Четиринайсет жертви на катастрофа в Татарстан

Ударили са се пътнически автобус и камион
2 юли 2017 15:10, Елка Василева
10
Четиринайсет жертви на катастрофа в Татарстан
Снимка: архив, Reuters

Най-малко 14 души са загинали и 14 са ранени, някои тежко, при катастрофа между пътнически автобус и камион в руската република Татарстан, съобщиха Франс прес и ТАСС.

При сблъсъка автобусът, който пътувал от Самара за Ижевск, се преобърнал и се подпалил.

В автобуса са пътували общо 28 души.

Предполага се, че шофьорът на автобуса е изгубил управлението му при завой. Шофьорът на камиона "Камаз" не е пострадал.

Премиерът на Татарстан Алексей Песочин е пристигнал на мястото на злополуката край град Заинск.

Пътищата в Русия са сред най-опасните в света главно поради лошото им състояние, алкохолизма на водачите и незачитането на правилника за движение. Миналата година близо 20 хиляди души са загинали при пътни злополуки в Русия.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
! преди 6 години
@Пътищата в Русия са сред най-опасните в света главно поради лошото им състояние, алкохолизма на водачите и незачитането на правилника за движение. Миналата година близо 20 хиляди души са загинали при пътни злополуки в Русия.@-Това откритие е на *** Василева -гранд на фондация "Америка ха България"
6
4
 
0
 
! Отговори
Shopp преди 6 години
В *** карат като ***, особен афинитет имат към рисковите изпреварвания.Пътувал съм там, това е народ от зомбита.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и тамошните корумпирани гашници, са разбрали че причината за големият брой загинали по пътищата, не е несъобразената скорост,която според милю рушвета е враг номер едно на шофьорите. Добре са изброени в последния абзац,лошите пътища, алкохолизма на водачите и т.н.
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е страната с най-много смъртни случаи от катастрофи в Европейски съюз на 1 милион души от населението. През миналата година загиналите в автопроизшествия са били средно 99 души на 1 милион българи. Това е леко влошаване спрямо 2015 г. (98), а за годините от 2010 г. (105) насам намаляването на жертвите е едва 9%.====Кво се хвалите сороски отпадъци бе!Не можете да карате, не можете да пиете, не можете и да евете! Поне заради последното, скоро ще се свършите.
3
5
 
1
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
А колко очакваш от 1000 километра годна пътна мрежа да бъдат. Построй като руснаците 50 милиона км пътища и гледай *** на какво е способен.
2
3
 
5
 
! Отговори
Do 1 руски боклук преди 6 години
Тук не минаваме 700, а сме транзитна страна. .. та, ае сметни пак
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миналата година близо 20 хиляди души са загинали при пътни злополуки в Русия./БТА/====При.нас от население от 6 милиона души, загиват около 1000 души по пътищатаКоето за Русия би било жертви от над 23000 души. А нашите пътища са идеални, и водачите не карат пили, дрогирани, или без книжки. Вижте вашата щастлива ***, и тогава коментирайте Русия