. Когато колонизирахте и тормозихте световното население всичко беше наред нали? Мюсюлманския свят е в това състояние заради вас!
44
1
 
39
 
! Отговори
Циник до 41 преди 6 години
Смея да твърдя, че моите отговори са многократно по-добри...и обосновани, но системно ги трият!Затова пък...оставят първобитните провокации на неукото мюсли!Така де - сайта откровено "подържа" антибългарски ..Антихристиянски провокации...и се гаври с нашата конституция!
43
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даааа, добри са муслитата но само на дъното на океана. Там ще захранят риби и раци, това ще е единствената полза от тях. Друга полза няма. Нещо като кучешкото л--но. Малко, гадно и като го настъпиш се потрисаш от гнус.