Саудитката с минижупа – хваната! Разпитват я

Обяснила, че е била с мъж, но не знаела за видеото
19 юли 2017 10:07, Петя Славова
51

Саудитските власти задържаха и започнаха да разпитват младата жена от видеозаписа, разпространен в социалните мрежи през уикенда, на който се виждаше как тя се разхожда с къса пола из историческа забележителност, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

Още по темата

Жените в Саудитска Арабия са задължени да се появяват на обществени места облечени в дълга черна роба, наречена абая - традиционно облекло, което ги покрива от главата до петите, пише БТА.

Във видеото се вижда млада жена с дълги коси, без покривало, облечена с минижуп и с къса тениска, носеща слънчеви очила, да се разхожда из историческата крепост в Ушайкер, село на 200 км северозападно от столицата Рияд.

Видеото предизвика остри реакции в социалните мрежи. Някои потребители призоваха жената да бъде изправена пред правосъдието за незачитане на законите на страната.

По време на разпита днес младата жена е признала, че е посетила историческия обект, придружавана от мъж, който да я пази, но твърди, че кадрите, разпространени в социалните мрежи, са били качени без нейното знание, предаде Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
20
 
! Отговори
7 преди 6 години
Ориенталците изглежда са си подли по принцип. Разхождал се, снимал и разпространил.
24
1
 
6
 
! Отговори
Един преди 6 години
Разпипват я?
23
1
 
26
 
! Отговори
morelini преди 6 години
И милионите нейни събратя от арабският свят които окупираха Европа някой се надява да бъдат интегрирани...мисия невъзможна.Преди години арабите които са идвали са били хора с друго мислене,образовани които наистина са се интегрирали.Но сега дойдоха от кол и въже и с претенции....да не се сервира свинско защото религията не позволявала...Ако аз емигрирам в Саудитска арабия дали ще ми сервират свинско месо в столова или на друго място.Като си дошъл Неканен.....ще спазваш местните порядки...
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СА отговаря в ООН за правата на човека . И тя ще е демократична държава,тогази ?
21
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност, комунизма падна заради късите поли и дългите коси.Народната милиция ряза, ряза и сама се отдаде на пороците на загниващия капитализъм! Затова в СА бдят и пазят традициите си!
20
0
 
23
 
! Отговори
до гербист-столичан преди 6 години
Имаш ли представа как постъпват в СА с хомосексуалистите? Не че нещо, но да не тръгнеш да я посещаваш!
19
1
 
44
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Ако е местна, ся ще я заровят до кръста в земята, слагат чувала на главата и бой с камъни докато спре да мърда. Е кажете ми, това ли е мирната религия???????
18
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чака я дебел, резан, миризлив подърък
17
0
 
35
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
Прилича на италианка, определено средиземноморски тип и европейка. Саудитска Арабиа оглавява комисията на ООН по правата на човека, да видим сега какви права ще приложи!
16
6
 
42
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Бе ква цивилизация са били тия хаха. Цивилизация е бил Рим, Египет. Тия са си и си остават *** камилари. От хиляди години откритията ги правят европейци, а сега и потомците им в Америка. Но в бъдеще всичко ще е от Китай, Япония, Корея.
15
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам! Голи не ме вълнуват толкова, но поличка малко над коляното може да ме направи престъпник.Добре, че все още се съгласяват без много бой! Съблазанта е престъпление и грях! Съпругът има всичко дибидюс в леглото. Значи, заради някой друг се показва така на улицата!
14
5
 
26
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До Анонимен 3Това,че нямаш самоконтрол не е проблем на жените.
13
1
 
26
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Не е пуснала на бок.лука и комплексаря си е отмъстил.
12
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** с петролтези като нация и манталитет вече се нареждат на най-долните стъпала измежду човеците. едно време са били цивилизация, но виждаме прекомерното обвързване с религията до какво води. Европа също е била в това положение, но се е измъкнала и сега "тъмните" векове са само история с поука.
11
0
 
8
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
До МомоНе за 100, а за 300 милиарда колега!
10
0
 
27
 
! Отговори
Тъжен преди 6 години
До гербист-столичанИзтрещял, това не са "правила" а робство! Не трябва да се толерира, а да се унищожи. Трябва да се режат ръцете на тези, които не могат да се въздържат, а не да се поробва нежната половина на човечеството. Гнусен си....
9
0
 
23
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Е сега ша види кон боб яде ли! Не мога да я мисля. Жална й майка. *** правила и норми. Чудя се дали са съществували преди исляма. За убиването с камъни несъмнено. То от памтивека се практикува по тия земи. Но за зачохлянето нямам идея
8
19
 
12
 
! Отговори
Петкан преди 6 години
Тук 90 % от корвите трябва да ги арестуват.
7
13
 
4
 
! Отговори
ОЧАКВАМ . . . преди 6 години
ОЧАКВАМ НАКАЗАНИЕТО ! ДА НЕ СЕ УКРИВА !
6
0
 
34
 
! Отговори
гришо преди 6 години
Най-верният съюзник на най-великата демокрация в света.