Саудитката с минижупа – хваната! Разпитват я

Обяснила, че е била с мъж, но не знаела за видеото
19 юли 2017 10:07, Петя Славова
51

Саудитските власти задържаха и започнаха да разпитват младата жена от видеозаписа, разпространен в социалните мрежи през уикенда, на който се виждаше как тя се разхожда с къса пола из историческа забележителност, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

Още по темата

Жените в Саудитска Арабия са задължени да се появяват на обществени места облечени в дълга черна роба, наречена абая - традиционно облекло, което ги покрива от главата до петите, пише БТА.

Във видеото се вижда млада жена с дълги коси, без покривало, облечена с минижуп и с къса тениска, носеща слънчеви очила, да се разхожда из историческата крепост в Ушайкер, село на 200 км северозападно от столицата Рияд.

Видеото предизвика остри реакции в социалните мрежи. Някои потребители призоваха жената да бъде изправена пред правосъдието за незачитане на законите на страната.

По време на разпита днес младата жена е признала, че е посетила историческия обект, придружавана от мъж, който да я пази, но твърди, че кадрите, разпространени в социалните мрежи, са били качени без нейното знание, предаде Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей такива диваци се пробват и тук, в Европа да направят "мирния" ислям официален начин на живот. С благословията и тежкото въоръжаване от страна на САЩ.
4
42
 
4
 
! Отговори
гербист-столичан преди 6 години
Правилата са за това, за да се спазват. Жената е знаела, но ги е нарушила, сега е редно да си понесе наказанието.
3
41
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е диващина, а мъдрост.Жена с разголено лице и телеса може да предизвика само нередности, разпалва страсти, предизвиква към агресия, възбуда, разврат и ПТП по пътища и кръстовища! ФактИ!
2
2
 
35
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Арабска демокрация... Ама нали преди месец обещаха да купят оръжие от САЩ за 100млрд. долара...
1
2
 
41
 
! Отговори
Пълна преди 6 години
диващина, но нали са един от най-верните съюзници на САЩ много няма да се шуми!