С новите санкции САЩ бягат от нормални отношения с Русия

Москва вижда във Вашингтон източник на опасност
26 юли 2017 12:30, Мария Захариева
98
С новите санкции САЩ бягат от нормални отношения с Русия
Снимка: архив, Reuters

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков смята действията на САЩ за стъпка към ликвидиране на перспективите за нормализация на отношенията с Русия, предаде ТАСС. Дипломатът коментира за ТАСС одобрения от Камарата на представителите в Конгреса на САЩ законопроект, засилващ едностранните санкции срещу Русия, Иран и Северна Корея, пояснява агенцията.

Според Рябков станалото "не се вмества в рамките на здравия разум". "Авторите и спонсорите на този законопроект правят много сериозна стъпка в посока към ликвидиране на перспективите за нормализация на отношенията с Русия", добави той.

Москва вижда във Вашингтон източник на опасност и действа въз основа на тази представа, каза руският дипломат. По думите му приемането на законопроекта е осъзнат избор на враговете на Русия в САЩ, които "съвсем са се разпасали".

"Съответно ще приемаме по този начин и днешна Америка. Вашингтон е източник на опасност. Трябва да разбираме това и да действаме според това разбиране - премерено, разумно и спокойно", заяви Рябков.

"Десетки пъти сме казвали, че тези действия няма да останат без отговор. Според мен при всичкото нежелание на днешен Вашингтон да слуша и да чува когото и да било, освен себе си, нашият сигнал все пак е стигнал" до него, допълни дипломатът.

(БТА)
 


98
Още по темата: САЩРусиясанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
Ицо преди 1 година
Крим не укупиран а хората проведоха референдум и88%гласуваха за Русия другите 12%са татарите никой не ги спира да се изнесът в украйна а ма не искат щото било мизерия там а колкото до крим винаги е бил руски нали с сте чели за кримската война когато украйна въоще не я е имало крим се дава на украйна от стали
73
1
 
1
 
! Отговори
Сокол 9 преди 1 година
Ами да каже и на Китай същото.
-------------------
Прочете ли че Китай прави всички Държавни фирми Акционерни дружества . Така се почва, както у нас през 1987-88 после следва сдаването на властта и окопаването на комунистите в икономиката вече като капиталисти
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
78 А не трябва ли да я сдадат все някога
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо пък комунистите трябва да си дадат властта? Откъде накъде САЩ ще диктува всичко на този свят. Ами да каже и на Китай същото. Не виждат ли , че не са в позиция да казват каквото и да било. Само да не подразнят някого който може да им свие сармите.
70
4
 
3
 
! Отговори
Сокол 9 преди 1 година
Комунист власт не сдава цивилизовано , доброволно и мирно а като прибавим и великосръбския шовинизъм плюс старите сметки които са имали помежду си ,а и на всичкото отгоре една беззъба Европа която по никакъв начин не помогна за установяването на мир и разрешаването на спорът между страните забъркан преди десетилетия от същата Европа.
69
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Сокол 9
Никой не иска да сдава властта ей така. Сръбското малцинство си беше осигурило привилегировано положение в Югославия. Но вместо да стане Цивилизовано с гласуване първо на закон и след това да се рзделят по живо по здраво както стана в Чехословакия естествено решиха да тръгнат по най-лесния и кървав път. В крайна сметка всички замесени са осъдени за етнически чистки най-малкото и Сърби и Хървати и Босненци и дори Косовари а нали уж бяха света вода ненапита.
68
4
 
0
 
! Отговори
Сокол 9 преди 1 година
74 Бобчо само за бивша Югославия да не си пишем защото сам си казвал че не си стъпвал там а пък аз по стечение на обстоятелствата целият процес на разпадането и ми мина пред очите там на терен . Интересно защо Чехословакия не се разпадна с войни като Югославия.Аз го знам обяснението ама ти дали го знаеш.
67
0
 
7
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Сокол 9
Умнико Официалните символи на РФ е Двуглав Орел а на САЩ е бял орел. Като Гризлито е толкова голяма и страшна мечка що не си го сложиха САЩианци на герба?
Така потъпкването на международното право за тер цялостност на страните почва от Югославия - това е полигона. Първо се почва с САМООБЯВЯВАНЕ НА СЛАВОНИЯ - Там обаче са банките и парите и "Отлетяха"
Следва Хърватска и Босна - НЕЗАКОННО ги признаха от ЕВРОПА по Юго конституция не излизаш(после я промениха но бяха само 3 републики)
66
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
70-72 забравил си капслока , това те издава че си червена пенсия , вземи го махни за да изпаднеш в нелегалност
65
2
 
8
 
! Отговори
ДЪРЖАВА НА УБИЙЦИ преди 1 година
АМЕРИКАНСКИЯТ ВОЕННО-ПРОМИЩЛЕН КОМПЛЕКС НОСИ ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ НА КОРПОРАЦИИТЕ И НА ЕВРЕЙСКИЯ ФИНАНСОВ КАПИТАЛ. ЗАТОВА Е ВСИЧКО ТОВА, ЗАТОВА СА И ВОЙНИТЕ, КОИТО САЩ РАЗПАЛВАТ ПО СВЕТА И СЪСИПВАТ ЖИВОТА НА МИЛИОНИ ХОРА.
64
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ ДА НЕ СЕ СЪРДЯТ НА ХАКЕРИТЕ, АКО ИМ ВЛЯЗАТ В БАНКИТЕ ЩЕ СТАНЕ МАЗАЛО.
63
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ликвидират перспективата за нормализиране на отношенията" не се учудвам че краварите не искат нормални отношения. ВОЕННИТЕ КОЙТО УПРАВЛЯВАТ СТРАНАТА ИСКАТ ВОЙНИ. НАРИЧАМЕ ГИ ДЕМОКРАЦИЯ ЗАЩОТО НИ ЗАДЪЛЖАВАТ.
РУШИМ ПАМЕТНИК В ЧЕСТ НА1300 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ. И ПОСТАВЯМЕ НА РОНАЛД РЕЙГАН. ПЛЮЕМ РУСИЯ ПО КРАВАРСКА ЗАПОВЕД.
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
68 Както при соца нали
61
9
 
1
 
! Отговори
Сокол 9 преди 1 година
65 Кое е вътрешна работа за Русия - Крим и Донбас ли

И стига с тази мечка че мечката гризли е двойно по голяма от кафявата
60
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както Русия не се намесва във вътрешните работи на САЩ, така и САЩ нямат право да си пъхат носа във вътрешни работи на Русия. А ако продължат да си го пъхат най-много да изядат някой шут в муцуната от Мечката. Русия не е Ирак и Сирия. Русия е военна сила с ядрен потенциал и всички се съобразяват с нея. Искат или не.
59
7
 
4
 
! Отговори
Сокол 9 преди 1 година
63 Става въпрос за сериозни неща като Международни и Междудържавни договори , тук не става въпрос за харесване а за закон и ред . Не може да се постъпва в 21 век така както постъпи Путин 2014 и за това ще има санкции до дупка
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който не му харесва Русия да се оплаче на Бохос Чакърян, един арменски свещеник. Никой не пита Русия как се оправя, следователно и няма право да й казва какво да прави и какво не. А на Германия и САЩ, моите съболезнования...
57
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е какво е виновна цяла Америка за постъпките на шепа управници и то само в 1 държава?
56
10
 
2
 
! Отговори
Сокол 9 преди 1 година
59 Крим е бил за много кратко руски и няма да бъде , просто въпрос на време , кой е вярвал че ще падне Берлинската стена , но тя падна
55
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
57 Глупости на търкалета , много големи лаици пишат тук