Путин удължи руските контрасанкции до края на 2018 г.

ЕС удължи по-рано икономическите санкции срещу Русия
30 юни 2017 16:14, Елка Василева
203
Путин удължи руските контрасанкции до края на 2018 г.
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Руският президент Владимир Путин удължи ответните санкции на Москва срещу Европейския съюз до 31 декември 2018 г., предадоха Ройтерс и ТАСС, като се позоваха на публикуван днес указ на държавния глава.

Министър-председателят Дмитрий Медведев заяви вчера, че правителството ще внесе предложение за продължаване на ответните санкции до 31 декември 2018 г.

В сряда ЕС удължи икономическите санкции срещу Русия, наложени през юли 2014 г. заради извършеното от Москва анексиране на Крим и подкрепата й за сепаратистите в Източна Украйна.

На 15 юни Путин каза, че въпросът за ответните санкции ще бъде решен в зависимост от отношенията с партньорите.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: Русияессанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иван Костив продаде Мариците и прибра комисионните, американците кво са ти виновни.Лукойл има да плаща милиарди, но лъже и ***, там губим повече.
97
5
 
20
 
! Отговори
ник преди 6 години
Баси *** парче 91! Тока от АЕЦ ИЗЛИЗАЛ 25 ст кв ч!Абе ти в живота си плащал ли си някога ток бе?Или на соротроловете го плащат служебно от Козяк! Баси неорентирания загубеняк!
96
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ ПЪК ЗНАЯ, ЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ ЯКО НИ ОГРАБВАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛМИ МАРИЦА 1 И 3, КАТО НИ ПРОДАВАТ БЕЗУМНО СКЪП ТОКОСВЕН ТОВАЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ПЛАЩАТ 3,2 МИЛИАРДА ДОЛАРА ГОДИШЕН НАЕМ НА ТУРЦИЯ ЗА ЕДНА БАЗА В ИНДЖИРЛИК, А В БЪЛГАРИЯ ОКУПАЦИОННАТА АРМИЯ СЕ РАЗПОЛАГА В ЧЕТИРИ БАЗИ БЕЗ ДА ПЛАЩА СТОТИНКА.
95
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никоя сериозна фирма не произвежда в Русия.Само 1-2 автомобилни за да правят евтини коли за бедняци. Но Китай започна да внася в Русия евтини китайски брички и така руснака няма вече и свястна кола да кара.
94
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако родителите ти още ползват руски екектронасос, а съседа ти ползва руски хладилник, значи ... нямат пари да си купят нещо наистина добро ;)Вземи им подари прахосмукачка бе, руски лузър :)))
93
8
 
21
 
! Отговори
Къв е проблема?! преди 6 години
Не виждам проблем във вноса на газ и ток от Турция!Само рубладжийте пищят на умрело , щото им ще им се спират парите от Русия, за слаба ПРОПАГАНДА НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ!Аз лично ---нямам резерви към Турция и Ердоган!Нима Русия има задръжки към Германия ---НАПРОТИВ , ИСКАТ ДА ИМ ПРЕКАРАТ ОЩЕ ЕДИН ГАЗОПРОВОД!ЗА МЕН ---ИСТИНАТА Е В РАЗВИТАТАТИ БОГАТА ТУРЦИЯ И НАТО!ДРУГОТО Е ---ЧИСТА ПРОПАГАНДА И РУСКИ ИНТЕРЕСИ !
92
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците дължат успехите си в космонавтиката благодарение на оплячкосването на Германия след ВСВ, а ядрените технологии - благодарение на германец-агент-информатор от САЩ /Лос Аламос/.Не случайно путинова Русия няма никакви забележителни постижения, а напротив - санкциите на Запада и самосанкционирането я натикаха в 19 век.
91
11
 
23
 
! Отговори
пущиняк преди 6 години
До анонимен 93,Как точно реши, че всичко руско е скапано! Родителите ми имат руска прахосмукачка на 40г.!!!, която още си работи напълно нормално! Съседа им има хладилник Саратов на 35години и още си работи! В Русия днес, за твое сведение, се произвеждат и перални и хладилници и телевизори и почти всякаква техника! Има заводи на ЛГ, Самсунг, Аристон и др. Напиши в търсачката Rolsen electronics и ще видиш, че реално говориш глупости!
90
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Японците не започват като копировачи, а като Купувачи на готови технологии от САЩ и Западна Европа!Затова правят добри неща, а руснака краде продукта без да има технологията за производство, затова всичко руско е калпаво.
89
2
 
20
 
! Отговори
пущиняк преди 6 години
До кьорави ли сте,Айде пак се почна- ако не са нефта и газа, по-тоно газта какво щяло да бъде! Ами ако не са нефта и газта на Норвегия- как щеше да е там? Да те светна- по-голямата част от приходите от износа на нефт и газ от Русия отиват в ръцете на олигарсите и за дотации за автономните републики от кавказкия регион! Така че, ако не са нефта и газта, по-голямата част от руснаците ще си живеят по същия начин! Е Чечения и може би Дегестан най-вероятно няма да са в състава на РФ, но няма как!
88
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо да не купуваме ток от Турция ?Знаете ли за колко стотинки Турция купува ток от нас 5 ст/ квтч !За българите същия този ток излиза от АЕЦ-а за 25 ст/квтч и после продължава да поскъпва!Така че самите ние сме ограбвани от мнооого години.Тока от Турция може да ни е и по-евтин даже!
87
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Японците са започнали като "копировачи". А САЩ оневинява нацистки учени, за да копират крилатите и балистични ракети на Третия райх. Нацисткият учен Браун ги праща на Луната.
86
5
 
24
 
! Отговори
Истината е, че преди 6 години
Китай и Русия са копировачи, а не новатори и технологични мозъци.Но китайците поне копират добре, работят здраво и затова се движат напред. Всичките им технилогии за западни или японски, но поне канят големите фирми на родна земя.Руснаците само крадат чужди идеи, но понеже са глуупави винаги са технологично изостанали с 200 години. Нямат нито един конкурентен собствен продукт.
85
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кьорави ли са да спрат да купуват газ от Русия и да спрат Северен поток 2, дето ще отива до Германия директно. Правят се на кьорави и спират само български проекти. Защото бизнесът на германия иска газ директно и евтино. А България ще купува газ от Турция. Скоро - и ток, ако продължава националното предателство.
84
3
 
25
 
! Отговори
Кьорави ли сте ,бе.. преди 6 години
Ако не е нефта и газа , Русията да е умрела от глад и междуособици!Освен подобрени оръжия за износ от ВСВ и суровини от полезни изкопаеми , тия друго не могат да произвеждат поради липса на технологии и специализирани кадри!Бил съм в Русия и знам.Те са далече зад нас дори, въпреки ,че се водим най-бедната държава в ЕС!Това е , защото още не можем да се оттърсим от руския "соц-синдром" на миналото!
83
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"От пияния и лудия бяга"- народна поговорка.Затова всички отбягват Русия. Пиянската държава.
82
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сталин погуби чрез гладна смърт 7 млн украинци - т.нар. Голодомор.Путин продължава с други средства.Затова Русия няма приятели и всичка я ненавиждат. Всички се държат далеч от пияния Иван.
81
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не се моли на Путин да отменя контрасанкциите :)))Щото на никой не му пука за неговите контрамерки А Путин прави мръсни номера само и само да намери подкрепа у другите, но никой не вярва на този, който избива собствените си съграждани.
80
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направиха Северен поток 1, сега ще правят Северен поток 2, обаче иначе налагали санкции. Санкции налагат само ако някой друг васал на ЕС, като Боко с началниците, се съгласи да предаде държавата си заради чужди интереси.
79
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УКРАЙНА Е ИЗКУСТНВЕНА ДЪРЖАВА, КОЯТО НЯМА БЪДЕЩЕ. РАНО ИЛИ КЪСНО ПОЛЯЦИТЕ ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ЗЕМИТЕ В ЗАПАДНАТА ЧАСТ , КОИТО СТАЛИН Е ЗАГРАБИЛ НАВРЕМЕТО: ГАЛИЧИНА, ЛВОВСКА И ВОЛИНСКА ГУБЕРНИИ И ЧЕРНОВЦИ.