Саудитката с минижупа – хваната! Разпитват я

Обяснила, че е била с мъж, но не знаела за видеото
19 юли 2017 10:07, Петя Славова
51

Саудитските власти задържаха и започнаха да разпитват младата жена от видеозаписа, разпространен в социалните мрежи през уикенда, на който се виждаше как тя се разхожда с къса пола из историческа забележителност, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

Още по темата

Жените в Саудитска Арабия са задължени да се появяват на обществени места облечени в дълга черна роба, наречена абая - традиционно облекло, което ги покрива от главата до петите, пише БТА.

Във видеото се вижда млада жена с дълги коси, без покривало, облечена с минижуп и с къса тениска, носеща слънчеви очила, да се разхожда из историческата крепост в Ушайкер, село на 200 км северозападно от столицата Рияд.

Видеото предизвика остри реакции в социалните мрежи. Някои потребители призоваха жената да бъде изправена пред правосъдието за незачитане на законите на страната.

По време на разпита днес младата жена е признала, че е посетила историческия обект, придружавана от мъж, който да я пази, но твърди, че кадрите, разпространени в социалните мрежи, са били качени без нейното знание, предаде Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Председателство за правата на жените. Нещо като нашето -Валери Симеонов, шеф на комисия по малцинствата
44
1
 
3
 
! Отговори
шменти капели преди 6 години
Подала е черната роба, наречена абая на този които я снима, за момента на заснемането на клипчето.Вижда се че няма други хора а е и в нещо като тунел.После пак си я навлякла.
43
0
 
8
 
! Отговори
Евротолераст-Трансдж преди 6 години
Няма страшно, тя страната е председател в ООН по правата на жените. Ако бяха някакви лоши хора, които бият, бесят, не дават на жените да карат коли, да ходят на стадиони, да имат бизнес и т.н., нашите партньори от САЩ щяха да им докарат демокрация.
42
1
 
11
 
! Отговори
идентично преди 6 години
И там като в EU, гейовете не търпят нормални, красиви жени...
41
0
 
18
 
! Отговори
до 23 преди 6 години
В грешка си - не за правата на човека, а за правата на жените имат председателство! Държава, в която жената дори няма право да кара кола. Какво повече да говорим?
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
българина иска саудитски закони за крадците, ама евротолерастки за ***. трудна работа хем строга власт хем либеращина....Българинът иска ислямски закони за собствената си жена и зулумите на другите, а либеращина за чуждите жени и за собствените си зулуми.Колко прозорлив е бил Щастливецът, така точно уловил всички нюанси в гениалната си творба!
39
0
 
2
 
! Отговори
напальон преди 6 години
До ТикволандияКакто виждаш не я е пазил, а снимал.
38
0
 
12
 
! Отговори
morelini преди 6 години
До 38ми...нещо не си в час...никой не казва насила да им натрапваме нещо.Но ако четеш редовно новините...в което се съмнявам щеше да знаеш че Те 1ужденците имаха претенции в училищата в Германия да не се сервира свинско защото тяхната религия не го позволява.Никой не го кара да яде месото като иска да си вземе нещо друго,но заради пришълеца...аз да не мога да си хапна свинско...и то в Собствената си държава.Мой проблем е дали е вредно или не..Чети и Мисли.....
37
10
 
2
 
! Отговори
WTF? преди 6 години
До moreliniЗнаеш ли че местните порядки в римската империя са били да се яде от оловени съдове и всички са страдали от натравяне с тежки метали? А чувал ли си за "ензима на смъртта" който се съдържа в свинското? Някак коментара ти надминава тъпотиите които СА налага за спазване от "религиозни подбуди". Не може да караш на сила някой да яде каквото и да било, защото порядките ти били такива. Накарай и вегетарианците да се тъпчат със *** тогава.
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво щях да правя ако не беше тоя кръг... нямаше да я видя..
35
1
 
11
 
! Отговори
Европеец преди 6 години
И тези талибани ги пускаме свободно тук да живуркат на наш гръб. Там дали има човешки права?, тия дето са го измислили защо да не ходят само с неопренови костюми? Диктатура си е целия арабски свят.
34
1
 
16
 
! Отговори
fg преди 6 години
Както виждате , парите акъл не дават ! Пустинните камилари ще си останат в трети век, ако ще да им дадат всичките пари на света !
33
5
 
8
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
ами и по съветско робство в България гонеха момичетата с едни линии и биеха печати. Биеха ги в полицията и им намаляваха поведението ... нищо ново!
32
7
 
7
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
българина иска саудитски закони за крадците, ама евротолерастки за ***. трудна работа хем строга власт хем либеращина.
31
0
 
13
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Арабка е. Видях друг клип където се вози в джип и без очила. Чистокръвна арабелка. Не е грозна, но не мое стъпи на пръста на славянки и скандинавки. Бая е смела за да си позволи такава фроволност в държава с такова мракобесие.
30
1
 
12
 
! Отговори
... преди 6 години
Готов съм да отида на война за да защитавам котенцата с късите поли и онея панталонки късите, дето дупенцата им са навънка напрактика! Тея неща са солта и пипера на живота!Да не сте посмели! Никакво връщане назад!Минижупи, пражки, монокини, голи.... това е истината и бъдещето! Амин! :)
29
0
 
5
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
СА е опорната точка на република Кравария. Хахаха
28
6
 
6
 
! Отговори
... преди 6 години
Не бъркайте религиите с извратените потребности на човека.Има много държави(мюсюлмански) в които не те убиват с камъни ако носиш къса пола.
27
2
 
8
 
! Отговори
... преди 6 години
Значи няма какво да се лъжем, това момиче определено е прекрачило границата и очевидно заслужава смърт! Така се действа в "цивилизования" свят! Не разбирам защо още не е разстреляна?
26
1
 
13
 
! Отговори
Майка Ви Корнелия преди 6 години
Да и дадем българско гражданство и защита...