Путин похвали Тръмп, умеел да слуша събеседника си

Руският президент се надява диалогът между двамата да продължи
90
Путин похвали Тръмп, умеел да слуша събеседника си
Снимка: БТА

Владимир Путин изрази днес надежда, че диалогът му с президента на САЩ Доналд Тръмп, започнал по-рано този месец в Хамбург, ще има продължение, предадоха Ройтерс и ТАСС.

"Ако има такъв наш диалог, то в този смисъл, както вие казахте, в човешки смисъл, има шанс да се надяваме, че този диалог ще се развива и в бъдеще", каза руският президент на среща с миньори от Лебединския минно-обогатителен комбинат в Белгородската област. Срещата бе излъчвана на живо от тв канал "Росия 24".

Путин похвали Тръмп за умението му да слуша събеседника си. "За човек, който работи с хора, това е извънредно важно - да умееш да слуша и живо да реагира, да комуникира", каза руският държавен глава. По думите му Тръмп "е доста открит човек и много се отличава от телевизионната картина, от облика, който сам си създаваше по време на предизборната кампания".

Преди да отговаря на въпросите за срещата си с американския президент на форума на Г-20 в Германия Путин отбеляза, че освен миньорите в залата има и журналисти. "Ако я нямаше пресата, щях да ви разкажа по-подробно", каза той с усмивка.

Руският президент окачестви като реторичен въпросът на един от присъстващите колко ще продължи кризата в Украйна. "Нашият народ е търпелив", каза той, добавяйки, че това се отнася и за руснаците, и за украинците, които според него са до голяма степен един народ. По думите му продължителността на кризата зависи от това колко дълго ще търпят хората в Украйна.

После той отбеляза, че доходите на украинците спадат, брутният вътрешен продукт на Украйна се е съкратил с една трета, че Киев не знае къде може да продава произведените двигатели за хеликоптерите "Ми" и че изобщо всички отрасли на украинската икономика без селското стопанство не работят ефективно. Владимир Путин предрече, че селското стопанство на Украйна също ще западне, ако там проникнат генетично модифицирани организми (ГМО). (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН СОРРОСОИД преди 6 години
Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир.
68
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе твойте глупости и миньорите не ги четат даже. Кой е по-изпаднал значи? Ти.
67
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е толкова изпаднал че ходи да говори на миньорите.Никой не го кани никъде и той си търси слушатели. После им прави банкет с безплатен Бояришник.
66
6
 
10
 
! Отговори
Ivo преди 6 години
Гледал съм, как Тръмп по време на разговора им непрекъснато подавал ръката си на Путин и я стискал...това го е правил много често....постоянно...Путин е с голям авторитет в целия свет....
65
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде разкарайте вече джуджето. Виси повече от 24 часа. Ще осмърди сайта.
64
3
 
4
 
! Отговори
до 65 преди 6 години
И аз не съм виждал какво точно пише на ван Мерцедес-Бенц Спринтер класик, дето го правят в заводите на ГАЗ в Нижни Новгород, май от 2014.
63
13
 
1
 
! Отговори
До 62 преди 6 години
Аз помня че руснаците им направиха хранилище се ядрени отпадъци в град Припря, още си седи там под съркофага цял целиничак ядрен реактор гръмнал като бойлер в тръстика. А и за земята не съм сигурен, аз когато живях в Полша украинците бяха навсякъде, само им трябва едно търговско с ЕС и Поляците и Германците ще са там с милярди кеш. Много преди жив американец да се е сетил. А и БВП изведнъж ще им нараства с темпове като на Китай през 90те. Та не се коси за Украйна.
62
5
 
2
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Когато Путин похвали някой, все едно го бие с МОКЪР ***!
61
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, също като при СССР - Вожда говорил пред миньори, оправдавал се защо руснаците са бедняци, ама бай Дончо Американеца бил приятел и можело да помогне... ама ако поиска :)))Това му е публиката на Путин - миньори, колхозници, краварки, доячки, стругари, алкохолици, Бояришници...Никой не го слуша по света, само руските крепостни го слушат, щото нормалните руснаци бягат в Западна Европа и Америка. Че даже и в България се заселват, но гледат да са далеч от Русия!
60
6
 
5
 
! Отговори
Бегемот преди 6 години
Всъщност какво е казал Путин на миньорите от Лебединския минно-обогатителен комбинат в Белгородската област и други трудови колективи няма абсолютно никакво значение. Защото Тръмп не само умее да слуша събеседника си. Той също така укрепва източния фланг на НАТО, доставя втечнен газ на Полша, налага нови санкции на Русия, а освен това преди Путин проведе срещи с президентите на Полша и Украйна, по време на които несъмнено също е проявил дарбата си да изслушва събеседника.
59
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
67 Ти не бери грижа за украинците те са голяча страна най голямата в Европа . Теще се оправят както поляците просто им трябва малко време. Най важното е че се отърваха от руската си зависимост . Ти още не си се отървал а този който се е отървал е прокопсал.
58
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня му налага санкции, а тоя се кефи и го хвали!Не съм знаел че бил мазохист :-))
57
9
 
4
 
! Отговори
До: 54 преди 6 години
Аз досега не съм видял Мерцедес на който да пише: "Сделано в России".Едно време така на Москвичите и на всичко друго си пишеше: "Сделано в СССР".Някой да е виждал такъв Мерцедес?
56
0
 
6
 
! Отговори
До: 54 преди 6 години
За Русия не знам, но в Китай със сигурност знам, че произвеждат коли Мерцедес!Всичко е "Made in China"! Не знам само на китайски как се казва...
55
3
 
5
 
! Отговори
гого преди 6 години
66 ти маай ГМО , нека той е зомби. Украинците са наивни както ние 90те.
54
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
62 хахахаха чисто 100% ктемълско зомби хахахахахаха
53
11
 
4
 
! Отговори
u4en преди 6 години
До Анономен 54Тези .които си купуват Мерцедеси в Раша са като наще мутри - ти им се радваш нали ...щом са руски мутри. значи са супер ! В Раша извън Москва и Питер са в 18 век ! 90% крепостни...Раша сега е 13-та икономика и лети към СССР.
52
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни дрънкат пари, други дрънкат оръжие, ние само дрънкаме...
51
1
 
3
 
! Отговори
вал преди 6 години
кога е сватбата?
50
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анономен 54Този завод го има само в руската пропаганда.