Предизборно, в Русия: Стимулират младите с творчески конкурси

Пропутинско движение организира конкурса за песни, танци, стихове
5 юли 2017 11:39,
52
Предизборно, в Русия: Стимулират младите с творчески конкурси
Снимка: архив Reuters

"Общоруският народен фронт" се кани "да привлича предизборно младежта с творчески конкурси", информира бизнес изданието "РБК" във връзка с участието на пропутинското обществено движение в кампанията за предстоящите догодина президентски избори в Руската федерация.

Сдружението ще предложи на младите да се състезават в конкурс на творби, описващи бъдещето на Русия, и в "конкурси за народно творчество" - песни, танци и стихове.

Още по темата

Текстовете, представящи бъдещето на Русия, не бива да надхвърлят 500 знака. Предвижда се младите сами да изпълняват песните, танците и да рецитират свои собствени стихове. Конкурсите се очаква да стартират около 1 септември, пише БТА.

За победителите ще се организират срещи с висши служители, известни политици и бизнемени, които да използват предложения и идеи, лансирани от младите. "Срещи може да има най-различни, дори среща с президента", разказват източници от ОНФ.

Шефът на изпълкома на ОНФ Алексей Анисимов обяснява, че през последната година в движението са дошли мнозина млади хора, на които трябва да се предоставят възможности за изява. Има и друга причина - президентът Путин отделя все повече внимание на младото поколение.

Путин и ОНФ активизират дейността си по младежкото направление и във връзка с неразрешените митинги в Русия от 26 март, в които участваха доста ученици и студенти, казва близък до Кремъл източник на "РБК". Властта трябва да реагира на младежкото включване в протестите - като президентско движение ОНФ може да включи младите в свои проекти, добавя той.

ОНФ ще се ориентира към младежта без политически симпатии, а колкото до политизираните младежи, властта ще се опита може би да ги привлича чрез т. нар. Млада гвардия - младежката организация на властовата партия "Единна Русия", смята аналитикът.

По-рано източници, близки до руската власт, разказаха пред медии, че вътрешнополитическият блок на Кремъл обсъжда идеята за три основни акцента в кампанията за президентските избори през 2018 г. - "справедливост", "уважение" и "доверие". Владимир Путин още не е заявил, че ще се кандидатира, но всички планове се нагласят за него, посочиха запознати служители.

И засилването на работата с младежта, и намерението за по-силен акцент върху борбата с неправдите са пряко свързани с предстоящите президентски избори, казва политологът Константин Калачов.

"От една страна, има лоялна, патриотично настроена младеж. От друга, не всички млади хора са готови да гласуват за президента, а са готови, обратно, да протестират. Тъкмо те трябва да бъдат пренасочени, преубедени, да се напълни животът им с някакъв нов смисъл", обяснява експертът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: ОНФАлексей Анисимов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
12
 
! Отговори
дългият нос на Путин преди 6 години
Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин спечели голям приятел-Асад-човеколюбец, миротворец и хуманист. За друг негов приятел в момента не се сещам. Но сигурно има...някъде...
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук някакъв т рол бълнува само за гейове. Маце, *** в Германия, там можеш вече да си намериш брачен партньор. Твоят кумир-гнома има много недостатъци но доколкото съм информиран не е гей, така че нямаш шанс, колкото и да му се натискаш.
23
1
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Свири хармонико свиризвучи ти песен млада -На път потегля в зоримладежката бригадаНе стой край пътните вратидругарю млад и бледенс нас тръгни, към светли дникъм радост и победа...
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква дивотия! Мирише на народна художествено-творческа самодейност. Това само по себе си не е лошо, но когато се извършва в прослава на един диктатор, нещата вече затъпяват.
21
4
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До до Странджата"Кое е загубил Путин?"...-------------------------------------------------------------- Загуби най-големия си приятел - кръвен брат - Украйна- Загуби доверието на своите бивши съюзници... - които демонстративно се дистанцираха от жужето- Путин се самоизолира - без приятели, без подръжници... - дори само фактът, че ще заобикаля въздушното пространство на Украйна ще му струва милиарди... - а строгите санкции ще го довършат...
20
13
 
1
 
! Отговори
до СТРАНДЖАТА преди 6 години
Ходи си на гей парада и не се занимавай с най-могъщия човек на планетата.Извадиха ли ти вече *** от разпрания дирник или още имаш болки като сядаш и за туй си все кисел.
19
9
 
3
 
! Отговори
до Странджата преди 6 години
Кое е загубил Путин? Дори си увеличи територията с нови 600000 кв.км. Въпреки че и останалите 17 милиона кв. км са му достатъчни.Загуби отношенията с Европа, но те винаги са мислили само зло за Русия. Сега всичко стана ясно.
18
1
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Путин е велик... - успя да превърне кръвните братя - в кръвни врагове...
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДо 13не намесвай опорната точка за дрогата, защото в Русия положението е много по лошо от колкото в Европа и САЩ! Прочети официалната руска статистика и замълчи!
16
4
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До АнонименАз лично предпочитам Путин... - той има мисия - да доунищожи Русия... - и се справя твърде успешно... - успя да загуби всичко, което можеше да се загуби - даже и малко отгоре, а Крим вече му излиза през носа...
15
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СТРАНДЖАТАНе, очаквай да поканят Лейди Гага или твоя кумир Азис. А при евроатлантизма как е най-добре нищо да не се прави и да изнасяме *** и келнери нали така гражданино за еврогейско развитие на БГ.
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13 СТРАНДЖАТАти ще бъдеш в челните редици на бригадирското движение и ще носиш байрака с цветовете на дъгата
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Олекна ми след тази ценна информация!
12
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4 БългаринКак ще стимулираш евроатлантиците в софия освен с дрога ? Запъртък неможе да стане годно за консумация яйце ...
11
1
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Значи да очакваме и бригадирското движение...
10
3
 
6
 
! Отговори
... преди 6 години
Бре не знам защо ама някак си тия избори в Русия ми се струват като изборите провеждани в БГ по времето на бай Тошо резултатите тогава ме вчепетляваха безкрайно! Класували 97% от всички българи, 92% гласували за БКП 4% за БЗНС и 1% за други! И тогава се чудих какви са тия други щото то тогава други нямаше! Та някак си и тия избори в Рсия сега ми се струват от тоя сорт! И да гласуваш и да не гласуваш едва ли някой друг освен другаря Путин ше спечели!
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се молим, руснаците да си преизберат Путин. Защото такъв мъдър и спокоен ръководител се ражда веднъж на 1000 години. В противен случай, може да няма други 1000 години.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С такива "поощрения" създадохме недоразуменията, като това на де.била старчев, което сега се налага да демонтираме срещу още пари.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тука трябва да се организират спаринги, футболни срещи на малки вратички и тенис-срещи, а победителите да се срещат с Бойко Борисов.