Юнкер не иска да спират преговорите с Турция за ЕС

Не можем да я оставим просто така, смята той
3 авг 2017 13:23, Мария Захариева
30
Юнкер не иска да спират преговорите с Турция за ЕС
Снимка: архив, Reuters

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че преговорите за присъединяването на Турция към ЕС не трябва да бъдат прекратявани, "поне не и на хартия" , предаде Politico.

"Турция е наш съсед, не можем да я оставим просто така. Не съм за прекратяването на преговорите за присъединяване на Турция, каквото е искането от Европейския парламент", заяви Юнкер.

"Но е факт, че Турция се отдалечава от самоналоженото си задължение да стане член на ЕС с всяка изминала минута. Не ЕС се присъединява към Турция, а Турция се присъединява към Съюза", добави той.


30
Още по темата: ЕСТурцияпреговори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Юнкер продължава да разказава приказки от 1001 нощ които нямат край.
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Хайде де, кажете къде точно ще си продават боклуците.."

Кво се правиш бе знаем, че постоянно се тъпкаш с продуктите на ulker и eti...и, че всеки петък си в Едирне да си купиш прах и тоалетна хартия...
23
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Хайде де, кажете къде точно ще си продават боклуците. В Израел с които са скарани? В Сирия? В Ирак? В Иран? Никой не от вас не дава отговор, защото няма отговор"

Хайде направете едно амбарго и ще видите къде...
Доматите на Русия се бяха продали пак на Русия...знаеш ли как стана...дадохме ги на Азербейджан и те на Русия... Ти за умен ли се взимаш?
22
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баши бозука пак плъзнал из форума. Турция била имунизирана. Простотия до шия. Хайде де, кажете къде точно ще си продават боклуците. В Израел с които са скарани? В Сирия? В Ирак? В Иран? Никой не от вас не дава отговор, защото няма отговор
21
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един приятел от Турция искаше да инвестира в България...отказа се още на 2 рата седмица...щеше да си отвори място за кожни изделия, щеше да наеме и работници от Бг...еми то, че му искали рушвет да си отвори фирма освен нормалните разходи за отваряне на фирмата, па и са му намекнали пък ако искал да му вървят работите и още не знам си колко рушвет!!! В момента е в Турция изнася за страната и за Украйна, па и в украйна си отвори офис!!!
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересното е, че само Ганьо има надежда за амбарго на Турция...и кво от вас ли ще купуват или инвестират...защо не инвестират там, при положение, че работната ръка в бг е по евтина от Турция...То някои викат не инвестирайте в Турция, мудийс дава минуси, а на другия ден инвестиции за млрди в Турция...умните бизнесмени знаят къде да инвестират!!! И 1\4 от инвестициите в Турция няма да дойдат в Бг...хората не са полудяли още толкова за да инвестират в Република Корупция!
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разпадането на ЕС ще спаси Европа в този си вид тя е обречена.Когато беше разидинена Европа, беше много по силна и нямаше такова силно влияние на сащ.Този съюз беше създаден да унищожи Европа.
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"ЕС може да си внесе боклуците дето се произвеждат в Турция и от Китай. Въпроса е къде ще си продава боклуците Турция ако се забрани вноса им в ЕС?"

Да го забранят бе...що не го забранят...Турция е ваксинирана и за амбарго не се притеснявай...бяха и направили амбарго като влена в Кипър...и кво имаше ли ефект...излена ли от Къбръс:-) :-) :-)
17
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕС може да си внесе боклуците дето се произвеждат в Турция и от Китай. Въпроса е къде ще си продава боклуците Турция ако се забрани вноса им в ЕС?
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искам да питам българите...Имате ли думата "като членка" в ес, колкото Турция!? А и в нато?
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този човек трябва просто да си тръгне. Заедно с Меркел.
14
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И децата знаят че по вероятно е Пакистан да влезе в ЕС отколкото турция!!!
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Русия е имала амбарго, в Катар имало амбарго...на Ердоган НЕ му пукааа...и от това много ги е яд...нека ги е яд! Щом става въпрос за държавна сигурност и интереси...Ердоган не слуша никой...ЕЙВАЛЛАХ му...Турция много добре знае, че няма да влезе...просто гледа до къде ще го докарат лицемерния съюз, та даже един ес депутат си призна "Да се правим, че ще вземем Турция, но да не я вземем...само по тоя начин може да ги контролираме"! Хаааа та това се знаеше преди да си признаете...:-) :-) :-)
12
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като Америка со призна, че е създал сирийския клон на пкк и им дава оръжия...
Ердоган:"Ако тези оръжия се насочат към Турция, сметката ще се иска от Америка...Ако не си изпречат на пътя ще ги удряме това да се знае" Така и прави:-) :-) :-) не му пука на Ердоган, че pyd е подкрепен от америка...:-) :-) :-) "За да се бориш с терористи (УЖ с ИДИЛ), не може да създадеш друга терористична група!" РТЕ...та който си го знае знае, че и идил е създаден от циониските американци и ингилизи!
11
3
 
13
 
! Отговори
ХА ХА преди 1 година
СЛЕД КАТО ТУРСКАТА АРМИЯ НАВЛЕЗЕ В СИРИЯ И ПОДПУКА ПОДКРЕПЯНИТЕ ОТ САЩ КЮРДИ И ПО ТОЗИ НАЧИН РАЗВАЛИ ЕРДО ПЛАНА НА САЩ И ИЗРАЕЛ ДА СЪЗДАДАТ КЮРСКА ДЪРЖАВА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ ,КОЯТО ДА СЛУЖИ ЗА БУФЕР МЕЖДУ ИЗРАЕЛ И ШИИТСКИЯ ПОЯС КОЙТО ЗАПОЧВА ОТ ИРАН ПРЕЗ ИРАК,СИРИЯ И ЛИВАН ВЕДНАГА ПЪРВО ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА МАЙК ПЕНС ,А СЕГА И ЮНКЕРЧО ЗАПОЧНАХА ДА КЛЯКАТ НА ТУРЧИЛЯТА,В ТАЗИ ВРЪЗКА СИ ПРЕДСТАВЯМ КАКВО ПОДМАЗВАНЕ ЩЕ Е НА РАША ,АКО РУСНАЦИТЕ РАЗПОЛОЖАТ ЯДРЕНИ РАКЕТИ В СИРИЯ НАСОЧЕНИ СРЕЩУ ИЗРАЕЛ
10
3
 
9
 
! Отговори
ЮНКЕР преди 1 година
е една голяма ЕВРО КАЛИНКА.
9
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Tрябва да бъдеш освободен
от поста ти и да не ни занимаваш
с идиотията ти.
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ердоган не обича да се клани на тоя и оня...за това не се харесва от ес комисията, която май блъфира с надеждата, че може и да ги слуша по тоя начин...Да ама друг път! Ердоган и на Америка казва стоп, вас ли ще слуша...
"Щом Америка не иска да ни продаде оръжия...ще вземем от Русия та даже ще се правят тук!" :-) :-) :-) след като каза така Америка каза, а не ще ви дадем...съжаляваме вече е късно разбрахме се с Русия:-) :-) :-) :-) :-) :-)
7
2
 
11
 
! Отговори
vlady преди 1 година
Юнкер е изтъкнат професионалист майстор на чашката с отлична алкохолна подготовка и сериозни успехи на професионално ниво особено с коняка. Той е най-добре подготвеният политик в ЕС, макар и да отстъпва на изтъкнатите руски и украински такива.
6
1
 
22
 
! Отговори
„не“ на ЕС преди 1 година
Без туй и турците не искат ЕС..