Такси се вряза в пешеходци в Бостън, има ранени

Според полицията инцидентът не е умишлен
Обновена: 3 юли 2017 22:27 | 3 юли 2017 22:27, Веселина Йорданова
13
Такси се вряза в пешеходци в Бостън, има ранени
Снимка: БТА

Десет души са ранени, след като такси се вряза в пешеходци близо до летището на Бостън, съобщи полицията на щата Масачузетс, цитирана от Асошиейтед прес.

Някои от ранените са в тежко състояние.

Според полицията случаят не е предумишлен. Смята се, че шофьорът е объркал педала на газта с този на спирачката.

56-годишният таксиметров шофьор блъснал хората на таксиметрова стоянка близо до международното летище "Логан" в Източен Бостън.

Няма данни случилото се да е умишлено деяние, заяви говорител на полицията. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
8
 
! Отговори
Андрешко. преди 6 години
Тези дето ни заблуждават с глупави статии са големи пед.али.
10
4
 
1
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 9и10От съзвездието АлфаКентавър ни облъчват с простотин и ние откачаме без време.Властите го знаят но мълчат защото са зомбирани на подсъзнателно ниво.
9
1
 
0
 
! Отговори
гасете фаровете преди 6 години
колеги да прегледат в леко забавено заснети кадри и да включат проверка в различни режими з а д а видят как се казва този който е обсебил водача имат табелки с име и длъжност Заради нарочно подадени на хората чрез наркомани изобретения вкл бели високовредни бели радиоактивни скенери маскирани като лед скенери ,може д а ни изгорят повърхност а/вижте ги на стотици милиони нови автомобили /викат им дневни скенери.или "електрожени".Залсепяват милиони водачи дневно като им увреждат трайно зрението
8
3
 
0
 
! Отговори
има пробиви в охрана преди 6 години
Pronikwat разни от съседни измерения през пробиви причинени от лед скенери . У нас наблюдавахме подобен видим тежък висок човекоподобен облечен да обсебва водач на бус син форд с който бе осакатено кученце на Име СОломен Велики.Проникна през пробив причинен от няколко фото соларни градински лампички
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
56 годишен таксиджия не вярвам да е объркал ***, виж ако беше таксиджийка, може! Само жените го правят тоя номер - да объркат ***!
6
1
 
5
 
! Отговори
) преди 6 години
Да бе ,щом е в САЩ не може да е теракт,а е ИНЦИДЕНТ !
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
02.07.2017 Кола помете 7 тийнейджъри в Лондон, рани шестима, уби един, водачът е избягал. Засега полицията не смята действията на водача за умишлени.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
25.06.2017 "Кола се вряза в пешеходци в Нюкасъл, няма данни за атентат"18.05.2017 "Кола се вряза в пешеходци на "Таймс скуеър" в Ню Йорк, няма данни за тероризъм"26.02.2017 "Автомобил се вряза в група хора в Ню Орлиънс, няма данни за тероризъм" (30 ранени)10.06.2017 "Автомобил връхлетя пешеходци в Амстердам. Както уточняват служителите на реда, това не прилича на терористичен акт."25.02.2017 "Кола се вряза в пешеходци в Германия Хайделберг, 5-*** ранени, полицията не подозира тероризъм"
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе, объркал ***. Американските коли са с два ***, защото ако бяха с три, тъъпите американци, щяха да се чудят как се натискат, само с два крака.
2
0
 
10
 
! Отговори
Поп Анигнош преди 6 години
Объркал ***? Тези са ***.
1
1
 
7
 
! Отговори
Атеист преди 6 години
100% е религиозен фанатик!