Ердоган и емирът на Катар обсъдиха кризата в Залива

Двамата разговаряха на четири очи повече от два часа и половина
Обновена: 24 юли 2017 20:22 | 24 юли 2017 20:21, Веселина Йорданова
44
Ердоган и емирът на Катар обсъдиха кризата в Залива
Снимка: БТА

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган и емирът на Катар Тамим бин Хамад Ал Тани обсъдиха днес в Доха дипломатическата криза в Персийския залив, съобщи катарският в. "Ар Рая", цитиран от ТАСС.

Още по темата
Турският лидер и емирът на Катар обсъдиха кризата в отношенията между Катар и съседните арабски държави, както и ситуацията в близкоизточния регион, уточнява "Ар Рая".

Разговорите, състояли се при закрити врата, са продължили над два часа и половина. След двустранните преговори е имало консултации в разширен състав с участието на турски и катарски министри.

Ердоган пристигна днес в Катар от Кувейт. Преди това той бе на посещение в Саудитска Арабия. Катар е последната спирка от двудневната обиколка на Ердоган, целяща създаването на диалог между страните в Персийския залив във връзка с кризата с Катар.

При пристигането си на международното летище в Доха Ердоган бе посрещнат лично от емира на Катар, отбелязва ТАСС.

По-рано днес говорителят на турския президент Ибрахим Калън заяви, че Турция подкрепя инициативите на Кувейт за разрешаване на кризата, информира турската телевизия "Хабертюрк".

В рамките на обиколката в страните от Персийския залив нашият уважаем президент изрази подкрепата си за усилията и инициативите на Кувейт за скорошното разрешаване на кризата в региона, каза той.

Ердоган смята, че е необходимо да се опитваме да постигнем решение на проблема само чрез преговори и диалог, посочи Калън.

Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства, Бахрейн и Египет прекратиха връзките си с Катар на 5 юни, обвинявайки го, че финансира терористични групировки. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Току що прегледах в интернет интериора на дубайски хотел със 7 звезди.Боже, какъв кич и липса на въображение като изключим архитектурата!Кой им даде на тези хора пари?!
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на Орхан Мурат дъщеря му се е снимала като новородено бебе. Сузита ли беше? 14 годишна мръсницца хаха
18
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тия тъъпи и ограничени мюсюлмани нарочно носят чаршафи да парадират, че са различни!"Еми и Вие българите почнахте с различията...разликата е, че нищо не носите, "като новоредено бебе" новия тренд на лято 2017...Мейдин Булгерия :-):-) :-) :-) :-)
17
8
 
15
 
! Отговори
До 20 преди 6 години
Монахините как обикалят...или поповете с брадите и пак в черно! Нямам нищо против тях...просто питам...Тях виждате ли ги или вашите очи са програмирани само да видят облеклата най-вече на мюсюлманите...Аз в Турция не съм чул и видял да унижат нито монахиня нито поп! Повярвай има доста...християни и тук!
16
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия тъъпи и ограничени мюсюлмани нарочно носят чаршафи да парадират, че са различни! Някой мюсюлманки също нарочно демонстративо носят забрадки и си мислят, че са по важни хаха Същите са и еврейте във Франция носят някакви детски капи на главите за да се различават и за по голяма.важност хаха Само белия човек се държи естествено
15
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"А какво ни интересува нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА"Прав си такива НОРМАЛНИ ХОРА като вас, ви интересува само любоФта между апашитата и бабите, катастрофите, бизнеса между полицай-бежанец и в последно време голите мъже из Шопистан...
14
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България, ако имаше един като Ердоган...света щеше да чуе за България и щяха да се научат и да се съобразяват с Вас...щяхте да имате думата и в европа и в нато! Без армия забравете...военна техника перфектооо...Ама е лош нали...лош е за тези, които се опитват да продадат държавата и за чуждите агенти, които в момента са зад решетките...Еми ние си го обичаме такъв "лош"!
13
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе кви са тия султани емири чаршафи!? Същия беше и Кадафи, и той се мислеше за шефа на планетата и умря като кучее! *** и тъпите докарливи мюсюлмани, как да не ги мразиш?????
12
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Българоя ако имаше един като Ердоган...корупцията щеше да намалее с 80%...винетките щяха да бъдат по евтини и щеше да си струва за пътищатата, здравната каса щеше да ви поема 80% от лекарствата, а на пенсиопнерите 90%.В болниците ви щяха да идват да се лекуват и от чужбина, студентите нямаха да имат симестриални такси, щеше да стегне и ромите...щеше да казва на европа като трябва "Я си гледайте работата", за апаши новини най-много 1 път в годината, но този апаши после щеше да си забрави името!
11
9
 
4
 
! Отговори
Б.Б преди 6 години
отворено писмо от Б.Б . Моля те Реджеп не ми изневерявай ,хъбът ми е заздравял ,моля покани ме в сарайте завинаги твой Би.Би
10
1
 
4
 
! Отговори
До Ники преди 6 години
Колега а Вие знаете ли кой да поткрепяте...опа сори, на кой да се кланите!?
9
9
 
11
 
! Отговори
До Герменистан преди 6 години
"Не забравяй като се rъзиш по 5 пъти на ден да си удряш челото с всичка сила в земята за да изгладиш и последната останала мозъчна гънка. Така ще станеш най-праведния слyга на еpдоганя."Кое те дразни, че НИЕ се КЛАНИМ "само" в НАМАЗ?
8
5
 
8
 
! Отговори
До РЕИС преди 6 години
Колега остави го този Валериан...те безтуй изчезват, в собствената си държава след няколко години ще станат малцинство! Това са им последните псвинщини...остави ги в последните години да си ги изживеят както трябва! :-) :-)
7
5
 
3
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Турция, Катар и СА не могат да се разберат кой кои терористи да подкрепя. А чичо Сам им помага! И стана: е.ал глухия немия и извикали слепия за свидетел...
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако в България все още има разумни българи, сигурно вече са си задали въпроса...Защо точно след като Тръмп отиде при арабите...излена това обвинение срещу Катар!!!??? Пък и ако искаш да махнем амбаргото...затвори еди коя си телевизия и турската база да се махне:-) Какво общо с финансиране на терористи...че чак принудиха тез фашисти Катар да купи от Фащ военни самолети...Където има петрол цялата бъркотия излиза породена...начело от ционисти, американци, ингилизи, европейци...
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"олеле ще повърна.Не знам кое е най-гнyсното на снимката... Мустакатите камилари увити в чаршафи, двете парцалеси или самия ердоган"Погледни в огледалото и вече ще знаеш!...Може да погледнеш и вашия парламент!
4
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Смърт за всички турци в България !"Въри пий хапа...***! Е такива като теб, само от компа са мъже...Застани пред един турчин и му го кажи де! Докато не си пооправите манталитета...България е обречена все да кара на задна!
3
23
 
3
 
! Отговори
Валери от Варна преди 6 години
Смърт за всички турци в България !
2
0
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
В Катар няма такова правило...Така мислят тези, които обвиняват Катар!!!
1
14
 
4
 
! Отговори
Дхихадист преди 6 години
На жената на Ердоган й се вижда лицето, което не е добре прието на Арабския п-в. Ердо, обличай си жената както трябва за такива визити ако действително искаш да си Султан, Халиф, шампион и лидер на мюсюлманския свят!