Русия готви санкции за проваленото посещение на Рогозин

Отговорът ще бъде точно адресиран, обеща вицепремиерът
316
Русия готви санкции за проваленото посещение на Рогозин
Снимка: БТА

Русия подготвя санкции срещу хората, взели вчера решение да откажат да пуснат руски самолет във въздушното пространство на Румъния, като по този начин провалиха посещение на руския вицепремиер Дмитрий Рогозин в Молдова, предаде ТАСС.

Още по темата
Това съобщи самият Рогозин в интервю, част от което бе излъчено днес по телевизия "Россия 24".

"Отговор, разбира се, ще има. Ние ще установим точно кой е стоял зад това решение в Кишинев, Букурещ, Будапеща, Брюксел. Ще открием хората, които са взели тези решения. Нашите санкции ще бъдат точно адресирани", каза Рогозин.

Самолетът, превозващ руския вицепремиер на път за Молдова, не получи разрешение да прелети над Румъния. Той бе пренасочен към Минск, след като направи няколко кръга над Унгария.

Рогозин трябваше да пристигне в Молдова, за да участва в района на Приднестровието в събития по повод навършването на 25 години от началото на мироопазващата операция на река Днестър.

Рогозин заплаши с ответни мерки заради отказа на румънските власти да пропуснат самолета на частната авиокомпания S7, изпълняваща редовен полет до Кишинев, в който беше руската делегация.

"Румънските власти изложиха на опасност живота на пътниците от редовния полет на S7, на жени и деца. Горивото ни стигна до Минск. Чакайте отговор, гадове", написа в Туитър руският вицепремиер. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
4
 
11
 
! Отговори
123 преди 6 години
Румънският външен министър се е отказал за лети през Москва. Защо ли?
199
18
 
10
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Джуджето пак е подскачало от нерви в Мордор!
198
24
 
11
 
! Отговори
ссдд преди 6 години
Руската *** не е никакъв фактор и това се вижда много ясно.Всеки си прави майтап с тях.Това е страна от третия свят и по-добре да не се меша в Европа.
197
4
 
9
 
! Отговори
Помнещ преди 6 години
Не му е за първи път на рогозката да се крие в самолет в опит да стигне до окупираното от рассия приднестровие. Преди година го бяха отрязали пак и беше заплашил че ще върне на Ту-160. Май го е страх от Ракетния Щит, който румъннците имат и пак пробва да се провре като мигрант в ТИР.
196
3
 
10
 
! Отговори
Аз преди 6 години
И в живота е пълно с такива егоцентрици, дето мразят всеки и всичко, което мърда.... и после се чудят, що са все непризнати и нежелани.И никога няма да се замислят и потърсят причината и в себе си.Така е, животът е какъвто си го направиш.
195
2
 
12
 
! Отговори
Горките румънци преди 6 години
Отиде им износъм на домати за самая могучая!Сега като се разлюти бащицата Путин ще забрани румънския енос на домати, щипки за пране, карфици и други жизненоважни за румънският износ продукти
194
14
 
3
 
! Отговори
Hihi преди 6 години
Всичко се връща, рано или късно. Днес на Рогозин, утре на ромъногъзин.
193
5
 
15
 
! Отговори
Накратко преди 6 години
Унгария и Румъния нашокаха канчето на империалистическата *** раССия !Расия Не смее да каже нищо на Орбан и се заканва на РумънияНакратко - ***:)
192
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще забранят на румънците да внасят евро, като ходят на почивка в Крим.И ще ги задължат да пият само лосион за вана в "ол нклузив" пакетите за румънски групи!Пффхохохохохохохо
191
8
 
13
 
! Отговори
Русофил преди 6 години
Путин ще отговори със страховити асиметрични санкции!Ще забрани продажбата наБоиярщник и ще спретне извънареден военен парад Треперете гадове!
190
6
 
14
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Не само Румъния, но и Унгария не позволи на самолетът на премине Вицето на самая магучая е нежелан в Европа и Кремлинското жиже нищо не може да направи ...Факт!
189
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не им се радвайте на мамалигарите че утре като си поискат Добруджа чак до Варна ще ревете....!!!
188
20
 
12
 
! Отговори
К преди 6 години
Тия бедни мишки румънците за какви се помислиха... поредната жалка европейска *** !!! Русия ще ги сложи в малкия си джоб !
187
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя клоун Рогозин прилича на малоумно прасе, смятайте какви пияни сви.ни са го създали.Руските пачи да се радват, че все още ги пускат да летят до ЕС, скоро и това няма да могат.А тоя се пъне, че да умилостиви Шутин-защото му се провали опита за преврат в Молдова. Браво на румънците, задето го спряха, ако бяха нашите-нямаше да им стиска
186
19
 
20
 
! Отговори
никсан преди 6 години
Руските агресори не трябва да бъдат пускани в Европа.
185
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук коментарите са писани от *** нагоре. Не съм си и помислял , че ненормалниците и простаците са в такова количество
184
30
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички руснаци да си стоят само в държавата си. Достаъчно голяма е,да не цапат останалия свят.
183
28
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На никой не му пука за *** и комплексираното джудже.
182
27
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала на румънците !
181
24
 
34
 
! Отговори
slovenia преди 6 години
През 1944 г.от 180 000 румънска армия само 18 000 се връщат от Сталинград живи,за наказание боси,само по курка и без долни ***.После. Йон Антунеску го разстреляха.Руснаците много добре знаят как да се разправят. Сащ залязват,а Русия тепърва ще се развива.При три войни,революция,санкций е силна.А какво би станало със Сащ ако имаше световна война на тяхна територия?