Тръмп се разбира с Путин "много, много добре"

Президентът на САЩ: Не е логично да нямаме взаимоотношения
Обновена: 13 юли 2017 08:44 | 13 юли 2017 08:31, Елка Василева
43
Тръмп се разбира с Путин "много, много добре"
Владимир Путин и Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп заяви в интервю, че се разбира много добре с руския си колега Владимир Путин, с когото се срещна в петък на срещата на върха на Г-20 в Германия.

В интервю за телевизия Си Би Ен Тръмп заяви: "Мисля, че се разбираме много, много добре. Ние сме изключително могъща ядрена сила, те също. Не е логично да нямаме някакъв вид взаимоотношения".

После добави, че Путин би предпочел Хилари Клинтън да е била избрана за президент, защото за разлика от него тя нямало да иска да увеличи разходите за отбрана и да развие износа на въглеводороди.

Това е първото интервю, което американският президент дава, откакто се върна от форума на Г-20 и след разкритията, че големият му син Доналд Тръмп-младши се е срещнал миналата година с руска адвокатка, която смятал, че ще му предаде информация, способна да накърни имиджа на съперничката на баща му на президентските избори Хилари Клинтън.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН СОРРОСОИД преди 6 години
Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир!
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е направил грешка че е отричал измислени обвинения на вещицата хилари.Трябвало е даму каже: А вие като се месите във вътрешнитеработи на Украйна, Северна Корея, Сирия и още30+ други държави вкл. и на Русия какво друго очаквате?
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този нито е ходил там, нито си има представакакво става там, но мучи.
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Педрьо не изтривайАз лично смятам, че тази срамна болест "путинофилията" е лесно лечима. Просто болните трябва да се изпратят да живеят в източника на заразата и бързо ще им мине!
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крим беше руски, после съветски, сега пак е руски. Бившата украинска съветска република - БУСР - върна честно Крим на своя собственик, след като Хрушчов им го даде да си поиграят по съветско време.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин си гледа интересите на Русия докато в Африка може да срещнеш повече бели хора от колкото в ЕС но това е сьвсем друга тема
17
3
 
13
 
! Отговори
чери преди 6 години
ИмечериКоментарКОЛКО МНОГО ЕНЕРГИЯ ХВЪРЛИХТЕ ДА ЗЛОСЛОВИТЕ ПО РУСИЯ, НО ЕДНО НЕ МОЖАХТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ : ЧЕ НА РУСНАЦИТЕ НЕ ИМ ПУКА. СТРОЯТ СИ МОСТА НА КЕРЧ, МАГАЗИНИТЕ ИМ ПЪЛНИ, ФИРМИТЕ СИ РАБОТЯТ И ТЪРГУВАТ ( С ИЛИ БЕЗ САНКЦИИ) С ЦЯЛ СВЯТ. А ВИЕ ЗЛОБИ ПРОДАЖНИ ПЛЮЕТЕ ЛИ ПЛЮЕТЕ. НАРОД???Прочети още на: dnes.bg/world/2017/07/13/trymp-se-razbira-s-putin-mnogo-mnogo-dobre.347162#comment-newest
16
3
 
10
 
! Отговори
чери преди 6 години
До АнонименДА БЕ, ДА! ЗАГУБИХА АМА СПЕЧЕЛИХА КРИМ (ПЕРЛАТА НА ЧЕРНОМОРИЕТО) И 1.3 0Т НАЙ -ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ УКРАЙНА (ДОМБАС). ЕГАТИ ЗАГУБАТА!
15
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия се разпада вече почти 100 години като започнем от 3 март 1918 минем през 1991 и стигнем до 2014 когатп загубиха дори като приятелска страна перлата в короната на Руската империя - Украйна
14
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е на трето място по брой на насилствено отнет човешки живот на 10 000 души като пред нея са Бразилия и Мексико
13
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато Путин дойде на власт Русия бе приятел на Запада дори се говореше за евентуално Еврочленство и членство в НАТО . Днес неговата политика изолира Русоя повече от всякога. Дори по време на комунизма не е имало забрана за руснаци да пътуват на Запад
12
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин завари рублата почти едно към едно с долара а днес тя е обезценена 60 пъти
11
12
 
4
 
! Отговори
чистка преди 6 години
Скоро и двамата ще се разбират в някоя държава в Южна Америка където ще забегнат. Времето и на двамата е преброено
10
3
 
12
 
! Отговори
ДаТиДовършаМисълта преди 6 години
Кучетата си лаят, санкциите си вървят, България ще купува газ от Ердоган, Бойко утрепа и последния шанс на България за масово привличане на инвестиции в промишления и технологичния сектор. Всичко е както трябва ;) Лека нощ. Спете сладък сън ;))И не забравяите да изплаквате дрехитер поне на 2 цикъла, че европейските перилни препарати за източна европа са канцерогенни. Не че ще помогне, но поне да имате някаква надежда някой да прави нещо ;))
9
5
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 1 Май и от санкции не разбира.Разбира народа.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
може да са се разбрали за съвсместни действния срещу ИД. може да са говорили по бизнес. не знам защо всички свързват ТРъмп и Русия със санкциите. Това че Тръмп има симпатии към Русия, не значи че утре ще започне да сваля санкции, там в САЩ, само като чуят Русия и скачат на умряло. не виждам защо да не се среща Тръмп с един световен лидер и да не говорят по въпроси като сигурността на света - ИД, С.корея и други такива както и по бизнес теми.
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучетата си лаят санкциите си вървят.
6
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В резултат на това "разбиране" санкциите си остават, дрънчи се с оръжие един срещу друг, в южна Сирия има само едно нарушавано примирие, а джуджето ежедневно цака Дони със скандали... Та не разбрах за какво точно са се разбрали?!
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След посещението на гнездото и принудителното общуване със змийте, Путин си почива и се пречиства във Ваалам.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха-ха, много ама много добре се разбираме с Путин, затова бързаме със санкциите срещу Русия да бъдат приети от конгреса преди ваканцията през август за да не се губи ценно време. За да не може да наложи вето на закона, Конгреса се изхитри и в един и същи закон наложи санкции и срещу Русия и срещу главния терорист Иран (по думите на Тръмп), макар че ние си знаем кой е главния терорист от двамата. Сега Тръмп няма дори и формално основание да не подпише закона насочен срещу главния терорист.