Путин похвали Тръмп, умеел да слуша събеседника си

Руският президент се надява диалогът между двамата да продължи
90
Путин похвали Тръмп, умеел да слуша събеседника си
Снимка: БТА

Владимир Путин изрази днес надежда, че диалогът му с президента на САЩ Доналд Тръмп, започнал по-рано този месец в Хамбург, ще има продължение, предадоха Ройтерс и ТАСС.

"Ако има такъв наш диалог, то в този смисъл, както вие казахте, в човешки смисъл, има шанс да се надяваме, че този диалог ще се развива и в бъдеще", каза руският президент на среща с миньори от Лебединския минно-обогатителен комбинат в Белгородската област. Срещата бе излъчвана на живо от тв канал "Росия 24".

Путин похвали Тръмп за умението му да слуша събеседника си. "За човек, който работи с хора, това е извънредно важно - да умееш да слуша и живо да реагира, да комуникира", каза руският държавен глава. По думите му Тръмп "е доста открит човек и много се отличава от телевизионната картина, от облика, който сам си създаваше по време на предизборната кампания".

Преди да отговаря на въпросите за срещата си с американския президент на форума на Г-20 в Германия Путин отбеляза, че освен миньорите в залата има и журналисти. "Ако я нямаше пресата, щях да ви разкажа по-подробно", каза той с усмивка.

Руският президент окачестви като реторичен въпросът на един от присъстващите колко ще продължи кризата в Украйна. "Нашият народ е търпелив", каза той, добавяйки, че това се отнася и за руснаците, и за украинците, които според него са до голяма степен един народ. По думите му продължителността на кризата зависи от това колко дълго ще търпят хората в Украйна.

После той отбеляза, че доходите на украинците спадат, брутният вътрешен продукт на Украйна се е съкратил с една трета, че Киев не знае къде може да продава произведените двигатели за хеликоптерите "Ми" и че изобщо всички отрасли на украинската икономика без селското стопанство не работят ефективно. Владимир Путин предрече, че селското стопанство на Украйна също ще западне, ако там проникнат генетично модифицирани организми (ГМО). (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
16
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Както обикновено Путин е прав за всичко.Пропуснал е само да спомене, че отдалечавайки се от Русия , православна Украйна я очаква евроатлантическа ислямизация, цiганизация и маймунизация.Ние в България вече знаем това от личен опит ....
28
7
 
12
 
! Отговори
За поръчковите преди 6 години
Соросните в един момент ще се опитат да се измъкнат от гнусотиите си, но хората ще се съберат като в Асеновград. И няма да има пощада за грантовите кърлежи.
27
9
 
9
 
! Отговори
Хм... преди 6 години
Абе джафкате по Русия сега , ама като дойде момента първи ще завъртите опашки :) ! Само че сега не е като преди 100 години , знае се кой , кой е ! Колкото до " процъфтяващата съвременна България " то сития на гладния не вярва , ама и гладния с думи не мож залъга :) Така че не се излагай поне ! Със или без война, България умира :( !
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и кмета на Симитли също
25
5
 
12
 
! Отговори
Вицето преди 6 години
Ще хвали ,ще пълзи и ще ги целува ...както с Ердоган ...азиатски гном
24
8
 
14
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Отишъл Путин при министър на отбраната Шойгу и го намерил умислен и притеснен. Попитал: Шойгу, защо си толкова умислен? Шойгу: Ами не знам към кои американски градове да насоча ядрените ракети! Путин: Как не знаеш? Шойгу: Ами от Думата, от Кремъл, отвсякъде звънят и казват към този град недей, децата ми емигрираха там! Не останаха много градове ... Путин: Тъжно, Шойгу. Но недей цели Ню Йорк и Лос Анджелис, моите деца и на Медведев са там ...Та какво за ядрена война?! :-)
23
6
 
6
 
! Отговори
Тъп и гаден соросоид преди 6 години
Не виждаш ли че олигарсите на *** ще продадат не само рассия но и майките си за зелените хартийки на ФЕД=====Какви долари те гонят бе т ъ п copocoид? Даже в самата САЩ има хиперинфлация в момента. Къщите в големите градове отдавна гонят милиона. Вчера някои писаха, но не им повярваха - софтуерен специалист в Силиконовата Долина вади по $250К на година и като си плати всичките сметки нищо не му остава в джоба.САЩ завъртат вече хиперинфлацията за да изчистят борчовете си.
22
2
 
7
 
! Отговори
За 21 преди 6 години
И кой ще воюва с руснаците? Не виждаш ли че олигарсите на *** ще продадат не само рассия но и майките си за зелените хартийки на ФЕД?!
21
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква война те гони? Нали още на първия час в Кремъл ще развеят белия флаг. Война със страни *** не се води======Ти гледал ли си руски предавания наскоро?Руснаците НИКОГА няма да се предадат. Не затова, че са много богати и цъфнали.А затова, че видяха какво става с държавите, които се предадоха - Ирак, Либия - пълен хаос и милиони избити СЛЕД войната. Руснаците предпочитат бързата смърт, отколкото да бъдат измъчвани, унижавани и убивани като иракчаните сега.Война ЩЕ ИМА.
20
3
 
8
 
! Отговори
Путю още не преди 6 години
Се е къпал откакто Тръмп Велики благоволи да му стисне ръката...
19
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква война те гони? Нали още на първия час в Кремъл ще развеят белия флаг. Война със страни *** не се води.
18
11
 
7
 
! Отговори
За съжаление преди 6 години
на русия ако не беха ни освободили от османско сега немаше да съществува бай ви *** с потурките и робското манталитетче да плюва срещу нея. Наяде се въшката с трохите на запада и сега не мож и затвориш устенцето. Страданието ви не ще го дори усетите, живеете в мисловен затвор.
17
3
 
9
 
! Отговори
До 15: преди 6 години
Имаме къщи в две села - едното в дунавската равнина, а другото в Еленския Балкан. Къде според теб ще бъде по-безопасно при новата ядрена война?Имаш ли представа какви дрехи трябва да си набавим и храна/вода за колко време? Според мен ще бумнат с ракети София, Букурещ и ще има ядрени взривове около Черно Море.Според теб с колко ще се повиши радиационния фон и дали ще можем да живеем след това.Да не стане, че при тая война живите ще завиждат на умрелите?
16
4
 
8
 
! Отговори
Американец преди 6 години
Двамата трябва да се разберат. В противен случай света го чакат лоши неща, а на нас ще ни се разгони фамилията.
15
14
 
10
 
! Отговори
Войната е близо преди 6 години
Купувайте си консервирани храни, запаси от вода, все още могат да се намерят хубави противогази и плащ-наметала от старите поделения в страната. Оборудвайте си мазетата на село с генератори, също има и химически тоалетни. На пазара се намират и хапчета йод при радиационно облъчване.Да ви светна - нито Путин е слушал Тръмп, нито обратното. Светът се готви за ядрена война и ще има редукция на човечеството с няколко милиарда.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти Сащ не ги мисли. ..малко си г-н Никой . По-добре мисли, как да правиш бизнес и да помагаш на България. Там има умове да мислят ...
13
14
 
16
 
! Отговори
III Световна Война преди 6 години
Както гледам умниците вече са се изходили по статията.По темата - трябва да разберете, че САЩ са във фалит, още по-зле отколкото при Голямата им Депресия. Те излязоха от Голямата Депресия като финансираха Хитлер и подпалиха 2-та световна война в Европа и Азия. Сега искат да направят същото. Русия рабра това късно и от няколко години се готви за война, затова се бори за отсрочка. Война ще има, а Тръмп беше фактор за забавяне, ако беше бабата сега ядрените ракети щяха да хвърчат в Европа.
12
5
 
12
 
! Отговори
Очуден преди 6 години
А! А пък Путин можел да говори! Каква изненада!
11
9
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Явно товарищ путин, най-после е намерил човек, който да го изслуша от учтивост !
10
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо,че събеседникът му го лъже непрекъснато,важното е,че Тръмп търпаливо го слуша.