За радост на баба: Принц Уилям вече не е пилот

Той се раздели със службата във Въздушната спешна помощ
27 юли 2017 07:30, Александър Попов
10
За радост на баба: Принц Уилям вече не е пилот
Снимка: Reuters

Принц Уилям ще напусне днес работа като пилот на хеликоптер за спасителни операции, за да се посвети изцяло на задълженията си в рамките на кралското семейство, предаде агенция Ройтерс.

35-годишният принц е втори поред в наследяването на британския престол след баща си Чарлз. През януари принц Уилям обяви, че ще напусне службата на пилот във Въздушната спешна помощ на Източна Англия, за да посвети повече време на официалните задължения в полза на баба си - кралица Елизабет Втора, която стана на 90 миналата година и облекчи работния си график.

Кабинетът на Уилям съобщи, че принцът ще даде нощна смяна на летището в Кеймбридж в Централна Англия, където е базиран от 2015 г., след което ще се снима с колегите си.

Друга промяна е преместването на принц Уилям, съпругата му Кейт и децата Джордж и Шарлот от имението в Норфолк в Източна Англия в официалната им лондонска резиденция Кенсингтън.

Уилям служи в британските военновъздушни сили от 2006 г. до 2013 г.
 


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
187 преди 1 година
До Анонимен
Другия беше по мисии, тоя май не е ходил.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
върпосът е, на Чарлз ще му дойде ли реда някога :)
7
0
 
0
 
! Отговори
пери преди 1 година
Е, поне преди е бил полезен с нещо. Сега ще тегне и той на британския данъкоплатец, и той на кралската хранилка.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Майор Пршев, в България няма и ПР. Мамините синчета като Пеевски получават на готово крадените пари и ехидно ни се смеят на глупостта.
5
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този никога не е бил пилот, просто цялото това нещо, че уж бил пилот е да му пооправят биографията и с цел ПР да покажат, какви патриоти са от кралското семейство - прах в очите на плебейте, които вярват в приказки.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаш много здраве, Уилям е пилот и офицер от Британската кралска армия и като такъв е служил наравно с всички офицери. А в България вече позабравихме какво е армия за наше нещастие...
3
13
 
5
 
! Отговори
Майор Пршев преди 1 година
Всичко е реклама. При мисиите е ходил на фронта само за снимки. През това време цял контингент го вардеше. Сега другарчетата му ще чакат за повишение, а него ще го направят генерал.
2
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ето едно момче,достойно за уважение ! и по военни мисии ходи, и не се бои от опасни професии. наследниците на нашия "елит" са шушумиги в сравнение с него.
1
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще взема да го преместя.....