С новите санкции САЩ бягат от нормални отношения с Русия

Москва вижда във Вашингтон източник на опасност
26 юли 2017 12:30,
98
С новите санкции САЩ бягат от нормални отношения с Русия
Снимка: архив, Reuters

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков смята действията на САЩ за стъпка към ликвидиране на перспективите за нормализация на отношенията с Русия, предаде ТАСС. Дипломатът коментира за ТАСС одобрения от Камарата на представителите в Конгреса на САЩ законопроект, засилващ едностранните санкции срещу Русия, Иран и Северна Корея, пояснява агенцията.

Според Рябков станалото "не се вмества в рамките на здравия разум". "Авторите и спонсорите на този законопроект правят много сериозна стъпка в посока към ликвидиране на перспективите за нормализация на отношенията с Русия", добави той.

Москва вижда във Вашингтон източник на опасност и действа въз основа на тази представа, каза руският дипломат. По думите му приемането на законопроекта е осъзнат избор на враговете на Русия в САЩ, които "съвсем са се разпасали".

"Съответно ще приемаме по този начин и днешна Америка. Вашингтон е източник на опасност. Трябва да разбираме това и да действаме според това разбиране - премерено, разумно и спокойно", заяви Рябков.

"Десетки пъти сме казвали, че тези действия няма да останат без отговор. Според мен при всичкото нежелание на днешен Вашингтон да слуша и да чува когото и да било, освен себе си, нашият сигнал все пак е стигнал" до него, допълни дипломатът.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: САЩРусиясанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
600 милиарда за армия, а за погасяване на дълга още повече :) Не е нужно да си невероятен икономист. Експоненциален растеж на външния дълг, не е нужно да си невероятен математик.
9
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле, на Бояришник пак ще му скочи цената!Алкохола е хляба на руснака
8
6
 
13
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Ердоган, член на гупировката нато, има турски войски без НИЧИ Е РАЗРЕШЕНИЕ поне в три държави, САНКЦИИ НЯМА. Тръмп мълчи като дъмп. Мечтая за деня в който ще смъкнат без да искат руски самолет......
7
28
 
10
 
! Отговори
Бай Дончо преди 6 години
За 200 години САЩ станаха световен лидер.За800 години Русия не излезе от блатото дори
6
28
 
10
 
! Отговори
Санкции 1000 години преди 6 години
САЩ са супер сила.Русия - само алкохолици.
5
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе, добре че са пиянките за да летели янките :))))Стига с тая лъжа бе!МКС я има само зсщото богатите държави я поддържат от 40 години надам, иначе и тя щеше да падне заедно с СССР
4
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само така! Тръмп и Путин са за затвора!
3
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин го премества в другия крачол. Американците са в цугцванг, а този момент никога не е приятен. Още 20тина години максимално могат да изкарат с номера с доларчетата, след това ще трябва да фалират :)
2
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щатите налагат санкции на Русия, но не и в космическото сътрудничество. Където американците са гола вода. И е достатъчно Путин да им остави астронавтите горе на МКС, за да си седнат на г*за!
1
29
 
14
 
! Отговори
Само така! преди 6 години
Русия да върне Крим!Русия започна всичко това, Русия никога не е имала нормални отношения с Никого досега!Санкции докрай !