Петима ранени при нападение в Швейцария

Нападателят използвал бензинов трион според местни медии
24 юли 2017 14:52,
26
Петима ранени при нападение в Швейцария
Снимка: Twitter

Най-малко петима души бяха ранени при нападение, извършено от неизвестен мъж в швейцарския град Шафхаузен, съобщи Ройтерс, цитирайки полицията.

Двама от ранените са пострадали тежко.

Центърът на града е отцепен от полицията, която издирва нападателя.

Полицията не потвърди съобщения в местни медии, че нападателят използвал като оръжие бензинов трион, предаде Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
7
 
! Отговори
гага преди 6 години
Голям кеф да четеш бг новини и коментарите под тях. Веднага има изводи, философии, разсъждения...Ще ви разочаровам, но човекът с резачката е най-обикновен европейски 51-годишен шизофреник на име Франц.Нищо мюсулманско, пълна скука!
20
1
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Интегриране,атентат,интегриране....
19
0
 
0
 
! Отговори
men преди 6 години
а бе да ви кажа нито мерките против мюслитата са много нито са спрели да приемат паплачта на народите от косово до еритрея. въпреки че има народна воля да се спре мултификацията, висчко е мазане на очички. за атената предполагам че е фалшификацийка като се има предвид че днеска минах границата с колата и нямаше почти никаква активност. аз ако бастисам 5ма с трион и ме търсят в цяла швейцария дали нема драсна към дойчистаня и да стана бежанец? страх му е майката и абсолютен контрол.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както и да го мислим,едно е ясно:стегайте се! Без шпакловка няма да се изгладят проблемите!
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
шиптър, фен на DOOM
16
3
 
23
 
! Отговори
Циник до 19 преди 6 години
Това ясно....и все пак - Швейцария не е член на ЕС...и доколкото знам - не е лесно да се сдобиеш с разрешение, за работа, и престой....даже за немци, французи, и италиянци...как успяват шиптърите с хиляди....ще си остане наистина загадка за мен!Побъркана Европа ...и май Швейцария - не прави кой знае какво изключение!!
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нищо необяснимо, ***. Помниш ли имената на швейцарския национален отбор по футбол на европейското? Албания-Косово-->десетилетия традиция хора от бивша Югославия да работят в Швейцария. А те са синджир-марка. Иначе Шафхаузен е грозен бачкаторски град на миньори. Макар да се намира до водопада на р. Рейн, едно от най-красивите места в Европа
14
3
 
31
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Познати швейцарци споделиха, че в последните 4 - 5 години , освен другата алахогъзна тиня - масово се пълнят градовете с албанци.За мен необяснимо - но било така! Иначе четох някъде, че мислинче отказало да го учат на плуване - правителството казало на цялото семейство - който демонстративно не се съобразява със законите, и традициите в Швейцария....може да събира бохчите, и да се връща там откъдето е дошъл! В Швейцария с Референдум бе забранен страежа на нови джамии, и минарета..
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Шафхаузен 30% от населението са от бивша Югославия. На някой просто са му избили чивиите. А всеки швейцарец ходи войник и си държи оръжието у дома, не ги мислете.
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Швейцарците са известни с това че приеха доста мерки против ислямското навлизане в страната си...Не са от любителите на чужди нрави и си пазят държавата.Много бързо могат да смачкат фасона на такива терористи.
11
2
 
22
 
! Отговори
Az преди 6 години
На бас че е муслим
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси из???рода муслимански, с резачка вилнял! От утре швейцарците да си купят по една резачка и да причакват аллахакбаровци, пингвини и всекакви резньовци, да ги понарежат, за да разберат колко е хубаво!
9
0
 
22
 
! Отговори
хммм преди 6 години
ухаа бензинов трион използвал, тоя да не е гледал тексаско клане снощи
8
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Швейцарците не са толкова толерантни. Тоя е сбъркал държавата
7
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 1,2ti ako napishesh neshto drugo shtee chudo neznam s kvo sa te udarili po kitarata no baq struni ti lipsvat
6
2
 
42
 
! Отговори
евро толераст преди 6 години
Това е инцидент, не е терористичен акт, просто някой представител на мирната религия е изпаднал в Амок, нма място за тревога и безпокойство, гей парадът може да продължи с пълна сила, хайде бойс, лет'с хев съм фън!
5
0
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Обикновен *** ден!
4
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мюмюните бяха позатихнали но мирната им религия не ги оставя мирни. Запада е толкова наивен, че чак не мога да го повярвам! И ще си ги колят и взривяват като агънца. И те ще продължават да пишат писъмца, да слагат меченца и цветенца на мястото където са избити. Интересно, и на нас искат да наложат това мислене, да наведем главички и да слагаме фе//сове. Но няма да стане тук!!!
3
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добе дошли в новата европейска реалност! Понеже на западняците няма да им уврат чуторите, а обичат да гледат другите отгоре и да ги критикуват и задължават, им пожелавам и те да изпитат 500 годишно мирно съжителство!
2
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
последовател на религията на мира в амок!