Двама мъртви след стрелба в дискотека в Германия

Нападателят е прострелян от полицаи и е починал в болница
78
Двама мъртви след стрелба в дискотека в Германия
Снимка: Reuters, архив

При стрелбата в дискотека в южния германски град Конщанц са загинали двама души, включително стрелеца, и четирима са ранени, съобщи полицията, цитирана от световните агенции.

Още по темата


Мъж на 34 години първо застрелял една жена и ранил тежко трима души вътре в заведението, след което ранил един полицай при престрелка със силите на реда пред дискотеката.

Самият той бил прострелян и починал по-късно в болница, се добавя в съобщението.

Специални части и хеликоптер са изпратени на мястото на инцидента в индустриален район в града, тъй като не е било ясно дали стрелецът е действал сам или е имал съучастници.

Мотивите за нападението не са известни засега.

В петък кандидат за убежище уби с нож един и рани шестима души в супермаркет в северния град Хамбург.

Властите по-късно съобщиха, че нападателят е бил известен с ислямистките си възгледи и че е бил психически нестабилен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Кънчо Европеец преди 6 години
Майката му е един мощен Гей Парад, нали така показваме колко толерантни сме! А, може и малко плюшени мечета, транспаранти с "Refugees Welcome" и Facebook флагове и хаштази!! Сега, повече от всякога трябва да сме толерантни!
45
0
 
2
 
! Отговори
Додо преди 6 години
"Мотивите за нападението не са известни засега." БРАВО КАМЕЛИЯ! С ТОЗИ КОМСОМОЛСКИ ХЪС ТЕ ОЧАКВА СЕРИОЗНА КАРИЕРА В СИСТЕМАТА НА ДЖOРДЖ СОРОС!
44
0
 
11
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
То има ли някой с ислямистки възгледи да е психически стабилен?
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен съжаление към швабите, какво друго да мисля. Приеха над 1.5 милиона камилари без да мислят, как ще живеят с тях, какво ще работят и могат ли да го правят въобще. Камиларите като получат сигнал от аятолаха започват да колят, взривяват, разстрелват и т.н. А немците си траят и какво чакат?
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уви,това стана ежедневие в ислямия,бившата Германия.Благодарение на гюбрето шмеркел.Но кухарите пак ще си я изберат,вместо да я свитнат.
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо, германците да спрат да карат Гърция и Италия да приемат имигранти. Второ, да спрат да участват в американските и европейските поразии в Близкия Изток и Африка. Заедно с Русия да възстановят Сирия и Либия.
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джермания е Меката на исляма.
39
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даааа, фрау Меркел, колко станаха невинните които си заминаха при Свети Петър заради пилешкият ти мозък? И колко още за да разбереш, че тази отврат исляма трябва да се забрани завинаги. Полицията крие престъпленията на камиларите, страдат немски жени и мъже, случаите на агресия и унижение не стигат до съд. Така е наредено. Защо?? Какво добро донесе исляма на цивилизования свят? Нищо освен смърт на невинни и омраза, която рано или късно ще прерасне в генерални отмъщение за всички сторено досега.
38
0
 
14
 
! Отговори
Шабан преди 6 години
Швабите имат проблем с интеграцията.
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя ще да е бил чист ариец
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 41: "Да, Хитлер взима копия на руските Сибирските лагери, ГУЛАГ, и ги пренася в Европа."Баш НЕ позна. Доста преди руските лагери, са били английскте - във връзка с войните за диамантените мини в Южна Африка (бурските войни), преди тях е имало испански геноцида срещу местното индианско население *Ю. Америка*, също е имало и в С.Америка - срещу местното коренно население.Това са печалните исторически ФАКТИ, но сега (фактите)се оказват не особено лицеприятни за "демокрацията".....
35
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко още фрау Меркел?
34
0
 
23
 
! Отговори
Пъзел преди 6 години
Всички жертви са се самоубили и след това са ранили полицая и накрая са простреляли мигранта. Разследване от пловдивската полиция!
33
0
 
25
 
! Отговори
Майка преди 6 години
Нека душите на невинните мъртви се стоварят на *** Меркел,която вкара тези диваци в Европа.Сещайте се и какви ги е вършила в ЩАЗИ, за да я държи така здраво за гушата ЦРУ.Европа стана Кандахар.Проклета да е и цялата коалиция,която я поддържа,за да е на власт.
32
4
 
11
 
! Отговори
германия преди 6 години
големи права им дадоха на кюрдите и никой не може да ги пипне.а за това колко жени изнасилват на ден дори на медиите им е забранено да пишат и съобщават.и обвиняват жертвите че предизвикват сами кюрдите.не знаете колко е страшно положението но всички си мълчат.
31
2
 
30
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
В немските медии цари пълно информационно затъмнение. Съобщиха, че убиеца в дискотеката е иракчанин, нищо повече. Прави се всичко след няколко седмици да бъде преизбрана отново баба Меркел. Корабът потъва нормално, Хубава неделя на всички в сайта и не се ядосвайте. Сенека е казал - "Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите!"
30
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на яве какво става! ...На яве ти ще кажеш, виждам, че си по-запознат с инцеста. Аз ти казвам как е според религиозните канони на едната и другата религия. Според юдаизма и християнството до първи братовчеди може, според исляма-четвърти. Който е вярващ ги спазва, който не е, не ги спазва. Какво не ти е ясно? Ти като не си вярващ защо се имаш за християнин? Защото носиш кръстче ли?
29
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЪЖНОТО ГЕРМАНСКО ЕЖЕДНЕВИЕ.
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ристиенин в амок ли е? Викал ли е Бог е велик?
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 35В коя сура го чета??:)))) А на яве какво става! Масово ислямците женят братя и сестри и първи братовчеди! Създава се здрава и "чиста" генетика! Същото се отнася и за еврейските калбои - равините! Църковните догми не са по-малко извратени от ислямските! А колко българи тесногръдо вярват в тях направо не е истина! Дори и след попските "забележителни" скрити мероприятия! Айде със здраве! :))))