Оптична илюзия за националисти: Празен автобус или жени в бурки?

Норвежки националисти цял ден осъждаха снимка... на празен автобус
Обновена: 2 авг 2017 22:42 | 2 авг 2017 21:41,
46
Оптична илюзия за националисти: Празен автобус или жени в бурки?
Снимка: Facebook

Facebook група на норвежки националисти стана за смях, след като членовете й объркаха снимка на празни седалки в автобус с... група жени в бурки.

Снимки на празния автобус били публикувани в Fedrelandet viktigst (в превод от норвежки "Бащината земя на първо място) с въпрос: "Какво мислят хората за това?".

Отговорите разбира се не закъснели.

Част от тях гласят: "Изглежда много страшно, трябва да бъде забранено. Не знаеш кой стои отдолу. Може да са терористи с оръжия!".

На администраторите на групата им отнело близо ден да установят какво всъщност е на снимката и да я свалят.

Синдре Байер, рекламен агент от Осло, успял да направи скрийншотове на поста и да ги публикува в собствената си страница във Facebook.

Норвежкият парламент обсъжда тотална забрана на покриването на лицето в училищата, припомня Business Insider.

Повечето партии подкрепят забраната, която се очаква да бъде одобрена през 2018 г., пише BBC. Ако това се случи Норвегия ще е първата Скандинавска страна, одобрила забраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
1
 
! Отговори
Адам Смит преди 6 години
Панелните таласъми в масови гробове!
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бам БамПрав си, но по-важното е как да се намери решение на този проблемл Определено няма да стане с омраза и биене по гърдите. Всички тези държави си имат правителства и гражданите вкупом трябва да изискват обезпечаване на собствената им сигурност. Толерастите са малцинство, но псевдопатриотите също не са по-добри от тях!
32
2
 
3
 
! Отговори
До 36 преди 6 години
Продължавай да бълнуваш! А що се отнася до герберската партия, то фактите са, че всички купуват индианските гласове, но бесепарите бяха в открит съюз с техни партии и организации, да не говорим за вечният съюз БСП-ДПС с обединяващ фактор КГБ!
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стана ясно че хората и там са притеснени и страхуват . Явно клишетата за толерантност в Норвегия са поредните лъжи и демагогия . Чудесно провокация към обществото и то не случайна .За смях ли ? За съжаление е .
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До ХА-ХА-ХА ! В Германия от 80 милиона -21 милиона не са етнически германци и най .много са мюслитата .Два дни навсякъде писаха за това , само ха , ха ,ха не, разбрал .,Над 12 милиона са .
29
0
 
3
 
! Отговори
Мяу преди 6 години
Пингвините в Арктика не виреят.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЕ НЕ СЕ ОБЛИЧАТ В ТОЛКОВА ШАРЕНИ ПЛАТОВЕ!!!ДОРИ ДА СА ЦВЕТНИ ГЛЕДАТ ДА Е ЕДНОТИПЕН ЦВЯТ!
27
3
 
26
 
! Отговори
Бам Бам преди 6 години
Станали за смях?! Напротив, изобщо не е смешно. Това е ярка демонстрация на страховете в цивилизованите страни, които крайният ислям насади през последните години. Да асоциираме празните автобусни седалки с мюсюлманки в бурки означава, че страховете ни от тези хора са затормозили психиката ни да умопомрачение. Проблем на самите мюсюлмани е как да превърнат религията си от заплаха в нещо атрактивно. Но в този си вид ислямът е нежелан и заплашителен за западната цивилизация.
26
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 24Не 1500 , а 15 000 националистически мозъчета правят кило и половина!
25
2
 
14
 
! Отговори
Ислямски съюз преди 6 години
В Австрия и Германия по улиците на големите градове е ПЪЛНО с жени в полузабулени "тоалети", водещи и возеши по няколко деца. Знаят, че не трябва да се забулват, но вдигат скандал на всеки, който ги погледне с учудване и без "любов" в погледа...Раждат като на състезание. Те са поне 1/3 от жените по улиците. Малките търговски обекти пък са на мъжете им. Е-това е. Ще се бяга към Норвегия.
24
4
 
4
 
! Отговори
До ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
И накрая за десерт: джуджето, което някои наричат защитник на православието НЕ Е ПРАВОСЛАВНО ! Ако ти имаш някакви доказателства, че джуджето е кръстено в православна църква, моля да ги споделиш, а аз ще си взема демите обратно и ще се извиня! Нали разбираш съдържанието на думата "доказателства" ?
23
2
 
4
 
! Отговори
До ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Като типичен *** разбира се пльоскаш ляжи и дори ти плащат за това. Когато някой напише "най-мюсулманската страна в Европа" нещата тотално се разминават с твоите лъжи. Оказва се, че в Германия има 4 милиона мюсюлмани, дори по-малко от Франция, а в Русия са 16 милиона. Само в Москва са 2 милиона, повече от всеки европейски град /изключваме Истанбул/. В Русия има 8 хиляди джамии, повече от всяка европейска държава! Най-големите джамии също са в Русия!
22
0
 
8
 
! Отговори
д-р Исня преди 6 години
После хулигани били...чупели седалки. Седалките като те гледат мръсно на кръв, какво, да седиш и да обърнеш глава настрани ли! Автобусните и спорните седалки ни превзеха, изнасилиха нормалните, красиви и удобни седалки, на другите им отсякоха облегалките за глава. Как да седиш и да ги гледаш миролюбиво?
21
0
 
8
 
! Отговори
mdaa преди 6 години
А, те се сетиха. Толкова черни видях в Осло, че на моменти е трудно да кажеш, че си в Скандинавия.Иначе кой ще им бачка черната работа....
20
2
 
14
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
Да, смешно е наистина - толкова да не приличаш на човек, че да бъркат с теб седалки в автобуса...
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това е пример как се "форматира" възприятието ви и мисленето ви.Едно дете, което не е "запознато" от медиите с проблема, няма да види бурки.
18
7
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
до гейАдам Смит20 милиона мюсюлмани има в Германия и продължават да приемат "бежанци".20 милиона мюсюлмани има и в Русия.Населението на Германия е 80 милиона.Населението на Русия е 150 милиона.Къде според теб процентно са повече мюсюлманите ????Коя е по-ислямизирана държава от двете ?Къде първо ще станат мнозинство ?В Русия ли ? В Русия, където православието е толкова силно, че я наричат "царството на православието" ?Или в Германия, където Меркел ги покани официално ?
17
2
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
до гейАдам СмитНе бе, Оли, не са мюсюлмани имигрантите в Германия. Ескимоси са !Ти, понеже си промит от евроатлантическата пропаганда вероятно никога не си чувал, че най-голямата имигрантска група в Германия са турците. Още преди десетилетие наброяваха над 8 милиона.Сега със сигурност са повече.Те християни ли са според теб ?Ами, така наречените "бежанци", с които напълниха Германия през последните 2 години ?...И те ли са християни ? :)
16
2
 
21
 
! Отговори
розов либе раст преди 6 години
Цяла Европа е спокойна и щастлива ,терористи няма ,който го казва е агент на Путин и Северна Корея ! Другарите от Европейският съюз се грижат и пазят съществуването на всеки гражданин на империята майка. Хайл Меркел,хайл Макрон, вива МЕКРОН!
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно това ще е и новото име на тези с бурките - автобусните столове.