Тръмп и Цзинпин: Нещо трябва да се направи с КНДР!

Американският президент оценявал стореното от Китай
8 юли 2017 19:19,
53
Тръмп и Цзинпин: Нещо трябва да се направи с КНДР!
Снимка: архив Reuters

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че казал на китайския си колега Си Цзинпин по време на срещата им днес в Хамбург, че "нещо трябва да се направи" със Северна Корея, предадоха  Асошиейтед прес и БТА.

Преди време Тръмп изрази в Twitter силното си недоволство от бездействието на Пекин относно поведението на Пхенян и неговите ядрени и ракетни програми. Последният тест на севернокорейска балистична ракета, предизвика безпокойство по целия свят, отбелязва АП.

Още по темата

На днешната среща в кулоарите на форума на Г-20 Тръмп казал на Си, че оценява направеното от Китай по адрес на КНДР.

Наскоро Вашингтон сложи в своя "черен списък" една китайска банка заради незаконните й контакти със Северна Корея и наложи санкции на китайска спедиторска компания и двама китайци, уличени, че подпомагат незаконни действия на КНДР.

Тръмп каза, че е обсъдил със Си "търговията и търговския дисбаланс" между САЩ и Китай и е призовал за постигане на двустранно споразумение, което е "по-справедливо" и "по-реципрочно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимнияттт преди 6 години
Специално последнага интерконтинентална ракета на Северна Корея с нужната траектория може да измине максимум 6700км,което може да стигне до Аляска.Имат и ракети с една идея по-голям обсег ,но немогат да носят голяма ядрена бойна глава.Общо взето Северна Корея немогат да бъдат заплаха за САЩ защото един евентуален грешен ход ще означава моменталното им заличаване на Северна Корея като държава.Разстрел за всяко руско *** което се радва на тези неща.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какво разбира под "целия свят" АП, ама ракетните опити на Пхенян не будят в мене никакво безпокойство...
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31Смучи ве кой те спира?
20
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 37Интересно си от къде имаш тази информация и какво я прави по достоверна от на американските "лекенца". И тоз спътник който изтрелхяа дори не работи, изтреляха купчона желязо но повече. Смешници.
19
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От доста време СК има ракета, самият факт че изстрелват спътници е показателен. Много ми харесва как американските лекенца се опитват да вярват на спуснатите им промивки и пропаганди за там, въпреки ядрвните и водородни тестове и дори последният пуск който ще им извади очите, но продължават да отричат въпреки че са посрани до ушите.
18
6
 
5
 
! Отговори
ссдд преди 6 години
До Анонимен 15 ;Такива глу,паци като тебе са най-велики в коментарите.СК в никакъв случай не са ядрена сила.Ядрени сили са САЩ,Русия и Китай.СК нямат ракета която да достигне и застраши САЩ и не са никаква заплаха за тях! САЩ могат да закрият СК за по-малко от 48 часа и единствената причина да не го правят е че СК са моментална заплаха за ЮК и Япония които са съюзници на САЩ.
17
5
 
8
 
! Отговори
Краварскабезизходица преди 6 години
Краварското безсилие избива на плач, хленчене и молби - "Ама молим те се чичо Цинпин, аман-заман, направи нещо и ни избави от голямата страшна и лоша Северна Корея,че нас ужасно ни е страх. А ние нищо не можем да направим на тази шепа хора, защото те са цели 11 млн., а ние само 300 млн. и сме се вцепенили от шубе. Молим те чичо Си!"
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До северозпада6 Благодаря, че ми отвори очите, как ли съм живял до сега, с това заблуждение!Да не знам, че раздатъчната кутия, карданните валове, карданните шарнири, висящите и други опорни лагери, диференциалите,полуваловете и крайните предавания, са се наричали скорости , което според теб е равнозначно на трансмисия.Много благодаря, че ме "светна" за това, че иначе щях да си умра в заблуждение, че предавателната, или скоростна кутия, е само един от възлите на трансмисията, или силовото пре
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмпито пак чака друг да му свърши работата, защото той не умее
14
5
 
2
 
! Отговори
Американский солдат преди 6 години
Яд ме е,че не си свалих презерватива щях да съм я пратил вече в майчинство,таз разгонена Корея!
13
1
 
3
 
! Отговори
Да преди 6 години
Трябва да и се направи американско дете,за да излезе в отпуска по майчинство и да миряса.
12
12
 
8
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До АнонименНе ми цъкaй минуси ,товa го може всеки о л и г о ф р ен,дсй ми фaкти кaкво получи де фaкто Укрaйнa от Зaпaдa освен потупвaне по рaмото?-------------------Получи свободата да бие шута на москалите.Нещо, от което ние още не сме се възползвали.
11
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То е ясно какво трябва да се направи - трябва да се бодне Шиша с шиш в корема :)
10
3
 
10
 
! Отговори
**** преди 6 години
До-14:А кой разбута Украйна ?????
9
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 11Ти ли го каза бе. ..нападащите братска християнска Украйна :) Аре Моля ти се .САЩ поне нападат *** и влагат в наука и технология. Деугите влагат само в олигарси и мутри.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До меркел сее любовПолитбюро и ЕС се състезаваха а сега остана само ЕС и се самозабравиха.
7
9
 
15
 
! Отговори
**** преди 6 години
Краварника напада слаби държави които няма с какво оръжие,адекватно да се защитят,и които не са съгласни с тяхната престъпна политика,веднага я обвиняват в тоталитарна политика,и я нападат,но със С.К. подхождат със страх,и се опитват да вкарат колкото могат повече държави в конфликта.
6
7
 
4
 
! Отговори
До северозпада преди 6 години
... ти остави, че не можеме да ги произведеме, ми болшинството като тебе (знаещите) дори не знаят, че скорости и трансмисия са едно и също...
5
3
 
17
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Стар виц, специално за 2.Сват и сватя, отишли да копаят лозе заедно.Завалял дъжд, те се скрили на сухо в една близка колиба.По едно време сватята казала:-Ех, свате, както вали дъжд, и няма никой.....-и многозначително замълчала.Мълчи и свата-Ех, свате, вали и няма никой.....Свата пак мълчи.-Ех, свате.....-Знам, знам, вали и няма никой, но вече няма и с какво........................Та така и ние, в индустрията.Вече няма с какво, нито пък кой.Само заеми и помощи от ес, или ес проекти...
4
4
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен 2 Не говоря за балистични ракети, а за индустриален и интелектуален потенциал на държавата.Мислиш ли че е лесно да се произведе само влекачът? Остави врекачът, само гумата на влекача не можем произведе сега.Да не говорим за двигател, скорости, трансмисия..Но, ще ти обясня мисълта ми с един стар любим мой виц.Ще продължа.