Българин "видя сметката" на Бил Гейтс. Аха да я източи!

33-годишният Константин Кавръков е арестуван във Филипините
3 авг 2017 09:23,
21
Българин "видя сметката" на Бил Гейтс. Аха да я източи!
Снимка: flickr

Български гражданин, заподозрян, че е проникнал в банковата сметка на един от най-богатите хора на света Бил Гейтс, е задържан на филипинското пристанище Замбоанга в сряда следобед, след като не е успял да представи пътни документи.

Филипинската брегова охрана е идентифицирала заподозрения като 33-годишния Константин Симеонов Кавръков, предаде ABS-CBN.

Кавръков е щял да се качи на кораб към южния остров Тави-Тави, когато е задържан от бреговата охрана за разпит.

Съобщава се, че е установена информацията, че българинът е същият човек, който е задържан през 2011 г. за проникването по компютърен път в банковата сметка на основателя на "Майкрософт" Бил Гейтс.

Смята се, че задържаният е водач на международна престъпна група, която се е занимавала с клонирането на дебитни и кредитни карти.

Константин Кавръков не е имал в себе си паспорт и пътни документи. Въпреки това властите откриват у него филипинска шофьорска книжка с име и снимка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
2
 
! Отговори
До последните преди 6 години
Аз само коментирах банките. Това за честната работа е 100% така. Има хиляди легални хакери дето си изкарват парите с консултации и това е прекрасно. Този ако изобщо съществува е крадец. Относно отварянето няма кой да ти даде разрешение ако нямаш първоначален капитал. После знам ли може и пари да переш ама...Аз се опитвам да не се затварям в наща си кочинка и гледам световните банки. Ако бяха паразитна структура все си мисля, че щяха да изчезнат много бързо.Признавам това не е моята област!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Златко май не знае какво означава идиоматичният израз "да видя сметката"Откъде ви събраха такива, ум не ми го побира :))
14
2
 
3
 
! Отговори
до 12 и 13 преди 6 години
Продължение. Какви инвстиции изисква отварянето на банка. Тези инвестиции са откраднати пари, а банката се отваря за тяхното изпиране. Друго срещу всяка банкнота от 1 лев, банката отпуска 10 заема от 1 лв., защото никои не може да контролира колко са активити на банката. Нейната дейност се базира на това, че никога всички депозитари няма да си изтеглят парите едновременно. Дребните чиновници в банката работят честно, но като цяло това е една паразитна структура
13
1
 
3
 
! Отговори
до 12 и 13 преди 6 години
Не съм съвсем съгласен. Първо на върхът стои една група от хора, които си печатат пари без никакво покритие(Визирам ФЕД). На другите им е забранено да си печата, за да не им са конкуренция. Ако си напечаташ пари, инфлацията обхваща само държавата ти, но ако си напечаташ долари, инфлацията обхваща целият свят, защото светът търгува долари.По втория въпрос, парите наистина са дигитални, но лихвите не са, защото те идват от къртовския труд на честно работещите хора.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10 - Не мога да спорят за печатането на пари (което е в миналито - всички днес е дигитално, обаче разбирам, какво имаш в предвид), но мога да ти дам пример, свързан с този случай.Това, което крадецът е направил е нечестно. Крал е лични данни, опитваш се е да източва средства.Това, което можеше да направи е обратното. Ако е толкова добър, може да работи като консултант. Банките дават луди пари за тези неща. Може би е нямало да прави милиони на година, но стотици хиляди - да.
11
0
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
Първо банкерът не печати пари а пари печати централната банка. Печатенето на тези пари е обезпечено никой не може си печати пари Ей така. Преди време трябваше банкнотите да са обезпечени със злато сега май не е така.Банката е частна организация и целта и е да изкарва пари. Банкера работи там на заплата, което се покрива от такси, лихви и т.н Да отвориш банка първоналната инвестиция е огромна.Така че, да банкера си изкарва парите с честен труд
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сметките на милиардери биват изкъсо следени от всичките им служби. Подобни на Гейтс имат достатъчно средства и влияние, да правят всякакви пакости, затова и са под лупа. Ако някой им бърника из данните, веднага ще го засекат. Било то крадец или други служби. Тая история не я вярвам. Обикновен крадец ... Успявал да се крие 6-7 години
9
0
 
2
 
! Отговори
do 7 преди 6 години
До Анонимен: Дефинирай честен и нечестен труд. Според теб банкерът, който печата хартия и я раздава с лихва, честно ли се труди?
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бъл-га-ри ю-на-ци
7
0
 
11
 
! Отговори
Некой си... преди 6 години
Поредната фалшива новина.
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
независимо дали сатава въпрос за 5 лева или за 5 милиона лева, ако усилията за изкарване с честен и нечестен труд са едни и същи, българинът избира нечестния.
5
2
 
20
 
! Отговори
Филип преди 6 години
Сега филипинците ще му видят не само сметката.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и колко има вътре ?
3
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, щото Бил Гейтс си държи парите в една банкова сметка само. Никакви акции, ценни книжа, договорни фондове и т.н. Всичките му пари в една сметка и българчето проникнало в нея и му видял парите. Детски приказки за невежи хора, ей...
2
6
 
18
 
! Отговори
яЗЕКА преди 6 години
Българите сме на второ място по престъпност в света...Ако не бяха толкова бдителни чуждоезичните милиционери, щяхме да сме на първо...
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти жива бива алчност, ама ...