Путин посочи вратата на 755 американски дипломати

Това е чувствително количество, смята той
30 юли 2017 22:06,
271
Путин посочи вратата на 755 американски дипломати
Снимка: Reuters, архив

Руският президент Владимир Путин каза, че 755 американски дипломати трябва да напуснат Русия, което според него е "чувствително" количество, предадоха ТАСС и Франс прес.

"Що се отнася до други възможни мерки или дали това е много или малко, от гледна точка на работата на дипломатическото ведомство то е напълно чувствително. Тъй като стотици излишни сътрудници - дипломати и технически персонал - работеха и все още работят в Русия, 755 трябва да прекратят своята дейност в Руската федерация", каза Путин в интервю за Общоруската държавна телевизионна и радиопредавателна компания.

"Това е чувствително", каза той. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чувствителен, чувствителна, чувствително.
145
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ДОВОЛЕН :DDDDDDDDDКОМУНИСТИЧЕСКА ПУТЛЕРОЦИДИЯ НАВЛИЗА В НОВ ЕТАП НА ИЗОЛАЦИЯ ТУП СЕВЕРНА КОРЕЯ :DКОМУНИСТИЧЕСКОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ПУТЛЕРОЦИДИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОСТАВЕНО ВЪВ ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ОТ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ В ЛИЦЕТО НА ЕС, САЩ, КАНАДА, АВСТРАЛИЯ И ДРУГИ ХРИСТИЯНСКИ ДЪРЖАВИ!!!ДА СЕ ИЗГОНЯТ ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОСЛАННИЦИ!!!!!!!!!!!ДА СЕ ЗАБРАНИ НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ПУТЛЕРОЦИДИЯ ДА ВЛИЗА В СТРАНИ ОТ ЕС, КАНАДА, САЩ И ДРУГИ ХРИСТИЯНСКИ ДЪРЖАВИ!!!ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ
144
5
 
8
 
! Отговори
Икономист преди 6 години
До Анонимендо 93 В голяма грешка си Америка е богата само на борчове 20 трилиона дългове ..........и на това ако му казваш просперитет до няколко години ще са принудени да обявят фалит.
143
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 227Ха-ха-ха-ха-ха......."стичали" се в краварията.....ха-ха-ха-ха-ха.....верно е, по последни статистики 78% са от бедни от испаноезичния свят, или от черната раса или от жълтата.ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ СА САМО 11%! А това, че Русия е ОФИЦИАЛНО втора по наплив на емигранти не ти е ясно, разбира се! Едно си баба знае, едно си бае!
142
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сокол 9 218Хм.....то всички я чакат тази "следпетролна" ера, ама кравешкия обор все гледа да се намърда там, където е петрола и газа!!!! Ха-ха-ха-ха....и доживяхме да чуеме, че краварията щяла да става новата "бензиностанция" на света!!!! Хи-хи-хи....и руски проекти се опитва д аспре, и други гадости прави....защото е "високотехнологична"!!! Абе я стига бе психопати, това образование, наречено "хамерика" трябва да престане да съществува и тогава всички църкви по света ще бият камбани, АМИН!
141
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 216Ей, ей, ей....я по-спокойно бе човек! Ще вземеш от толкова злоба да се отровиш и да се гътнеш...немой така, няма да успееш да видиш точно тази "последна фаза" на краварите! Че тия вървят натам, това само на децата вече не е ясно! И е логично, тяхната "хегемония" изисква сили и капитали, а вече откъде.....всичко почти е поделено и новите страни от Азия така стремително вървят, че скоро цялата кравария ще заприлича на призрачния Детройд! А ти си плещи глупости, историята си върви..
140
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представете си каква радост е било да знаят, че напускат тая прогизнала *** :)
139
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Капитализмът загнива, в последна фаза на разложение е вече, малко остава и САЩ ще се сринат... Така ни говореха още 1980те години, пък то се разпадна СССР.
138
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 212Много добре знаеш, че се говори образно! Ама и тия с колта имаха успех САМО СРЕЩУ ДЪРЖАВИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ИМ ОТГОВОРЯТ! И НИКОГА няма да излезнат срещу руснаците, защото тогава от "тяхната хегемония" ще остане само термина и някакъв далечен спомен!
137
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сокол 9 210До един говедопитек! Ами като се налага с "икономика с наука и технологии" ЗАЩО зелената тоалетна хартия Е ВЪРЗАНА С ПЕТРОЛА?????????? Това ли е "високата технология"???? Нито е техен, нито е нов продукт???? АМАН ОТ МАЛО.УМН.ИЦИ!!!!!
136
3
 
11
 
! Отговори
майорски преди 6 години
До Сокол 9Каквоа техника бе човек ......каква технология ...в Панама влезнаха са войски ...в Ирак влезнаха с войски в Авганистан влезнаха с войски Сърбия я бомбандираха ..за влянието на САЩ върху икономиките на държавите в Южна америка през 70те-80те са изписани томове ...и все лоши неща ....първи били ...да в ограбването на държави и ресурсите им са први и в България е така ...взеха Мариците , взеха ни златните мини чрез подставена Канадска фирма изкупуха ни зем. земя ...Първи!!??
135
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен До 190 АнонименВиди се, доста стаж си натрупал в дрогирането, в случая, обаче, удари на камък!
134
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 204Хи-хи-хи....ами че като е "облекчение", защо тогава такъв вой се носи от краварския обор??????? Че даже замисляли нови санкции в отговор на това изпъждане???? Нали се радват, нали им е все едно??? И откъде-накъде над 1200 шпиони ще се разхождат из страната? Ако трябва - остава по един консул и това е! С говедари не се разговаря!!! Само бой с гегата по празната тиква!
133
2
 
9
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
*** ще бъдат зверски объркани, защото се очаква реакция на ЕС срещу САЩ.САЩ искат да спрат много енергийни проекти които са с участието на Русия и ЕС, между които и Северен Поток2. Това опъна много нервите на Германия и Австрия.Отделно Тръмп отказа да се ръкува с канцлерката.САЩ навлизат в последната си фаза, хахаа
132
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като вземат някои да пишат че Русия само дръкала оръжие...опомнете се бе глупци, че на САЩ цялата им доктрина, целият им живот, съществуването им, цялата им същност се крепи на оръжието им. С него налагат хегемонията си от зелена хартия, който не я иска му спретват война, разтрелват го, обесват го, бомбардират го и т.н. Прочетете малко, ограмотете се и не ставайте смешни. Всяка световна хегемония в човешката история е налагана с оръжие, а САЩ са най-ярък пример за това в световен мащаб.
131
0
 
7
 
! Отговори
хилядолетен райх преди 6 години
В Конгреса на САЩ гласуваха нови санкции против целия свят. Ще правят хилядолетен американски райх.
130
0
 
5
 
! Отговори
майорски преди 6 години
До Анонимен 202И какво искаш да кажеш че Русия не е една от държавите определяща световния ред в момента....!!!???? Какато и да го сучеш манипулираш и извърташ това е факт ! а относно оръжията за ислямистите в сирия ...е то това оставаше САЩ да им дадът оръжия против самолетите ...това щеше тотално да потвърди истината ...кой създаде Ислямската държава в Сиря ...но не мисля че щеше да спре Русия да освободи Сиря от ислямизма ...просто щеше да я забави с някой месец
129
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
755 американеца ще се махнат оттази сива дупка русия. Сигурно е голямо облекчение затях
128
0
 
12
 
! Отговори
хехе преди 6 години
това не е новина !Очакваше се ! Преди 6 месеца Американците изгониха руски дипломати навръх нова година!!! Русия чака 6 месеца Американците да се опомнят ! Каквото повикало такова се обадило ! Пака доста търпеливи бяха Руснаците !
127
2
 
9
 
! Отговори
майорски преди 6 години
До Анонимен 198за студената Война си прав, ама за Путин се съмнявам. А дали ще е Путин или друг ..няма значение. Русия за 5 години се превърна отново в световна сила, макар и не икономическа ! .... На амитатат и г.е.й.опейците не им харесва че ще трябва да се съобразяват и с Русия ...ное факт ...Светът стана тесен всеки има интереси ..Русия САЩ Европа, Китай Индия Бразилия Япония.А САЩ си мислят че могат всичко да уредят сами ...няма как да стане ... ако ще и 100 самолетоносча да имаш1