Като на кино: Бандити извадиха пистолети в съд в Москва

Трима от тях са убити, двама полицаи и един войник са ранени
33
Като на кино: Бандити извадиха пистолети в съд в Москва
Снимка: Reuters, архив

Трима участници в престъпната банда, известна в Русия под прозвището "ГТА", бяха ликвидирани, след като обезоръжиха конвоиращите ги полицаи и откриха огън в Московския областен съд, предаде БТА като цитира ТАСС.

"От петимата участници в стрелбата бяха ликвидирани трима, а двама са обезоръжени и задържани", заяви той.

Членовете на бандата са опитали да вземат заложници.

"По предварителна информация те са нападнали полицаите при превозване в асансьор и се опитали да вземат служебните им оръжия. При аварийното отваряне на асансьора те се опитали да се укрият и трима са били ликвидирани, а двама ранени", съобщи ръководителката на пресслужбата на главното московско управление на МВР Татяна Петрова.

Тя уточни, че са ранени войник от руската национална гвардия и двама полицаи.

Според адвокатката на подсъдимите Диана Татосова четирима от нападателите били убити
 
Членовете на бандата "ГТА" са убили над 10 автомобилисти по шосета край Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ленин си стои в мавзолея, заради атракцията. Ако нашите продажни политици не бяха бишнали мавзолея, а го бяха превърнали в нещо като музей на соц-а, щяхме пари да вадим от там.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Преди изборите в България турските власти продължават грубо да се месят във вътрешните ни работи като агитират активно сред нашите изселници по места да гласуват на предсрочния вот в полза на партията на Лютви Местан ДОСТ.Тези брутални изяви на манипулация на българския парламентарен вот продължават, въпреки дипломатическите предупреждения от българска страна и отричането на самия Местан, че имало турска намеса в изборите ни. Поредното доказателство за наглата пропаганда на турски управници."
20
0
 
2
 
! Отговори
Гана Смедарчина преди 6 години
Какво усуквате дъртия на Путин?
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...не е имало през ХV век дори във френския двор, каквито гледаме в този филм. Жени, дори без забрадки, с пуснати коси, огромни деколтета, европейски дрехи и т.н. Очевидно е, че това е част от тази пропаганда, която цели да представи в друга светлина Османската империя, в която и самите турци страдаха от ред закони, насочени именно срещу тях, каза Божидар Димитров."
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...лно самата война, а това са създателите на съвременна Турция. Допреди 10-ина години, когато със своето ръководство Турция направи неочакван завой в политиката, обяви се за наследник на Османската империя, а нея самата представи като земен рай на живеещите народи, коментира историкът Божидар Димитров. По думите му, показателен е филмът Великолепния век, който е платен именно от тази пропаганда, за която годишно се отделя по една програма 1,7 млрд. евро. Такива красиви разголени жени ...
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Доктрината на неоосманизма е нещо, която от няколко години Турция се опитва да пропагандира, скъсвайки с кемалистките принципи. Кемалистките принципи бяха, че Османската империя е тюрма на народите, хората в нея нямат никакви права, тя е една държава дори не на турците, а на исляма, където всички народи, включително и турците, нямат никакви права, с които се ползват по това време европейските народи. Затова тази война й нанася предпоследния удар, а последния удар ще й нанесат 10 години по-късно самите кемалисти и ще унищожат напълно Османската империя. Така кемалистите оценяваха дори положите
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От както СССР се прекръсти на Русия нищо добро не се случва там. Управляващата върхушка създаде милионери и олигарси. Но иначе честват всички празници останали от времето на СССР. Даже и Ленин още лежи в мавзолея на червения площад. Какъв хибрид създадоха изобщо не ми е ясно само ми е ясно че не вървят на добре. Путин се дъни по всички параграфи като се прави на управник. Не нестава за управник. Управник беше Леонид Брежнев който беше създал държава в истинският смисъл на думата.
15
0
 
4
 
! Отговори
факти преди 6 години
Публикувано във факти.бг: "Служител на турска държавна институция е експулсиран от България заради "дейности, създаващи антибългарски нагласи в райони със смесено население в страната и застрашаващи единството на българската нация", научи Факти.бг. Днес преди обяд от Държавна агенция Национална сигурност (ДАНС) съобщиха, че на 21 март 2017 г. със заповед на председателя на ДАНС са изгонени нови двама турски граждани. Само преди седмица рестриктивни мерки бяха приложени към други трима души."
14
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама-трима дежурни кpeтeни акат по адрес на Русия най-редовно и дори не си крият имената. На такива най-добре е да не се обръща никакво внимание, защото те това очакват и искат.
13
2
 
4
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
До НезнайкоХахахаха! И в Русия хоратаимат право да си купуват оръжие свободно!Боже господи, защо има хора, които говорят без да са запознати с нещата, които говорят? ЗАЩО БОЖЕ? Ти не си за смях, а за съжаление. От 2 кладенеца вода вади, под кокошка мляко търси. Жалко, че ще ме цензурират админите, ако ти кажа какво мисля реално по въпроса.
12
4
 
21
 
! Отговори
Схемата преди 6 години
Никой не казва, че всички членове на въпросната банда GTA (наречена на едноименната компютърна игра) са били мигранти от централна азияПосле разни всезнайковци плямпат, че били "нормални неща" там, все едно са излизали от вкъщи някога. После за корупция ми говорят. Руския министър на финансите го закопчаха на място миналата година, постоянно текат дела за корупция И ИМА ОСЪДЕНИ. Това тук къде? Вальо Топлото къде? Фризьора на Оланд получаваше 10 000 евро месечно държавни пари... ВЪВ ЕС МОЖЕ!
11
1
 
10
 
! Отговори
Схемата преди 6 години
До Незнайко 11Ти наистина си незнайко. Провери нещата, които твърдиш, че са верни - предравително.
10
16
 
5
 
! Отговори
Незнайко преди 6 години
Мда. В Русия това са нормални неща. А ние за съжаление взимаме пример от тях!!!Някой ще рече: Е да, ама и в САЩ стават такива неща. Е да, стават. Ама тънката разлика е, че в САЩ всеки има право да си купи свободно оръжие, докато в Русия го няма това право.Представете си какво би станало, ако и на руснака му дадат това право?
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на Берия такива неща не се случваха!
8
16
 
12
 
! Отговори
русороб преди 6 години
Русия е велика.Руснака ще продължи да пие лосион,мафиоти да убиват невинни граждани,олигарси да тънат в лукс а руснака да яде картофи и картофи,рускините да простутуират на Запад.Либералните ценности на Запада никога няма да омърсят това чудно варварско местенце.
7
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските *** станали същите като пиндосите.
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че в Русия няма Хилзинкски и не знам какви още други"правозащитни" комитети и организации на хранилката на чичко Сорос,за да възтържествува правдата и справедливоста!
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
начи у асансьора петимата подсъдими били конвоирани от двама пазачи, единият от които жена .... и науи ме разбираш кво е станало, бандюгите им взели оружието и .... после били уничтожени трима, а двама били ранени и тва е
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Retkit likvidiral vsichkite :)
3
3
 
31
 
! Отговори
Поп Грую преди 6 години
Ако беше в Бyлxapия, бандите щяха да си хапват Сyджук с пастърма!Сигурен съм, че бойците от Россгвардия са можели да ранят всички, но по неписаните закони престъпник, посегнал на полицай се ликвидира на място. Двамцата ранени просто са имали късмет. Или пък не...?